Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
- Azonnali kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vaku topic
- [Re:] Lenovo ThinkPad Helix: a második generáció
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- [Re:] Hivatalosan is bemutatta a GeForce GTX 1660 Ti-t az NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
(#3301) Winner_hun válasza Parci (#3297) üzenetére
- Privát
- 2014-02-25 14:37:03

Winner_hun
(Webcaritas)
Mikor, hol lehet bugkeresésre jelentkezni?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

pd
(tag)
Megoldódott időközben, úgyhogy tárgytalan a dolog. Köszönet!
Egyébként hajrá, egyetlen új dolog bevezetése sem megy zökkenőmentesen.
- Privát
- 2014-02-25 16:17:49

Winner_hun
(Webcaritas)
Kalandornak bedagadt a feje:
Ctrl+F5 nem segített, a többi kép jó. Firefoxban és Chrome-ban is rossz.
Olyan hibába botlottam, hogy csak az e-mail címre érkezett meg a vevőm által indított értékelés, az oldalon belül a "HARDVERAPRÓ"-tól a mai napig nem jött semmi...
Az e-mail-ból indítva meg tudtam erősíteni a vásárlás tényét ,-majd végre is tudtam hajtani az értékelést,- és erről már a rendszer küldött értesítést...
A hirdetés jegelve volt az értékelés indításakor...
[ Szerkesztve ]
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<
- Privát
- 2014-02-25 18:25:17

Kicsirics77
(PH! kedvence)
win7 64bit ff 27.0.1
cache ürítés után nem tudom az eladót értékrlni.nem aktív az értékelés gomb,lehet oka az,hogy a hírdetés már archív?
iPhone--›iPad--›iMac
(#3306) canniball válasza Kicsirics77 (#3305) üzenetére
- Privát
- 2014-02-25 18:51:08

canniball
(PH! félisten)
"Az archivált hirdetések már nem listázódnak és itt nem is lehet értékelni, ezért javasoljuk az eladóknak, hogy az értékelés megkezdéséig jegeljék a hirdetést, és csak utána archiválják."
Samsung microUSB->Type-C adapter és Caberg Duke bukósisak eladó: http://tinyurl.hu/Y7eB/ *** Only the good die young...
(#3307) Kicsirics77 válasza canniball (#3306) üzenetére
- Privát
- 2014-02-25 18:52:22

Kicsirics77
(PH! kedvence)
iPhone--›iPad--›iMac

adamka16
(PH! addikt)
Sziasztok!
Vettem egy Pc házat Seraf22 kollégától, meg is érkezett a cucc, rákattintottam, hogy értékelni akarom, de az eladó nem kapott értesítést erről. utána tudnátok nézni nekem?
Erről lenne szó:
http://hardverapro.hu/apro/coolermaster_n200_dobozaval_csavarokkal_ket_darab_gyari_12-
Nézze meg az e-mail-ei között... nálam is ez volt, pár hsz-el fentebb olvasható pont
[ Szerkesztve ]
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

adamka16
(PH! addikt)
De elvileg nem csak email értesítést kap, hanem privát üzenetet is a "Hardverapró"-tól. Vagy tévedek?

cidalain
(PH! kedvence)
Kedves Apródok!
A mai napon egy vevőm indított egy értékelést. Megjött az üzenet a gépháztól, hogy erősítsem meg.
Ezt meg is tettem (sikeres visszajelzéssel), de nem jött meg a következő üzi a gépháztól, amiben a vevő értékelő űrlapjának linkje lenne, így nem tudom értékelni...
A vevő rendben tudott engem értékelni, a pirosai már látszódnak az adatlapomon.
A hirdetés még aktív.
Mi a teendő, hogy a vevőnek oda tudjam adni a megérdemelt értékelést?
Privátban hirdetéslinket, vevőnevet, megerősítő linket tudok küldeni.
Köszönöm.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
nem tévedsz, de ha kapott értesítést e-mail-ben, akkor onnan vissza tudja igazolni, és meg tudjátok csinálni az értékelést...

adamka16
(PH! addikt)
Csak emailben kapott értesítést, privátot nem. Most már minden oké elvileg!

pd
(tag)
Pont ugyanez volt nálam is pár napja, csak email ment az eladónak privát nem. De legalább hasznát vesszük a redundás rendszereknek.

Atke
(senior tag)
Nem tudom meghosszabbítani a hirdetésemet. Ezt most frankón bebuktam??? 2010-04-22 16:41élő aktív hirdetés 6000+megtekintés és 300+ hsz. Kérem hogy egy moderátor keressen meg és segítsen a problémát megoldani.
/// KÁBELFÉSŰ /// Kábelharisnya /// Egyedi kábelek készítés ///
nem fog külön megkeresni senki, viszont itt publikusan meg lehet oldani a problémát. csak ugye több infó kéne, azaz, mit csináltál pontosan és hol akadtál el?
"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

Atke
(senior tag)
az a probléma, hogy ma lejárt 16:41 kor és nem tudom aktiválni, mert kiírja hogy nem lehet ingyen, de már hetek óta kb 3X fizettem érte. amivel nincs is baj, de nem akarom elbukni....
na:
- nem fogod elbukni, bármilyen rég lejárt hirdetés újra aktiválható egy ideje, szóval csak átmeneti a bug, emiatt ne aggódj
- viszont van valami bug ezzel, lásd előző pár hozzászólást. keressük az okát
- olyan nincs, hogy már vagy 3x fizettél és nem történt semmi, gondolom, hogy jelezted volna pontosan, hogy kivizsgálhassuk
"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

Atke
(senior tag)
Mikor fizettem akkor jó volt, de most nem ajánlja fel a fizetés lehetőségét
akkor ez ugyanaz a bug lesz, mint amit a többiek is jeleztek. sajnos beteg a programozó, de tud róla, ma már rajta volt elvileg. a lényeg, hogy egyrészt javítva lesz, másrészt nem fog "megszűnni" a hirdetés, bármilyen régit lehet újra aktiválni és hosszabbítgatni.

Atke
(senior tag)
Az jó hír... és lehet tudni előreláthatóan hogy meddig marad így?
remélhetőleg már holnap javítják

cidalain
(PH! kedvence)
Ja, hogy ide kellene beirni a hivatkozast is...
Ennel a hirdetesnel nem tudom ertekelni a vevomet: [link]
O volt a vasarlo: [link]
A vasarlo ertekelese megjott, en viszont nem kaptam meg az ertekelo urlapjanak a linkjet pu-ben. E-mail ertesito sem jott.
Gondolom a fennti adatok alapjan kikereshetoek az adatok, es ha meg lehetne kapnom a linket az jo lenne.
Koszi
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

vinibali
(PH! addikt)
+1
várom a megoldást én is
BIOS írás, helyreállítás, törlés, mentés! http://vinibali.x3.hu/bios.html
szolgálati közlemény!
elvileg javítva lett a hosszabbítás/reaktiválás, kérek mindenkit, hogy próbálja meg ügyesen!
Üres kosár fogad.
ehh...
viszont légyszi kérek minden infót: mit hosszabbítasz (linkkel), milyen böngésződ van, mit csinálsz, mi történik?
Böngésző: Chrome 33.0.1750.117 m
Hirdetés: [link]
Mit csinálok:
1. Hirdetéseim adminisztrációja
2. Archív hirdetések
3. Opciók lenyit a hirdetés alatt
4. Hirdetés státusza legördülő menüből kiválasztom az aktívot és rányomok az OK-ra
5. Kapok egy popupot:
"Ezt a hirdetést már kétszer ingyenesen meghosszabbítottad, további hosszabbítás egy minimális díj ellenében lehetséges. Szeretnéd most meghosszabbítani?"
Bezár és OK gombok vannak, rányomok az OK-ra.
6. A kosár fogad, így:
[ Szerkesztve ]
köszi!

Rycki
(újonc)
Engem is ugyan ez fogad.
Böngésző: FireFox 27.0.1
Hirdetés: [link]
Sorrend.
1. Hirdetéseim adminisztrációja
2. Archív hirdetések
3. Opciók lenyit a hirdetés alatt
4. Hirdetés státusza legördülő menüből kiválasztom az aktívot és rányomok az OK-ra
5. Felugró ablak.
"Ezt a hirdetést már kétszer ingyenesen meghosszabbítottad, további hosszabbítás egy minimális díj ellenében lehetséges. Szeretnéd most meghosszabbítani?"
Bezár és OK gombok vannak, rányomok az OK-ra.
Ezután üres a kosár
[ Szerkesztve ]

pepe091
(MODERÁTOR)
Nem olvastam vissza. Fentebb már jelezte Winner_Hun. Nálam ugyanez van.
[ Szerkesztve ]

canniball
(PH! félisten)
Nálam is ilyen (FF25).
Samsung microUSB->Type-C adapter és Caberg Duke bukósisak eladó: http://tinyurl.hu/Y7eB/ *** Only the good die young...
okok, leadtam a bugreportot, de tartok tőle, hogy már csak holnap lesz belőle valami. nehéz szülés ez.

Rycki
(újonc)
Türelemmel várunk
most próbáljátok..

Rycki
(újonc)
Nekem most sikerült Kösszi
Most megjelent a kosárban a szolgáltatás.

Atke
(senior tag)
Nekem is jó. Hallelujah!

fi:zi'k
(PH! nagyúr)
Nem mintha nagyon zavarna, de a rang nincs szinkronban a két oldalon. A ph-n már kedvenc vagyok, a Ha-n "csak" addikt.
kösz, ki is szedetem ezekről az oldalakról az egész boxot eleve
- Privát
- 2014-02-27 21:35:48

Winner_hun
(Webcaritas)
Privátnál (és ha jól rémlik akkor hozzászólásoknál is) nincs a Szerkesztés után egy üres sor, egyből az üzenet szövege jön.
(#3343) Parci válasza Winner_hun (#3342) üzenetére
- Privát
- 2014-02-27 21:36:51
ezeket fel sem írom, nem tudom, hogy valaha eljutunk-e oda, hogy pixelvadásszunk az ilyesmire
most upoltam 3-t(igazság szerint kettőt de az egyiket háromnak vette) erre ez fogad:
"A mai ingyenes UPjaid már elfogytak, de holnap újra 5 ingyenes UPot használhatsz fel."
UP log-ban is csak 3 szerepel
[ Szerkesztve ]
(#3345) Winner_hun válasza Parci (#3343) üzenetére
- Privát
- 2014-02-27 23:10:50

Winner_hun
(Webcaritas)
R6-os motor alatt nem lesznek gondok
- Privát
- 2014-02-28 07:47:07

z123456789
(PH! addikt)
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez bug-nak számít-e vagy sem, de kaptam egy piros pontot (mondván, hogy ez ugyan úgy működik mint a mostani pontozós rendszer).
Viszont a hirdetése, lassan lejár, és még nem kaptam meg a pontokat.
Van még egyéb más teendő ezzel, vagy várnom kell?
A felhasználó nem válaszol a levelemre sem. (Amiben megkértem hogy inkább értékeljen az új módszerrel).
Előre is köszönöm!
ELADÓ MOTOR ismerőstől! https://www.facebook.com/hamoria/posts/10212603928912753

KisBundi
(őstag)
Sziasztok! Ma reggel egyik hirdetésemet kiemeltem (paypal), de még mindig nem lett kiemelve!
A paypal a pénzt levonta, de a prohardvertől nem kaptam levelet!

zoltan6
(őstag)
uppolás,vagy hirdetésem adminisztációja feliratra kattintva oldalt az ajánlóban dupla,tripla hirdetések.
zoltan6 felhasználónak 82 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! és 516 pozitív 0 negatív értékelése van az új hardveraprón.
(#3349) Winner_hun válasza z123456789 (#3346) üzenetére
- Privát
- 2014-02-28 10:03:12

Winner_hun
(Webcaritas)
Rég be kellett volna már zárni azt a topikot. Anno ki is volt írva hogy 1-2 napig még megy, aztán több hét után lekerült az a szöveg és azóta is megy a topik.. néha érdekes oda benézni hogy kik értékelnek ott, de az aprón meg nem...
(#3350) z123456789 válasza Winner_hun (#3349) üzenetére
- Privát
- 2014-02-28 10:09:33

z123456789
(PH! addikt)
Köszi.
Belinkelem ezt a hsz-ed, remélem hatok rá így.
ELADÓ MOTOR ismerőstől! https://www.facebook.com/hamoria/posts/10212603928912753
Téma tudnivalók
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!