Hirdetés

2019. január 16., szerda

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-07-21 09:33:59

PROHARDVER!

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4151) Parci


Parci
(HÁZIGAZDA)

és végül, némi háttérinfó, ami bár a "kit érdekel" kategória a user szemszögéből, akkor is leírom: az elmúlt években gatyánk ráment az apróra, nekem végtelen számú álmatlan éjszakám volt miatta, most is ezen stresszelek, miközben a kisfiammal kéne foglalkoznom és legalább vasárnap pihennem egy kicsit. soha, semmivel nem szoptunk akkorát, mint ezzel a szarral, a tanulság pedig az, hogy legközelebb akkor sem adunk ki semmi munkát a kezeink közül, hogy ha száz évig húzódik cserébe a fejlesztés. nem és kész.

most viszont meg vagyok lőve ezzel, mert visszaportolni irdatlan meló, addig meg ilyen bugos. nincs rá rövidtávú megoldás. hát ez. :(

---

mellékesen azért megjegyzem, hogy kb. havi 300e ft-ot hoz az egész apró. mindenestül! csak a fejlesztés több év, mire megtérül, és akkor a működő költségeit nem is számolom, holott csak nőttek és eleve azok miatt álltunk neki az átalakításnak. abban sem vagyok biztos, hogy nem keresel meg rajta ugyanennyit csak te magad! ráadásul végképp nem értem, hogy ha egy hónapja látod, hogy bugos valami, miért fizetsz érte? nem tudok másra gondolni, hogy csak azért, mert még így is megéri. vagy nem fizetsz, de attól még úgy balhézol, mintha az életed múlna rajta.

mindez a mi felelősségünk persze nem csökkenti, nem lehet bugos a cucc, meg kell oldanunk. de az a balhé, fenyegetőzés és hangulatkeltés, amit az egész köré kerítettél ritka őszintétlen és pláne nem jóindulatú dolog. úgyhogy az az írországi kontra magyar hozzáálláson való sopánkodásod anakronisztikusabb nem is lehetne. ha globális szemléletbeli változást akarsz, kezdd magadon.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4152) SeniorTilla válasza Parci (#4150) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Ha már témánál vagyunk, és személyeskedünk: milyen hozzáállás az, hogy egy hónapig nem válaszolsz a kérdésekre? Nem csak te, senki illetékes! Elnézést kérsz azután, hogy fenyegetőztem? Nem előtte kellett volna? Ez a sunyi hozzáállás. Most már tétje van a dolognak, ezért eltereled a témát a lényegről, és engem próbálsz befeketíteni. Eddig le se tojtad a problémát.

Tisztára úgy viselkedsz, mint a magyar politikusok. Na ez az, amiről beszéltem, ez az a "kép".

Egyébként pedig ha figyelmesen olvasnál: kiemeltem, hogy nem én foglak feljelenteni titeket. Az első és a legutóbbi hsz-ben is. De - mivel a kép ilyen - előbb-utóbb lesz valaki, aki megunja hogy nem működik rendesen az oldal, és kárba vesznek a forintjai. Olvass vissza, többen is írták, hogy a fizetett hirdetések is lejártba mentek, nem csak az ingyenesek! Mindketten tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik hasogatni a szőrszálat, és simán megírnak egy feljelentést több hivatalba is. FVF, GVH, PSZÁF, stb-stb. Biztosan te is, és én is találkoztam már ilyenekkel. Ezt kellene elkerülnöd.

Nem tudom mi a tulajdonosi háttere a HA-nak vagy hová tart, de a konkurencia is szívesen dörzsölgetné a tenyerét ha tudna erről és nyakatokba akasztana egy eljárást, büntetést. Ezt neked kellene a legjobban tudnod, és önuralmat gyakorolni, mielőtt felbőszítesz másokat.

Nem fenyegetésből írtam, amit írtam. Ha megtenném a lépéseket, akkor nem itt tudnád meg tőlem, hanem az illetékes szervtől egy határozatban. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Akkor kell majd tartani tőlem, ha befogom a szám, és nem a nyilvánosság előtt próbálom elérni, hogy történjen végre valami.

Nem én keltek hangulatot, nagyon el vagy tévedve. A hangulatot ti keltitek a nemtörődömségetekkel, azzal, hogy hetek óta tojtok mindenki fejére, aki jelezte a problémát. Én annyit tettem, hogy kiugrasztottam végre a nyulat a bokorból. A zabos leveleknek saját magad vagy az oka, ha az elsőkre válaszolsz, ne adj' Isten még elnézést is kérsz a hibákért, most nem tartanánk itt.

Még egy dolog: ha fizetek egy hirdetésért és az nem jelenik meg, akkor kár ér. Ez elég nyilvánvaló még egy három éves gyereknek is. Ne gyere már itt nekem azzal, hogy engem milyen előny ért a hirdetésekből, és ezt vessem össze a kárral. A pénzemért szolgáltatást várok, fizettem érte, megvásároltam. Jogom van megkövetelni, hogy meg is kapjam!

Egyébként pedig: ha meg tudjátok oldani a hibát (persze, hogy meg tudjátok) akkor inkább törődjünk ezzel. Felesleges személyeskedni, nem vezet jóra. Írjatok privátot a hirdetőknek, hogy van ez a bug, hogyan lehet megoldani addig, amíg ki nem javítjátok. Ennyi kellene csak, és ha ez megvan, részemről peace.

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4153) SeniorTilla válasza Parci (#4151) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Akkor mi a fenének nem hagytátok úgy az aprót, ahogy volt? Könyörögtünk érte talán több százan is, emlékszel? Nem az írországi kontra magyar témát kellene itt feszegetni, hanem tükörbe nézni és belátni: igen, a fafejűség nem vezetett eredményre, kár volt. Legközelebb majd hallgatunk a felhasználóinkra, akik önzetlenül elmondták a véleményüket, de süket fülekre találtak.

Más:
Nem én látom egy hónapja, hogy bugos, hanem amikor már kezdett rendszeressé válni, beírtam ide a topicba, de ez még nincs egy hónapja. Visszaolvasva láttam, hogy régóta jönnek a hsz-ek ugyanerről a hibáról. Fizetni azért fizettem, mert nem tudtam, hogy ez egy hiba. Lejárt a hirdetés, fel kellett tenni újra, ennyi. Sok helyen hirdetek, sok mással is foglalkozok, nem ástam bele magam a HA hibáiba.

[ Szerkesztve ]

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4154) Parci válasza SeniorTilla (#4153) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

mindent elmondtam erről az egészről, amit el tudok. az elméleteidet, bokorból kiugrasztást meg ilyesmit meg ne erőltesd, egyszerűen most találtam be a topikba, ennyi. ha két hete azt írtad volna, ledobod ránk a taktikai atombombát, ha nem jelentkezek, akkor sem történt volna semmi, mert nem voltam itt.

az apró pedig ugyanilyen lenne, ha mi csináltuk volna (tehát mindenképp megváltozott volna), csak működne normálisan. olyan opció nem volt, hogy tartsuk meg a régit. lehet, hogy ezzel idővel tönkretesszük (ahogy az is, hogy ha nem váltunk, akkor azzal), de az a szép a vállalkozásban, hogy mindenki megteheti, hogy tökönlövi magát a saját kis cégében/-vel.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4155) SeniorTilla válasza Parci (#4154) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Szomorúan hallom, de hát ez van. Lassan nem marad apróhirdetési oldal Magyarországon, amit ne egy nagy multi birtokolna. Ha jól számolom, ti vagytok még egyedül. Ezért is sajnálatos, amit írtál. Egyébként nem tudom elhinni, hogy te vagy egyedül, aki érdemben tud nekünk válaszolni a kérdéseinkre, úgy tudom csapatban játszotok.

Nem lenne jó ötlet kiadni valakinek azért a kb. 300 ezerért? Csinálja ő, ezzel levenné a terhet a vállatokról, ti meg foglalkozhattok a számotokra fontosabb dolgokkal. Nem nagy összeg az tény, de talán akadna rá valaki.

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4156) Parci válasza SeniorTilla (#4155) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

iszonyatos nyomás alatt van ma itthon egy online kiadó, IT témakörben végképp. mi is. örülünk, hogy luk van a seggünkön, még az ilyen 300e ft-okért is meg kell feszülni és megbecsülni (még ha ez most önellentmondás is, mert ugye éppen az elhanyagolt bugról van szó). közben persze a költségek nem változtak. az apró nekünk stratégiai dolog, nem tehetjük meg, hogy lemondunk róla, ennyiben tehát meg tudlak "nyugtatni": maradni fog, és nem teheti meg, hogy lemorzsolja a usereket. ha visszakerül hozzánk, legalább normálisan működni fog, ahogy a többi oldal is.

könnyen lehet, hogy egy füst alatt ki is csontozzuk, és úgy vesszük át, hogy a funkcionalitást is átgondoljuk és kicsontozzuk. bár ez kapásból egy fél+ éves melónak hangzik.

a legtöbb gond egyébként a szinkronnal van a szerverek között, ez meg ugye automatikusan megszűnne, ha visszakerülne.

hosszútávon nem kell aggódnotok szerintem, rövidtávon meg semmi igazán megnyugtatót nem tudok mondani, az lesz, mint eddig: ha ronda bug van, megpróbálják javítani. ezt most a múlt hét után leadtam riportba még több linkkel stb.

---

tényleg off és tényleg igazából a maszek problémám, csak annyit akartam írni a korábbi posztban is erről, hogy egyszerűen képtelen vagyok már görcsölni az aprón. olyan szinten felemésztett az elmúlt 3 évben, hogy arra is csak megrántanám a vállam, ha behalna :( (nyilván nem, de érted..)

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4157) SeniorTilla válasza Parci (#4156) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Örülök, hogy rajta vagytok az aprón, és hogy vissza fog kerülni. Szerintem ennek itt mindenki örülni fog. Végre eljutottunk ide, és jó, hogy beszéltünk róla. Szerintem minden user meg fogja érteni (még én is :) ) és türelmesebben állunk hozzá a hibás működéshez is.

Két hete vagyok kint Írben, pár nap és megyek vissza. Igazából rokonlátogatás volt, és persze az ország felfedezése is. Hihetetlen, milyen nyugi van itt, nincs az a rohanás, pörgés mint otthon. Az emberek nem állnak egymás elé, mindenki udvarias, nem tartanak be egyásnak. És így viszonyul az állam is a polgáraihoz. Már szinte unalmas :) Ez a hozzáállás tetszik, de nekünk magyaroknak nem tudom, sikerül-e valaha is eljutni idáig. Mondjuk itt egy bevándorló takarítónő is jóval többet keres bejelentve egy hónapban, mint 1000 euro (netto), és két év után már a szociális ellátásokra is jogosult. Mennyit kereshet egy IT-s szakember... csak ne lenne ilyen hideg.

[ Szerkesztve ]

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4158) orrlyuk válasza SeniorTilla (#4152) üzenetére


orrlyuk
(senior tag)

ehh... akkor legalább :((( kapcsolnátok ki a fizetős funkciókat. Ha az ingyenes nem megy, az azért senkinek nem fáj annyira.

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#4159) Parci válasza SeniorTilla (#4157) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

három évet éltem usában, ott ugyan nincs mindenhol nyugi, de az ismeretlen emberek maximálisan udvariasak egymással stb. de skóciában is voltunk két hetet, az pont olyan, mint amilyennek írországot leírod. még csak meg sem előzik egymást az autók (!). nem vicc, ha lelassítasz 80-ról 60-ra, akkor úgy jön utánad 40 km-t. néha van kitérő, hogy "engedd el a gyorsabbat", akkor kihúzódsz, ő elmegy, kész. de ja, fél évig sötét van... :(

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4160) Parci válasza orrlyuk (#4158) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

kikapcsolni sem tudom, ugyanúgy meg kell tervezni, írni a cégnek stb. akkor egyszerűbb, ha a bugot javítják. kikapcsolni sem annyi ráadásul, ezer helyre fel kell vinni valami üzenetet stb.

de remélhetőleg holnap foglalkoznak már vele. az meg, hogy egy hónapja nem történt semmi, az én hibám, mea culpa.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4161) Williams


Williams
(fanatikus tag)

Sziasztok!

A főoldalon ha be akarok lépni a jobb felső sarokban lévő Belépés gombbal, az e-mail cím, és jelszó megadása után kiírja, hogy sikeres belépés, rögtön továbbítunk, de utána nem történik semmi...
Viszont ha pl. egy hozzászólást akarok írni, és úgy adom meg a belépéshez szükséges adatokat, akkor beléptet a rendszer. Nem állandó a probléma!

Win7 Ultimate 64Bit
Firefox 31.0

üdv.

(#4162) mickemoto


mickemoto
(senior tag)

Megoldódott.

[ Szerkesztve ]

(#4163) Parci válasza Williams (#4161) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ez egy javascript hiba jellemzően. ürítsd a cache-t, aztán ctrl+f5, utána mennie kéne.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4164) Faterkam válasza Parci (#4147) üzenetére


Faterkam
(őstag)

Köszönjük a fáradozásotokat! Sokan vagyunk, akik díjazzák a munkátokat! Igaz én csak az ingyenes részét használom! Alig várjuk, hogy visszatérjen a HA is a PH szervereire! :R

"Semmiféle megbánás nem teheti jóvá az elmulasztott lehetőségeket." C. D. http://tinyurl.hu/xOGy/

(#4165) AndrewBR válasza Parci (#4163) üzenetére


AndrewBR
(senior tag)

Ha már mobilon is ezt produkálta nekem, akkor az valamit jelenthet... :U

A.

(#4166) sooska8


sooska8
(újonc)

Meghosszabbìtottam a hirdetésem érvényességét. A rendszer mutatja is, hogy szeptember 24-ig él a dolog. Ettől függetlenül archìvban van a hirdetésem, és nem engedi az aktìvra vàltàst, feldobja a hosszabbìtàsról szóló opciót. Kérem, orvosoljàk a problémàt!
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#4167) svensson válasza sooska8 (#4166) üzenetére


svensson
(PH! félisten)

(#4168) SeniorTilla


SeniorTilla
(PH! addikt)

Nem igazán ide tartozik, de mivel máshol nem tudom, megkérezem itt.

Az archív hirdetéseknél fent vannak a sok évvel ezelőtti hirdetések is, teljesen feleslegesen. Hogyan tudom ezeket kitörölni az archívumból?

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4169) svensson válasza SeniorTilla (#4168) üzenetére


svensson
(PH! félisten)

Sehogy, ennyire zavarnak? :)

(#4170) SeniorTilla válasza svensson (#4169) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Igen zavar, nem akarom hogy 7-8 éves hirdetések fent legyenk. Semmi értelme, csak helyet foglal és dagasztja az adatbázist.

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4171) svensson válasza SeniorTilla (#4170) üzenetére


svensson
(PH! félisten)

Rendben. :D

(#4172) Sasos válasza SeniorTilla (#4170) üzenetére


Sasos
(senior tag)

Meg kell kérni egy hardverapródot, hogy törölje és ha idejük engedi törölni szokták.

(#4173) SeniorTilla válasza Sasos (#4172) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

ok, köszi

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4174) tornas


tornas
(őstag)

Az "aktív hirdetések önkényes inaktívba tétele" bug még mindig tart. De az eddig leírt megoldás továbbra is segít a hirdetés "újra" aktívba tételén. Reméljük, hogy mielőbb megoldódik a problem. :R

"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

(#4175) molvany


molvany
(senior tag)

Sikeres belépés

Sikeresen beléptél, azonnal továbbítunk!

Na eddig eljutok ( úgy ahogy már egy ideje tettem ). Csak innen tovább, szerintem ha még jobban is megöszülnék sem lepnék ( léptettne ) tovább.
Jön a kerülö út, és valahogy benn vagyok :C
Szebb az egyenes út, kérem megnézni, miért görbült :K

molvany felhasználónak 399 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060

(#4176) AndrewBR válasza molvany (#4175) üzenetére


AndrewBR
(senior tag)

Előtted is megemlítették már ezt, köztük én is... ;)

A.

(#4177) Williams válasza Parci (#4163) üzenetére


Williams
(fanatikus tag)

Másik böngészővel (explorer, opera) is csinálja, és telóról is...
Ahogy nézem, nem csak nekem van gondom vele...

(#4178) lezso6 válasza molvany (#4175) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Ezt melyik portálon tapasztaljátok? Csak hardverapró, vagy máshol is? Ctrl + F5 próba gondolom volt már. Látszólag az a probléma, hogy a JS nem irányít át, de amúgy beléptet, felhasználói felület bug, nem belső.

[ Szerkesztve ]

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#4179) Parci válasza lezso6 (#4178) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

js fájlok frissítéséhez nem elég a ctrl+f5, kell a cache törlés is (nálam).

más: akiknek került archívba hirdetése, aminek nem kellett volna: légyszi adjatok linket a konkrét hirdetésre, és hogy kb. mikor történt ez.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4180) Winner_hun válasza Parci (#4179) üzenetére


Winner_hun
(Webcaritas)

[KLIKK] + [KLIKK]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4181) Williams válasza lezso6 (#4178) üzenetére


Williams
(fanatikus tag)

Én csak a hardveraprón találkoztam vele.

(#4182) SeniorTilla válasza Parci (#4179) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Elég sok átkerült napokon keresztül a múlt héten, pl ezek is: 1 2 3

Az a baj, hogy pontosan már nem emlékszem melyik volt és mikor, de kb. augusztus 19-21-e között, és utána is volt.

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4183) tornas válasza Parci (#4179) üzenetére


tornas
(őstag)

[link]

[link]

"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

(#4184) Parci


Parci
(HÁZIGAZDA)

köszi mindenkinek!

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4185) djnyakesz


djnyakesz
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Kerestem kutattam, de nem találtam megoldást erre.
Van egy hirdetésem, és szeretném megosztani facebookon. Amikor megosztásra nyomok az előnézeti kép egy általam TELJESEN ISMERETLEN számítógép :D Honnan jött ez, és hol van az én telefonom? :D

Feltöltöttem már képet is a hirdetéshez de így sem akarja az igazat.
Mit lehet tenni?

Köszönöm!

(#4186) Parci válasza SeniorTilla (#4182) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

srácok, egy-egy ilyen archiválódott hirdetésnél:
- a hirdetés aloldalán mit láttok? rajta van az archív pecsét, pont úgy néz ki, mint egy rendesen archiválódott hirdetés? (amiket linkeltetek, nem ilyenek, de nem tudom, hogy visszahoztátok-e a topikban leírt módszerrel)
- a "hirdetéseim adminisztrációja" résznél van ott az "archivált" státusz?
- és főleg, hogy a listákban megtalálható-e ilyenkor az adott hirdetés?

mert gyanús, hogy nem archiválódnak valójában, csak a saját hirdetések adminisztrációjánál tűnik úgy. (közben magát az archiválást lekapcsoltuk globálisan, hogy ne legyen gond)

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4187) Winner_hun válasza Parci (#4186) üzenetére


Winner_hun
(Webcaritas)

Nem volt látható a listákban, nekem az lett gyanús. De ekkor nem néztem meg a hirdetést csak néhány órával később, mikor egy hozzászólás jött hozzá és arra válaszoltam. Ha jól emlékszek akkor az archív hirdetések között ott volt. Aktiváltam, ezután látszódott a listákban és annyi.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4188) tornas válasza Parci (#4186) üzenetére


tornas
(őstag)

...én sem láttam az "archivált" pecsétet, de archivált státuszban volt. És nem lehetett UP-olni sem.

"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

(#4189) Winner_hun válasza Winner_hun (#4187) üzenetére


Winner_hun
(Webcaritas)

A pecsét az rajta volt.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4190) molvany


molvany
(senior tag)

A vevö értékelési szándéka már csak emilben jön ( jött ) meg.
A Hardverapróra a Privát Üzenetekbe már nem jön ( jött ) meg.

molvany felhasználónak 399 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060

(#4191) lutdani


lutdani
(lelkes újonc)

Üdv.

Mi a gond az értékelés résszel? Mert pár napja nem tudnak értékelni elindítják a folyamatot de nem jön meg az üzenet hogy visszatudjam igazolni.....

(#4192) mobileman


mobileman
(senior tag)

Szasztok!

Megint lenne probléma, hogy tegnap késő éjjel 4x1080 forintot kifizettem 4 hirdetés kiemeléséért, előresorolásáért, és csak 1 hirdetés lett a fizetési feltételnek megfelelő, a többi pénz hova lett?

Laptop javítás profi műhelyben! GPU- BGA, mindenféle chip csere, notebook szerviz! Elérhetőség, telefonszám a weboldalon-----» www.reballing.hu Fórum, adok- veszek, keresek, cserélek satöbbi: http://www.reballing.hu/forum/ , használt laptopok----» http://laptopfix.hu

(#4193) Parci válasza mobileman (#4192) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

légyszi add meg a 4 hirdetés linkjét, a böngészőt/os-t, írd meg, hogy pontosan mit csináltál és pontosan mi történt. van amúgy, hogy csak némi átfutással engedélyezik a fizetési tranzakciót a szolgáltatók, ám ilyenkor a pénz is csak később vonódik le -- ezt ellenőrizd légyszi.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4194) mobileman válasza Parci (#4193) üzenetére


mobileman
(senior tag)

Már nem kell szólnom, aktivizálódott!
Bár nem értem, hogy az első fizetett hirdetés azonnal aktiválódik, akkor a másik 3 mért ilyen soká?

Laptop javítás profi műhelyben! GPU- BGA, mindenféle chip csere, notebook szerviz! Elérhetőség, telefonszám a weboldalon-----» www.reballing.hu Fórum, adok- veszek, keresek, cserélek satöbbi: http://www.reballing.hu/forum/ , használt laptopok----» http://laptopfix.hu

(#4195) SeniorTilla válasza Parci (#4186) üzenetére


SeniorTilla
(PH! addikt)

Az adminisztrációnál került át az archivált hirdetések közé. Azért nem látod most, mert vissza lett aktiválva a szerkesztéssel. Van egy szám, ami az aktív hirdetéseket jelöli (nekem most 36). Ez a szám is lecsökkent, amikor átmentek inaktívba a hirdetések.

HP és LENOVO notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.

(#4196) Parci válasza SeniorTilla (#4195) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

közben elvileg kilőttük az automata archiválót, mert bár kizárt, hogy bugos legyen, de mégis. nem jöttünk még rá, hogy mitől csinálta, keressük az okát. viszont pár napja már nem szabadna csinálnia senkinél.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#4197) djnyakesz válasza djnyakesz (#4185) üzenetére


djnyakesz
(fanatikus tag)

Erre senki?

(#4198) lutdani


lutdani
(lelkes újonc)

Az értékelés hibára kaphatnék egy választ....? Köszönöm

(#4199) canniball válasza lutdani (#4198) üzenetére


canniball
(PH! félisten)

Ha emailt sem kaptál akkor olvasd el a tudnivalókat (jobbra fent)!

Samsung microUSB->Type-C adapter és Caberg Duke bukósisak eladó: http://tinyurl.hu/Y7eB/ *** Only the good die young...

(#4200) Sasos válasza lutdani (#4198) üzenetére


Sasos
(senior tag)

Szia!

Ha nem megy az értékelés, akkor eszerint kell eljárni.
(Ahogy a topik leírásában is szerepel :U )

Szerk.: canniball: Egyszerre írtunk...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.