Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Zoleee83 #8430 üzenetére

    " ... kérdés, hogy bezárődik-e a TWS tokja ... "
    Jogos. Benne van a pakliban, hogy nem (ha túl széleset és/vagy hosszút választ az ember).

    "Tudsz ilyet linkelni kérlek ami tuti jó?"
    Nem, mert személyes tapasztalatom nincs. Én is csak nézegettem egy időben, mert az akkori fülesem hajlamos volt sportolás közben kimozdulni. Szóval én nem a "zajszigetelés" okán kerestem ilyen "memóriahabos" illesztéket.
    Bennem ekkortájt tudatosult, hogy ugyan az ilyen illesztékek szavatolják a legtökéletesebb (a zaj kinn, a zene benn marad) illeszkedést, de ennek ára van. Az egy dolog, hogy a jók drágák, de - használattól függően - X havonta cserélni kell őket, mert tönkremennek.
    Egyébként tudtommal a WF-1000XM4 is ilyen memory foam szerű illesztékkel "trükköz" és azzal tudja a tökéleteshez közeli zajszűrést. Kíváncsi lennék, hogy ezek a Sony-féle illesztékek mit bírnak.

    #8431 tomp
    " ... ha a gumi illeszték nem szigetel jól." - ez így van. Engem egyelőre a zene szempontjából (a mélyek tűnnek el a leghamarabb, ha "szelel" a füles) érdekel csak ez a dolog. Hál' Istennek a jelenlegi fülesem gyári gumiharangjai is egészen jók, szóval én most ezekkel elvagyok (nem érzek késztetést memory foam-os illeszték beszerzésére)

Új hozzászólás Aktív témák