Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Parci #4150 üzenetére

    Ha már témánál vagyunk, és személyeskedünk: milyen hozzáállás az, hogy egy hónapig nem válaszolsz a kérdésekre? Nem csak te, senki illetékes! Elnézést kérsz azután, hogy fenyegetőztem? Nem előtte kellett volna? Ez a sunyi hozzáállás. Most már tétje van a dolognak, ezért eltereled a témát a lényegről, és engem próbálsz befeketíteni. Eddig le se tojtad a problémát.

    Tisztára úgy viselkedsz, mint a magyar politikusok. Na ez az, amiről beszéltem, ez az a "kép".

    Egyébként pedig ha figyelmesen olvasnál: kiemeltem, hogy nem én foglak feljelenteni titeket. Az első és a legutóbbi hsz-ben is. De - mivel a kép ilyen - előbb-utóbb lesz valaki, aki megunja hogy nem működik rendesen az oldal, és kárba vesznek a forintjai. Olvass vissza, többen is írták, hogy a fizetett hirdetések is lejártba mentek, nem csak az ingyenesek! Mindketten tudjuk, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik hasogatni a szőrszálat, és simán megírnak egy feljelentést több hivatalba is. FVF, GVH, PSZÁF, stb-stb. Biztosan te is, és én is találkoztam már ilyenekkel. Ezt kellene elkerülnöd.

    Nem tudom mi a tulajdonosi háttere a HA-nak vagy hová tart, de a konkurencia is szívesen dörzsölgetné a tenyerét ha tudna erről és nyakatokba akasztana egy eljárást, büntetést. Ezt neked kellene a legjobban tudnod, és önuralmat gyakorolni, mielőtt felbőszítesz másokat.

    Nem fenyegetésből írtam, amit írtam. Ha megtenném a lépéseket, akkor nem itt tudnád meg tőlem, hanem az illetékes szervtől egy határozatban. Amelyik kutya ugat, az nem harap. Akkor kell majd tartani tőlem, ha befogom a szám, és nem a nyilvánosság előtt próbálom elérni, hogy történjen végre valami.

    Nem én keltek hangulatot, nagyon el vagy tévedve. A hangulatot ti keltitek a nemtörődömségetekkel, azzal, hogy hetek óta tojtok mindenki fejére, aki jelezte a problémát. Én annyit tettem, hogy kiugrasztottam végre a nyulat a bokorból. A zabos leveleknek saját magad vagy az oka, ha az elsőkre válaszolsz, ne adj' Isten még elnézést is kérsz a hibákért, most nem tartanánk itt.

    Még egy dolog: ha fizetek egy hirdetésért és az nem jelenik meg, akkor kár ér. Ez elég nyilvánvaló még egy három éves gyereknek is. Ne gyere már itt nekem azzal, hogy engem milyen előny ért a hirdetésekből, és ezt vessem össze a kárral. A pénzemért szolgáltatást várok, fizettem érte, megvásároltam. Jogom van megkövetelni, hogy meg is kapjam!

    Egyébként pedig: ha meg tudjátok oldani a hibát (persze, hogy meg tudjátok) akkor inkább törődjünk ezzel. Felesleges személyeskedni, nem vezet jóra. Írjatok privátot a hirdetőknek, hogy van ez a bug, hogyan lehet megoldani addig, amíg ki nem javítjátok. Ennyi kellene csak, és ha ez megvan, részemről peace.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák