Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz vond #14447 üzenetére

    Sajnálom ha sok írok/kérdezek. Próbálok tanulni a tapasztaltabbaktól és mivel senki se mozog a környezetemben hasonló területen, a netes információgyűjtés mellett itt tudok még okosságokhoz jutni :B Ha napközben van szabad percem, videózni nem tudok csak informálódni. A videózás marad hétvégi program, ha nem szól közbe más. :)) Amúgy használom a keresőt is, de van amit nem találok meg :((( Talán aki ezután kérdezné meg, neki már könnyebb lesz megtalálni, ha rákeres. Amúgy meg a tuti az, ha valaki másban is felmerül a kérdés és akkor egyből megkapom a választ, nem nekem kell feltenni :DD
    Azért köszönöm, hogy megtiszteltek a válaszokkal :)

    (#14449) Tuninger
    Ha nagyon fagyni fog még DR, akkor teszek egy próbált a DNxHR-es kódolással. Köszi a videó demonstrációt és a tudás megosztást :)

    A videóknál látszik azért, hogy a gimbal jó dolog, az viszont nem, hogy nagyon különbség lenne a befektetett munkában. Viszont amit narumon-nak írsz, hogy kell 1-2 promo tuti videó (effekt, átmenet stb.), ami alapján téged választanak videósnak az azt is eredményezheti, hogy utána majd elvárják, hogy akkor legyen meg majd ugyanaz az ő videójukban is, ha nincs akkor meg ... :F . Habár lehet tényleg a téma jobban érdekli az embereket, mint a körítés és nem videós szemmel nézik.

    A videó főbb témáit mint pl.: készülődés, kreatív fotózás/videózás tartalma, beállított jeleneteket te mondod mit csináljanak minden esetben és mondhatni "kötelező" elemek videó szempontjából? Szeptemberben lesz alkalmam mellékszereplőként részt venni esküvőn és készül minden is. Én kimondottan nem bírom a szereplést, tehát a videós szempontból "kötelező" beállások nagy része is idegen nekem. Persze jól mutat biztos, nélküle nem lennének meg a minden videóban látott már már klisés jelenetek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák