Hirdetés

2019. augusztus 26., hétfő

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

PROHARDVER!

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2401) zsj01 válasza Parci (#1) üzenetére


zsj01
(csendes tag)

Üdv!
Egyetlen kérdésem lenne. A már régen lejárt, itt vagy máshol eladott termékek hirdetését hogyan lehet végleg kitörölni az oldalamról? Nem talűlom a lehetőségét.
Köszi a segítséget.
Üdv

(#2403) Parci válasza zsj01 (#2402) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

nem jelennek meg azok már sehol, semmilyen listában, keresésben, csak a közvetlen linkjükön elérhetőek. ha még ez is zavar, kérj meg egy moderátort.

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2404) Ndruu válasza zsj01 (#2401) üzenetére


Ndruu
(MODERÁTOR)

A felhasználó csak aktiválni, jegelni és archiválni tudja a hirdetését, törölni nem.
Ha tudod a hirdetés linkjét (vagy elő tudod keresni valahogy a hirdetést), akkor használd a Hirdetés jelentése gombot és kérvényezd a moderátortól a módosítást. Gondolom telefonszám van benne, ezért szeretnéd töröltetni.

Ezért nem érdemes megadni a személyes adatokat...

Harrrr!!!!

(#2405) essexboy válasza zsj01 (#2401) üzenetére


essexboy
(HARDVERAPRÓD)

Már megint megelőztek :DDD

[ Szerkesztve ]

essexboy

(#2406) AtHoS válasza FrozenThrone (#2397) üzenetére


AtHoS
(nagyúr)

Lehet benne valami, mert most ismét 5 UP-om van :B

Más.
Jelezni szeretném, hogy nagyon tetszik a korábbi már "archivált" hirdetések összegyűjtése egy oldalra :R

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#2407) SimonYana


SimonYana
(addikt)

Látom egy idő után automatikusan lejár a hirdetés és megszűnik. Az az az archivumba kerül! EZ eddig rendben is van és jó dolog , mert eltűnnek azok a hirdetések amiket a gazdája is le .......
Viszont miért nincs meg az a lehetőség , hogy én sajnos nem adtam el 1 hónap után sem , akkor uppolással pl. miért nem tarthatom életben? Miért kell újra feltegyem? :F

® SimonYana ®

(#2408) Parci válasza SimonYana (#2407) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

kétszer hosszabbíthatod. az összesen 3x4 hét. utána valóban újra fel kell tenned, na de 3 hónap után ez nem akkora diktatúra sztem...

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2409) #90933760 válasza Winner_hun (#2399) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Én a régi hirdetésekre gondoltam, hogy azok törölve lesznek-e. [link] Például az ilyenek.

A külföld oké, csak minden alkalommal megkérdezik mennyivel drágább a posta, milyen lassan ér oda stb... Egy Nincs személyes átvétel sokkal egyértelműbb.

Ha már szóba jött, ha lejár a hosszabbítási idő és felteszem újra akkor azért van bünti vagy nincs? Mert két feladás között ami ugyan azt a terméket takarja el kell telnie 30 napnak.

[ Szerkesztve ]

(#2410) AtHoS válasza #90933760 (#2409) üzenetére


AtHoS
(nagyúr)

"Mert két feladás között ami ugyan azt a terméket takarja el kell telnie 30 napnak."

He? Linket pls :R

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#2411) #90933760 válasza AtHoS (#2410) üzenetére


#90933760
(törölt tag)

Nem tudom hova van leírva, de elvileg ez a szabály, itt van egy tegnap kiosztott bünti is érte.

Tehát ha lejár az összes hosszabbítás és archiválódik végleg a hirdetés, akkor egyből feldobható újra? Vagy el kell telnie itt is 30 napnak?

(#2412) föccer válasza AtHoS (#2410) üzenetére


föccer
(nagyúr)

Benne van az oldal szabályzatában.

üdv, föccer

(#2413) föccer válasza #90933760 (#2411) üzenetére


föccer
(nagyúr)

Ha jól emlékszem, akkor a feladások időpontja között kell eltelnie lrgalább 30 napnak, így ha feladás után archiválódik, akkor utána feladható.

Apropó, ha jól emlékszem, akkor alapértelmezettként 28 nap (4 hét) egy hirdetés érvényessége. A fenti szabályt (up kerülés) nem lenne érdemesebb ehhez a 28 naphoz igazítani? Mert így elvileg a lejárat után azonnal feladott hirdetések kapásból up kerülésnek minősűlnek, ami (hogy is mondjam) elég furcsán veszi ki magát.

üdv, föccer

(#2414) SimonYana válasza Parci (#2408) üzenetére


SimonYana
(addikt)

Most hogy így mondod meg is találtam!
Köszönöm szépen! :R

® SimonYana ®

(#2415) AtHoS válasza föccer (#2412) üzenetére


AtHoS
(nagyúr)

Ehhe kicsit félreértettem a megfogalmazást. A leírtak alapján ugyanazon hirdetés 2 feladása között minimum 30 napnak kell eltelni - én hülye meg arra gondoltam, hogy az automatán archiválódott hirdetést nem adhatom fel újra csak 30 nap múlva :B

[ Szerkesztve ]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#2416) SUPREME7


SUPREME7
(őstag)

A főoldali listázásnál amibe benne van minden kategória, megoldható lenne, hogy a hirdetés címe alatt látható legyen, hogy a cucc milyen kategóriában/alkategóriában van? Sokan nagyon kreatív címeket adnak amiből semmi nem derül ki, és meg kell nyitogatni a hirdetéseket, hogy tudjam egyáltalán mi az. Ez leginkább mobilon baromi zavaró, nagyon megkönnyítené a böngészgetést. Hanemnem, csak ötlet.

(#2417) gyulaszu válasza essexboy (#2384) üzenetére


gyulaszu
(aktív tag)

Már kérdeztem kétszer, de csak egy hasonló workaround-os választ kaptam.
Akkor vehetem ezt hivatalos állásfoglalásnak, hogy ha egy kereső hirdetésre adok el valamit, akkor én adjak fel egy új hirdetést, amire értékelhet a vevő és utána zárjam?

gyulaszu

(#2418) Dr.Ádám


Dr.Ádám
(tag)

Böngésztem a hardveraprót bizonyos terméket keresve de csak sok garanciával vennék belőle. A sok lejárt garanciás termék közül nehezen találtam rá a sok garisra.
Szerintem hasznos lenne egy "garancia" oszlop a főoldalon a hirdetések listázásánál és vagy a hirdetésben is természetesen. Lehetne "nincs megadva" és "nincs garancia" illetve 1-3 nap, 2-3 hét és 1+ hónap... stb. Nagyon fontos lenne, hogy keresni is lehessen adott terméket garancia idő alapján. Ha nincs megadva ebben az esetben hátra lehetne sorolni a hirdetést a találatok közt.

(#2419) essexboy válasza gyulaszu (#2417) üzenetére


essexboy
(HARDVERAPRÓD)

Itt tudod jelenteni, és akkor át tudjuk módosítani a típusát.

essexboy

(#2420) Zoli133


Zoli133
(őstag)

Felvetődött bennem, hogy a piros pontos topikot nem kellene ismét zárni? Ugye újra lett nyitva az elején mert volt pár bug a rendszerben, de tudtommal illetve a kevés tapasztalatom alapján a HA rendszere már jó.

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#2421) wolfnet


wolfnet
(tag)

Hejhó! Egy kis apróság megint használatból eredően. Már olvastam másoknál is hogy keresték a lejárandó hirdetéseket de nem találták, és a jegelt hirdetés lett a bűnös. Na ugyan így jártam, és trükköznöm kellett picit. (aktívvá tenni, meghosszabbítani majd megint jegelni)

Eladtam a terméket XY-nak. Az Úr átvette, kifizette de nem próbálta ki, hanem elutazott 2 hétre külföldre. Körül-belül jövőhét elején jön meg, amikor is kipróbálja és utána küldi az értékelést. Addigra lejárt volna a jegelt hirdetésem, és mivel archív hirdetés nem lehet értékelni muszáj voltam "hosszabbítani".

Kérdés: nem lehetne valami alternatívát kitalálni? :R :R

Privátban érdeklődj! :)

(#2422) Kerio


Kerio
(őstag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha befizetek egy előre sorolást, akkor miért nem az elejére sorolja a főoldalon? Miért mindig az utolsók között van ez én hirdetésem?
Próbáltam úgy is, hogy törlöm, majd újra felrakom, és befizetem a kiemelést. Akkor is utolsónak hozza fel a kiemeltek között :U

[ Szerkesztve ]

(#2423) Kerio válasza Kerio (#2422) üzenetére


Kerio
(őstag)

Közben rájöttem. :Y :C

(#2424) Thunderzolee


Thunderzolee
(addikt)

Üdv!

Archív hirdetést értékelnék, de látom (ill. közben elolvastam), h nem lehet már.
Nem lehet az archiválást visszacsinálni?

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2425) FrozenThrone válasza Thunderzolee (#2424) üzenetére


FrozenThrone
(aktív tag)

De lehet, archív hirdetésnél kiválasztod a hirdetést amit vissza szeretnél állítani. Aztán megjelenik egy olyan opció hogy Hirdetés státusza: ott átállítod Jegelt -re aztán már tudja is értékelni a vevő.

"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."

(#2426) Kingunique


Kingunique
(tag)

Üdv!
Ha megváltoztatom a belépési email cimemet akkor a privát üzenetekről az értesitő email oda jön vagy a régi mail cimemre?
Bocs, hogy itt kérdezem, de csak azért mert új oldal stb..

(#2427) essexboy válasza Kingunique (#2426) üzenetére


essexboy
(HARDVERAPRÓD)

Természetesen, az értesítő e-mail a mindenkori belépési címedre jön!

essexboy

(#2428) essexboy válasza Thunderzolee (#2424) üzenetére


essexboy
(HARDVERAPRÓD)

- már megválaszolták, elsiklottam felette

(#2421) wolfnet bugreportba illeszd be egy képpel karöltve, mert archív, aktív hirdetést lehet hosszabbítani, akkor ezt is logikusan lehetne hosszabbítani. Beillesztettem!

[ Szerkesztve ]

essexboy

(#2429) Thunderzolee válasza FrozenThrone (#2425) üzenetére


Thunderzolee
(addikt)

Köszi a választ, jó tudni, h hogy van ez, legközelebb már menni fog.

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2430) ricshard444


ricshard444
(veterán)

Sziasztok

Mostanság beszélgetek egy régebbi taggal akivel relatíve sokat írogatunk, valami 200-300 üzenetünk van és ha ír, és rákattolok az új üzenetekre és a nevére akkor nem ugrik oda a végére, hanem az első oldalt bedobja és lapozhatok az újhoz, ez csak hardverapró alatt van jelen, a régi motoros oldalakon rendesen működik.
Nem túl gyakori probléma lehet, de gondoltam szólok, mert azért kicsit böki a szemem (ahogy a béna megfogalmazásom és a sok "és"-em is :P )

Üdv:
Ricsi

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#2431) Kiki18 válasza ricshard444 (#2430) üzenetére


Kiki18
(őstag)

Jelentkezem,ezt én is tapasztaltam. :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kiki18

(#2432) Parci válasza ricshard444 (#2430) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

privátban? vagy hirdetés alatt? milyen sorrendben listázod az üzeneteket? hol kattintasz rá az új üzenetekre? milyen böngésző és os?

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2433) zoltan6 válasza Parci (#2432) üzenetére


zoltan6
(őstag)

én sejtem mi a gondjuk,a hozzászólásoknál is ez van,ha van egy kedvenc hirdetésnél egy piros 1-es hogy jött új hozzászólás,és rákattintasz nem a legutolsó hozzászóláshoz dob hanem csak a hirdetés elejére.aztán lehet lapozni a végére a hozzászóláshoz,de ez nem böngészőfüggő.

zoltan6 felhasználónak 82 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! és 516 pozitív 0 negatív értékelése van az új hardveraprón.

(#2434) ricshard444 válasza Parci (#2432) üzenetére


ricshard444
(veterán)

Privátban, a sorrend korábbi--->új, fordítva oké, mert ugye az új van fent, de nem ezt szoktam meg.
Hardveraprón kattintok az üzenetekre, a régi motoros oldalakon oké a dolog.

Opera + Windows 8

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#2435) Kiki18 válasza ricshard444 (#2434) üzenetére


Kiki18
(őstag)

Nálam ugyanez,de IE 10 és win7 alatt. :(

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kiki18

(#2436) Azgo válasza Dinter (#417) üzenetére


Azgo
(csendes tag)

Dinter kollega által vázolt esetre ténlyeg jó lenne vmi megoldás.
Szeretnék negatívot adni a "vevőmnek", aki nem jelent meg, nem szólt, és nem válaszol azóta se.

Van mód vhogy értékelni a csalókat?

+36706392946

(#2437) Parci válasza Azgo (#2436) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

jelentsd, a modok engedélyezik az értékelést utólag kézzel

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2438) B_Csaba


B_Csaba
(aktív tag)

Sziasztok! Tegnap föladtam egy hirdetést, amit szerettem volna kiemelni, de sajnos hiába fizettem ki a kiemeléshez szükséges pénzt, a kiemelés nem történt meg, mi lehet az oka? Köszi előre is!

(#2439) Gobok


Gobok
(tag)

A belépés már megint úgy nem működik ahogy annak illik!

(#2440) Parci válasza Gobok (#2439) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

ez a bugreport már megint rossz topikban és hiányos információkkal lett megadva, így kezdeni sem tudunk vele semmit :(

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2441) Parci válasza B_Csaba (#2438) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

te is rossz topikban vagy, linket sem adtál a hirdetésre, se részletes hibaleírás, screenshot, ilyesmi. nem vagyunk gondolatolvasók :(

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2442) B_Csaba válasza Parci (#2441) üzenetére


B_Csaba
(aktív tag)

Na látod ezért nem bonyolódtam bele jobban, ment már 200ft rosszabb helyre is! Sorry

(#2443) molvany


molvany
(senior tag)

A Bankkártyás fizetésböl lesz valami, vagy csak " nyalókának " van ott ahol van ? :K

molvany felhasználónak 410 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060

(#2444) Parci válasza molvany (#2443) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

lesz, de ugye nem sürgetsz minket? :B (tényleg minden létező időben az apróval foglalkozunk, szóval semmi sem azért késik, mert a tökeinket vakarjuk. pár héten belül meglesz.)

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2445) vighpeter


vighpeter
(senior tag)

Sziasztok,

Pár kérdésem volna, most összegyűltek bennem :)

1) Lehet hogy volt már, apróság:

Nekem a HA a privát üzeneteim linkkel van a kedvencekbe mentve. Ha úgy nyitom meg az oldalt, hogy korábban kiléptem vagy máshol úgy jelentkeztem be hogy kidobattam magam más gépekről, akkor "404 a keresett oldal nem található" üzenetbe szaladok bele. Nem lehetne esetleg ide pakolni egy belépés ikont, vagy valami hasonlót?

Tényleg apróság, abszolút finomhangolás, csak gondoltam megírom :)

2) Tetszik az új értékelési rendszer, de vannak félelmeim. Ha valaki elad tíz csip-csup apróságot (pl. 10db 1000 HUF-os egeret), napokon belül 50 pozitívra szert tehet. Ha ezután elkezd pl. laptopokat, drága mobilokat árulni postával Karakószörcsögtől (elnézést kérek minden karakószörcsögi Kollégától), sokan rácuppanhatnak arra, hogy az illető garantáltan megbízható kolléga és vadul elkezdik előreutalni a pénzt.

Ugyanez, ha XY csinál néhány fiktív laptopos hirdetést előreutalás mellett és más acc-okkal (netkávéző, haverok, munkahely stb) vissza-visszaigazolja, gyorsan szert tehet hasonlóan rengeteg pontra.

És hiába van leírva mindenhová (JOGOSAN) csupa piros nagybetűvel, hogy senki ne utaljon előre, szinte mindannyian vásároltunk (vagy vásároltak tőlünk) már kisebb-nagyobb tételt előreutalást követően.

Erre esetleg valami ötlet, gondolat? Nem tippeket adni akartam :), egy Modi akár törölheti is a második pontot, ha olvasta, csak privátban nem szerettem volna senkit sem ezzel zargatni és azt hiszem ez valóban potenciális veszélyforrás lehet.

3) Még egy dolog: Korábban írtátok, hogy valóban piactér lesz, nem alkuoldal a HA. Még mindig rengeteg 1 Ft-os hirdetés van fent, illetve vannak 8-9-10számjegyűek is, gondolom kapacitásotok nem igazán maradt erre, de nem lehetne ezeket szűrni?
Abba már bele sem mennék, ha valaki pl. 5db HDD-t árul és a legolcsóbb tétel árát adja meg ellenértékként, az kvázi szűrhetetlen...

4) Tervezitek a nem meghosszabbított hirdetések automatikus archiválását X idő elteltével? Rengeteg 2012-es (talán még régebbiek is, most hirtelen csak egy csoportot néztem meg) és elavult, 2013-as hirdetés van fent, ami részint megtévesztő, részint az Oldal energiaforrásait is feleslegesen veszi igénybe.

Nagy hirtelen ennyi, részemről megemelem a kalapom előttetek, nekem napról-napra egyre jobban tetszik az új felület és szépen írtjátok a bogarakat is :) Csak így tovább és köszönjük!

Péter

(#2446) molvany válasza Parci (#2444) üzenetére


molvany
(senior tag)

Ha nem sértelek meg, sürgetném.
Nem sok az a 20 ft, de 2-3 naponta kiszeretném spórolni ( ha már lenne rá lehetöség ).
Továbbá a téma hiszem azt, másokat is érdekel és érint.

Amint látom ma a ballik lábadra ébredtél. Nem" nemi szerv stílusban " kérdeztem, a válasszal ( válaszban ) annélkül a " bizonyos " nélkül is meglennék.

molvany felhasználónak 410 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060

(#2447) Parci válasza molvany (#2446) üzenetére


Parci
(HÁZIGAZDA)

arra céloztam, hogy abszolút hiába sürgeted, mert nem ezen múlik. meglesz, amikorra meg tudjuk csinálni, nekünk is elemi érdekünk, amint elfogy a súlyos bugok listája és oda jutunk, hogy "na, akkor nézzük, hogy mi hiányzik", nagyjából első helyen van az sms-es fizetéssel egyetemben.

[ Szerkesztve ]

"Egy dologban válogatós nagyon és az a hálózati kábel. Energikus, jó felbontású és dinamikájú kábellel igazi zenei élményt varázsol stílustól függetlenül."

(#2448) csabyka666


csabyka666
(addikt)

Üdv!

Már többen írták, de én is postolok egyet, talán úgy nyomatékosabb lesz a dolog.

Az új oldal szerkezete alapvetően jó. Aki a régit gyakran használta, annak szerintem kicsit nehézkes átállni de ez csak idő kérdése.

Ami viszont nagyon, de nagyon el lett rontva, az a színösszeállítás. Ez a piszkosfehér-alapon barnás szöveg nagyon rossz, a privát üzenetküldéshez használt narancssárga pedig borzasztó. Kiég az ember szeme! Hosszútávon - nem viccelek - mármár fizikai fájdalom ezeket olvasni!

Kérem a szerkesztőséget, és/vagy a designért felelős csoportot, hogy ezen sürgősen változtassanak, és mellőzzék ezeket a rikító színeket, mert nagyon sokat ront az amúgy tetszetős szerkezeten.

Köszönöm előre is!

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

(#2449) zolee30


zolee30
(csendes tag)

Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy egy kitiltott hirdető után kinél lehet konkrétan érdeklődni?Érdekelne hogy miért tiltották ki,mert lehet hogy én is érintett lehetek a dologban.

(#2450) Ndruu válasza csabyka666 (#2448) üzenetére


Ndruu
(MODERÁTOR)

Sürgősen biztos nem, mert a legfontosabb, hogy a hibák kiirtásra kerüljenek, de a hibajavítás, mobilos optimalizálás, bankkártyás és SMS fizetési mód bevezetése után fognak tekerni a kinézeten is, ahogy azt már a legelején is megígérték.
Türelem.

[ Szerkesztve ]

Harrrr!!!!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.