Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz fricz19 #2850 üzenetére

    Jaja, teljesen igazad van.

    Most sem lehet csak paypal-al fizetni, holott már régen megígérte az üzemeltető csapat, hogy hamarosan lesz más fizetési mód. Már több hete be kellett volna vezetniük, a saját ígéretük szerint. Nem értem, miért nem lehet fizetni normális fizetési móddal, ha már egyszer kötelező. Nem fogok paypal fiókot csinálni a hardverapró kedvéért. Azzal, hogy nem tudnak sms és utalásos fizetést biztosítani, és nem is foglalkoznak vele, a saját pénzük ellenségei. Ha nekem fizetni akar egy ügyfelem, lehetővé teszem neki, olyan módon ahogy az emberek fizetni szoktak és szeretnek. Itt is már a kezdet kezdetén meg kellett volna oldani a kártyás és utalásos fizetést, de ez a mai napig nem történt meg, és szerintem nem is fog. Dübörög a szezon, most kellene nyomni gyerekek, nem februárban!

    Itt valami nagyon nincs rendben...

    Figyeltétek, hogy pont akkor áll le vagy lassul be a hardverapró szervere, amikor a vateráé? Utóbbi időben többször előfordult, egyszerre lassult be mindkettő. A többi hirdetési oldal viszont nem. Majd kapjuk a választ, hogy ez csak urban legend, de biztos vagyok benne, hogy a háttérben más dolgok zajlanak, amiket titkol a csapat, és azért ez a sok bénázás, meg a félig működő oldal, mert az üzemeltetőjükkel nem kerek minden.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák