Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-07-21 09:33:59

PROHARDVER!

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4154) Parci válasza SeniorTilla (#4153) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

mindent elmondtam erről az egészről, amit el tudok. az elméleteidet, bokorból kiugrasztást meg ilyesmit meg ne erőltesd, egyszerűen most találtam be a topikba, ennyi. ha két hete azt írtad volna, ledobod ránk a taktikai atombombát, ha nem jelentkezek, akkor sem történt volna semmi, mert nem voltam itt.

az apró pedig ugyanilyen lenne, ha mi csináltuk volna (tehát mindenképp megváltozott volna), csak működne normálisan. olyan opció nem volt, hogy tartsuk meg a régit. lehet, hogy ezzel idővel tönkretesszük (ahogy az is, hogy ha nem váltunk, akkor azzal), de az a szép a vállalkozásban, hogy mindenki megteheti, hogy tökönlövi magát a saját kis cégében/-vel.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.