Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Zoshi85 #120484 üzenetére

    Nekem leginkább ez furcsa:

    Nem minden csatorna képe jön be koaxon se.

    Technisatra átdugva a kábelt, jééé az összes kódolatlan csatorna bejön. Vodkaboxnál meg épp a kódolatlanok SEM jönnek be koaxon, de neten se. Szóval csodálatos frissítés.

    Miért van az, hogy az esetek 90%-ban az van, hogy ami évekig működik jól, azt hirtelen a kedves voda elcseszi és az első gondolatuk nem az, hogy ők baszták el, hanem szerintük kizárólag user error lehet?! :DD

    Meg mi ez a koaxfoglalat könyörgöm? Az összes egyéb RF in-t tartalmazó eszközömön minimum 2-3 mm-rel hosszabb az a kis henger, mint ezen a hulladékon, ahol OK, hogy a design miatt "lecsíptek belőle", de éppen ezért kellett volna egyedi tervezéssel hosszabbat rakni bele.

    Lehet túlmelegszik a box

    Ja igen, mielőtt a fenti vád ér: alá teszek mindig egy 17 colos laptophűtőt, ami 12 volton van nonstop járatva. És a röhej az egészben, hogy még így is melegebb, mint a Technisat. :DDD

    Gondolom olyat nem lehet az ügyfélszolgálattól kérni, hogy működjön már az élő adás is netről, az összes csatornán. Pedig jó lenne, ha egységesen működne. Vagy minden előfizetett csatorna jöjjön koaxon vagy jöjjön neten.

Új hozzászólás Aktív témák