Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz Dany007 #4087 üzenetére

    Azért azt mindenképpen szeretném megjegyezni, hogy a teremtés végén, amikor az olvassuk, hogy Isten végignézve azt mondta, hogy minden amit teremtettem az jó, akkor egyáltalán nem ilyen volt a felállás. Például van egy elég konkrét kijelentés a táplálkozásról:

    Nektek (az embereknek) adok az egész föld színén minden maghozó növényt, és minden fát, amelynek maghozó gyümölcse van: mindez legyen a ti eledeletek. Minden földi állatnak, az ég minden madarának és minden földi csúszómászónak pedig, amelyben élet van, eledelül adok minden zöld növényt.

    Egyértelműen kiderül, hogy mi is volt eredeti helyzet. Ezt megerősíti a bűnbeesés utáni büntetés:

    Az embernek pedig ezt mondta: Mivel hallgattál feleséged szavára, és ettél arról a fáról, amelyről azt parancsoltam, hogy ne egyél, legyen a föld átkozott miattad, fáradsággal élj belőle egész életedben! Tövist és bogáncsot hajt neked, és a mező növényét eszed. Arcod verejtékével eszed a kenyeret, míg visszatérsz a földbe, mert abból vétettél. Bizony por vagy, és vissza fogsz térni a porba!

    Egy szó mint száz, téves alapból indultál ki, a teremtett világ a bűn miatt ilyen, nem ilyenre lett teremtve.

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák