- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz ntomka #36600 üzenetére
Éppen hogy arról beszéltem korábban is, hogy -- ahogy a plasmoidokban -- itt is elő fog jönni egy korábbira hajazó retro lencse, vagy indicator. Mondjuk én a lencsére tippeltem volna inkább, de a másik jött be. Újraimplementálták a gnome2-es menü applet-et immáron indicator keretei között. Még pár ilyen, aztán szépen a retropártiak visszaalakíthatják olyan bronzkorira steampunkos háttérrel az egész bubity-t
Csak azt nem értem, hogy eddig az volt a baj, hogy nem lehet testreszabni (vagy msképpen: összeb..ni), erre most itt egy újabb lehetőség visszatérni a jól megszokott menühöz, és megint csak sírás van... öccsém, nektek semmi se jó
Ja szokványos menü: a kde4 alap menüje kb semennyire nem volt szokványos, és afaik pár kisebb verzió után szültek bele az alapokba egy klasszikus menü plasmoidot, amit először nem is volt olyan egyszerű bevarázsolni a helyére, kellett pár törtverzió míg megoldották, hogy cserélhető legyen egy kattintással.
(#36601) aag kezdhetnéd a te gépeddel. Egyébként FYI a korábbi menü IS csak egy panel applet volt, és egyetlen érdemi előnye volt csak a jelenlegi indicatoros megoldáshoz képest: bárhová el tudtad helyezni. Indicatorral ezt -- talán csak egyelőre -- nem tudod megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
aag
őstag
-
floatr
veterán
válasz Kendek #36603 üzenetére
A multiload fejlődése alapján aszondanám, hogy ez is eljut arra a szintre, mint a korábbi menü hamarosan.
(#36604) aag dehogy kell, isten őrizz. Ez nem windows, hogy "kelljen" valamit csinálni. Mondtam már h számtalan lehetőséged van még disztrón belül is, és könnyen el tudom képzelni, hogy lesz olyan megoldás, hogy portolják a gnome2 paneles felületét.
[ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
Pontosan erre a végkövetkeztetésre jutottam én is. Kipróbáltam a 11.04-et Unity-vel, KDE-vel. Nagyon nem jött be. A vas sem nagyon bírta. Aztán Feodora, majd a Mint. Na, a mint az majdnem megfogott, de végül is azt is elvetettem. Rá kellett jönnöm, semmi de semmi baj a 10.10-el. Csak hát az ember mindig ujjat vagy újítani akar. Ott tartok a 10.10-el, hogy már ne pofozgatom, hanem ténylegesen a munkámat végzem rajta. E-mai, böngészés, fényképek szerkesztése, néha egy kis home video szerkesztés. Egyszerűen tökéletes. Minden úgy működik rajta, ahogyan a nagykönyvben meg vagyon írva. Aszem, beleszerelmetesedtem.
Ahogyan fentebb is írták: mindent látok a főképernyőn: rendszer terhelés, hőfok, időjárás, a naptáram, stb. Csak az a fránya office ne hiányozna... Na, de ez csak egy negatívum. S van mellette rengeteg pozitívum is. A legjobb az egészben, ha mégis heggeszten támad kedvem, s nem jön össze valami (s általában nem jön össze) seperc alatt visszaállítok mindent a Rendszerment segítségével. Tehát számomra az Ubuntu 10.10 a Nr1.
S nem biztos, hogy csak user szempontból. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36595 üzenetére
"És ha csak win7 van akkor működik?"
Jaja, úgy gond nélkül működik!"Vagy az túgy nem próbáltad sosem?"
De, próbáltam, pont most az előbb is kipróbáltam a biztonság kedvéért, lehúztam a Linuxos vinyót, és a Windows-nál simán működött az altatás.
Szóval nem értem, dual bootban miért nem megy...==
(#36594) sheratan: akkor nem értem, nálatok mi van a mágia hátterében!Hol kellene keresni a hibát?
==
(#36593) Nyiscsák:
"Nálam is Ubuntu + Windows 7 dualboot van és tökéletesen működik az alvó állapot."
DE Te sem említetted, hogy Windows alatt megy az alvó állapot? Mert Ubi alatt nálam sincs gond.Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36607 üzenetére
Nem értem én sem. Lehet a HDDvel van valami probléma
-
Nyiscsák
aktív tag
válasz Sk8erPeter #36607 üzenetére
Windows alatt is hibátlan!
-
floatr
veterán
válasz ntomka #36608 üzenetére
Én meg nem értem ezt az ellenérzést az indicator api-val illetve a pythonnal szemben. A lencse mivel lenne komolyabb megoldás? Mert az a bal oldalon jelenne meg, vagy mert úgy nézne ki, mint az UNR? Esetleg mert azt is meg lehet írni pythonban?
Az a nagy helyzet, hogy a jelenleg meglévő Applications és Files&Folders lencse is nagyjából hozza ezt a szintet, ráadásul elég kemény keresője. Indicator és lencse is készülhet ugyanúgy pythonban, unoban, meg c-ben is. Mitől lenne az egyik komolytalanabb, mint a másik? -
zeli
aktív tag
válasz Sk8erPeter #36592 üzenetére
Windows alatt működik. Előbb ki akartam próbálni Ubuntu alatt, na nekem ott nem működött.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36609 üzenetére
Na de mé' lenne má' probléma a HDD-vel? Az biztos, hogy nem problémás.
Inkább valami beállítás lehet sztem elkurjantva, vagy nem vágom.Nyilván BIOS-ban állítás nem játszik, mivel akkor nem működne külön-külön mind a kettő. (BIOS-ban amúgy ACPI S3 van beállítva, ami jó)
Hát akkor mi a csöcsöm lehet?
(Amúgy konfig az adatlapomon, ha ez számít. )
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36613 üzenetére
Há' én honnan tudjam? Mé' a másik OSnek miköze hozzá? Semmi. Nekem pl. az egyik HDD-m AHCI módban merevre fagyasztja a BIOS előtt a képet és vissza sem tudom állítani, amíg nem húzom ki.
De lehet lap probléma is, fogalmam sincs. Ha nincs Linux azon a HDD-n akkor is elalszik a gép?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36614 üzenetére
"Mé' a másik OSnek miköze hozzá?"
Nem tudom, pontosan ez hogy működik, de talán annyi lehet, hogy ha Ubuntu-ról telepítettem utólag a GRUB-ot, és az is a primary boot device, akkor esetleg azon keresi a betöltendőt, és ez valahogy problémát okoz.
A vindóz meg már azelőtt érzékeli a parát, mielőtt elaludna.
De ezt most csak nagy körvonalakban mondtam, hogy mire gondolok, mert egész pontosan nem tudom, hogy is van."Ha nincs Linux azon a HDD-n akkor is elalszik a gép?"
Feltételezem, igen. Mármint ha Windows-ról indítok.
De most emiatt töröljem le a Linuxot róla?Amúgy úgy van nálam, hogy két külön HDD-n van a Windows és az Ubuntu.
Egymástól függetlenül is tudnak működni, így ha az egyiket lehúzom, attól még megy a másik oprendszer. Ha mindkettő be van dugva, akkor elsődlegesen az Ubuntu-s vinyót állítom be, így az azáltal telepített GRUB-ja indul el. Ha HDD-probléma lenne, akkor egyiknél ez kiütközne, tehát egymástól függetlenül valamelyiknek nem kellene elindulnia.
Nemdebár?Ha alaplap-probléma lenne, akkor megint felvetődik a kérdés, hogy egymástól függetlenül miért megy?
Ez nekem inkább szoftveres eredetű hibának tűnik. Szerintem legalábbis tuti nem hardverpara, legalábbis azon nagyon csodálkoznék, elvileg hardverügyileg minden rendben van.
Szoftveres paránál mire kellene gyanakodni?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36615 üzenetére
A feltételezés itt kevés, mivel egyáltalán nem 100%, hogy szoftveres probléma van ezért kérdeztem.
"Ha alaplap-probléma lenne, akkor megint felvetődik a kérdés, hogy egymástól függetlenül miért megy?"
Ha csak a Linuxos HDD van fent, akkor is működik? Mert eddig ez nem jött le. Egyébként csak találgatok én is.
-
ntomka
nagyúr
válasz floatr #36611 üzenetére
Illeszkedne a jelenlegi felületbe.
Ellenérzésem azért van, mert az összes új felület olyan érzést vált ki belőlem, hogy szégyelljem magam, amiért én PC-t akarok használni, vegyek inkább tabletet. De mondom, ez én vagyok, nem kell a szívedre venni.
A python ellen meg csak azért vagyok, mert látom, hogy egy LMDE vagy egy 'Plain Debian' mennyivel gyorsabb ezek nélkül. Persze nincsenek is olyan kényelmesek, mint egy ubi.
ツ Headphones on - World off
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36616 üzenetére
"Ha csak a Linuxos HDD van fent, akkor is működik? Mert eddig ez nem jött le."
Igen, ezt értettem azalatt, hogy egymástól tök függetlenül hibátlanul működik.
De most hogy ne csak a levegőbe beszéljek, lehúztam teljesen a Windows-os vinyót is, és kipróbáltam úgy, hogy csak Ubuntu van bent. Úgy is működik.
Meg úgy is működik, ha bent van a Windows-os vinyó, de az Ubuntu fut, tehát az Ubuntu elmegy aludni rendesen mindkét esetben.
DE ha a Windows fut, és bent van az Ubuntu-s vinyó is, ami az elsődleges betöltendő eszközként van bent a BIOS-ban, akkor NEM hajlandó elmenni aludni, akkor van az a para, hogy a Windows-os bejelentkező képernyőre ugrik. Ami nem jó.
Viszont elvileg ha a Windows-os vinyó az elsődleges meghajtó a BIOS-ban, akkor megint megy az altatás. De az megint nem jó, mert akkor meg az Ubuntut nem tudom indítani a dual boot menüből.Elég zavaró, és nem értem, mi lehet az oka...
Mondjuk pont aktuálissá vált mind a Windows, mind az Ubuntu újratelepítése így 1,5 év szemetelés után, akkor az Ubuntu 9.10 helyett a 11.04-et. Ja, de az nem valószínű, hogy megoldja.
Akkor nem vágom.Amúgy köszi az eddigi ötleteket, továbbiakat is szívesen várok, hátha véletlenül ráakadunk a megoldásra.
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36618 üzenetére
A windows nem szeret nem elsődleges meghajtó lenni, így ha mindent újratelepítesz, akkro azt tedd oda.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36619 üzenetére
Hát én asszem most elsüllyedhetek szégyenemben. Most kipróbáltam megint, és működött a Windows alól, úgy, hogy bent volt az Ubuntu-s vinyó.
A tököm sem érti ezt, kábé 2 hete azzal szenvedtem, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, azóta meg lusta voltam írni a topicba, de most eszembe jutott, meg is írtam, csak előtte nem próbáltam ki ismét, hogy mi a pálya. Elég nagy baromság volt így írni, belátom.
Hogy azóta mit állíthattam át, vagy mi változhatott a Windows-ban? Fogalmam sincs. Mondjuk ez a legrosszabb, amikor az ember nem vágja, mitől javult meg valami.Úgyhogy bocsánat a felesleges szócséplésért mindenkitől!
És köszi a türelmes hsz.-eket.
Mégsincs gond a Windózzal, valami egyéni para lehetett."A windows nem szeret nem elsődleges meghajtó lenni, így ha mindent újratelepítesz, akkro azt tedd oda."
SATA-vinyóknál ez már nem érdekes.Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36620 üzenetére
"SATA-vinyóknál ez már nem érdekes"
Dehogynem, ha pl. el akarod adni az elsődleges vinyót ugyanis a rendszerfájlokat mindenképpen oda rakja, mégha maga az OS másik HDD-n van akkor is. Plusz 100 megás partíciót is csak ilyenkor csinál (bár ez annyira nem lényeges, hacsaknem attól fél valaki, hogy valami debil letörli őket, mert így ugye nem látszanak).
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36621 üzenetére
Na várj, most lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, vagy én nem vágom.
Ha a BIOS-ban nálam nem az elsődleges meghajtónak van beállítva az a HDD, amiről épp a Windows-telepítést intézem (hanem mondjuk harmadlagosnak), akkor ez leszarja, és megpróbál kiharapni egy darabot a másik HDD-ből, ami elsődleges eszközként van beállítva, mindezt csak úgy magától? Na ne bassz, komoly?
Mondjuk az tény, hogy elvileg Ubuntu után nem illik Windows-t telepíteni, mert elb@ssza a GRUB-ot.
Ja, és én itt most az elsődleges eszköz alatt azt értem, ami be van állítva arra, hogy onnan keressen elsőként bootolható partíciót."Plusz 100 megás partíciót is csak ilyenkor csinál"
Milyen 100 megás partíciót? Nálam nincs semmilyen 100 MB-os partíció. Mutter laptopján mondjuk van, nem tom minek kell külön.Szerk.: ja, de rájöttem, hogy abból származott a félreértés, hogy igazából azt, hogy "már nem érdekes", a régebbi Master/Slave problémára mondtam, ami csak az IDE-vinyók esetén jött elő, mint para. Mindegy, ettől függetlenül a fenti téma attól még érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36622 üzenetére
Nem harap ki semmit.
A 100 megás partíció tartalma (rendszerfájlok, boot loader, tehát NEM a Windows és program files mappa) mindenképpen az első vinyó első partíciójára települ. Ha ugyanide telepíted a windwost akkor létrehozza a 100 megás partíciót, ha nem, akkor pedig csak felmásolja oda. Ha nem NTFS az a partíció vagy nincs is létrehozva, akkor errort ír a telepítő.
-
t_ferenc
őstag
hali, telepitettem a joli cloud OS-t a win 7 64bit melle es reboot utan a kovetkezo uzenetet irja ki:
no root file system is defined
mitevo legyek?
koszi
if you fall seven times, stand up eight
-
floatr
veterán
válasz ntomka #36617 üzenetére
Már miért akarná bárki is összeszégyelltetni a desktop júzert...? A használt megoldások már régóta léteznek desktop rendszereken. A python meg ugye mennyivel lassabb a GS-féle js/css megoldásnál? Én éreztem szoftveresként kényelmetlenül, hogy c/c++-ban kéne reszelni bármit is, miközben még kde alá is van annyiféle script binding, hogy kész öröm nézni.
(#36625) aag értem ezalatt azt persze, hogy fel fogják tudni építeni az újabb alapokon a korábbi look&feel-t annak, aki nagyon jajong Hasonlóképpen, mint a kde4 esetében
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
10.04-re telepitettem firefox 4-et (ppa tarolobol), viszont ugyebar ez most igy angol, nem lehet valahogy magyaritani?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz floatr #36627 üzenetére
"Már miért akarná bárki is összeszégyelltetni a desktop júzert...?"
Írtam, hogy ez az én véleményem, nem kell senkire ráilleszteni.
"A python meg ugye mennyivel lassabb a GS-féle js/css megoldásnál?"
Szerintem sokkal, lévén a SpiderMonkey-t használja, ami nem enyhén gyorsabban fejlődik, mint bármilyen python interpreter (nincs bajom a pythonnal, de ne ebben kezdjünk már el desktopokat fejleszteni, könyörgöm, van gyorsabb is). És a személyes tapasztalatom is az, hogy igencsak gyorsabban dobálja a dolgokat, mint az ubi féle python dolgok. Persze egy V8-nak én is jobban örülnék.
És pont egy webfejlesztő kérdezi miért jobb a js/ccs, mint a python? Minden kapcsolódó témában hirdeted, hogy mekkora király a crankshaft, erre meg már pythonra kéne cserélni? A Google szolgáltatások nagy része is pythonban íródott, aztán ma meg ott tartunk hogy mindenre kezdik lecserélni, elkezdték tolni ugye a JS szekerét, lesz nekik Node.js. Gondolom nem ok nélkül. Pár évet adok nekik, és kb. a kukába való szolgáltatásaik maradnak majd csak pythonon. Jó programnyelv az egyébként, nem tagadom, de az MS is elismerte, hogy a JS-ben van a legtöbb potenciál, mint interpreteres nyelvben (történetesen voltam egy HTML5 konferencián, amit ők szerveztek)."Én éreztem szoftveresként kényelmetlenül, hogy c/c++-ban kéne reszelni bármit is, miközben még kde alá is van annyiféle script binding, hogy kész öröm nézni."
És igen, már ott tartunk, hogy a Kubuntu desktop élmény gyorsabb sokkal, mint a sima Ubuntu (nem csak én gondolom így, hanem azok a kiábrándult userek is, akik soha az életben nem gondolták volna, hogy KDE-t fognak használni). Persze ott meg a csodálatos kwin borítja össze az egész felhasználói élményt.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
floatr
veterán
válasz ntomka #36631 üzenetére
Minden bővítmény esetében a környezetnek fel kell szippantania egy library-csomagot. Ez vagy egy osztott közös, vagy egy interpreter. Amikor scripteket tölt be, minden egyes alkalommal berántja hozzá a runtime egy részét -- ez lassú szemben a natív szutykokkal. Amikor beolvassa a scripteket, és végrehajtja az event bindingokat, onnantól kezdve az esetek nagy százalékában hullamindegy, hogy milyen százalékos plusz teljesítménnyel bír az egyik script motor a másikkal szemben, mert gyakorlatilag 1-2 lépésen belül mindig natív hívásokba torkollik a script aktuális sora. Ha megnézed, hogy mennyi időbe telik betölteni egy *monkey-t vagy egy v8-at egy script végrehajtásához, akkor lehet h még lassabb is lesz, mint a python dacára annak, hogy pár script benchmark huszár sokszoros teljesítménykülönbséget mér a js javára, ha a nyers feldolgozási képességekről van szó.
FYI én a v8 teljesítményének leginkább node.js esetében tudnék örülni, csak az az ökoszisztéma még eléggé foghíjas enterprise szempontból.
Az meg egy újabb vitát megérne, hogy jelen esetben egy natívan implementált egyszerű layout direkt scriptelése áll szemben egy baromira összetett layout áttételes scriptelésével.
Nyilván nem akarnék időjárásmodellt futtatni egyikben sem, és atomerőművet sem bíznék egyikre sem.
-
Bobrooney
senior tag
Sziasztok, tud valaki jó oktató anyagot mutatni nekem Ubuntu mellé ? -(terminálos dolgok érdekelnek, a grafikus felületen én is eltok kattingatni).
Köszi előre is! -
Bobrooney
senior tag
Ahogy nézem a UNIX topikok nem aktívak, megkérdezem hátha tudja valaki:
Mi minden történik a köv. parancs lefutása után:
more…/../vizsga.doc >> .././vizsga.szint.pdf
???
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Bobrooney #36636 üzenetére
Szerintem az égvilágon semmi. Esetleg ha a more… nevű könyvtár mellett a vizsga.doc egy futtatható fájl, akkor annak a kimenete - de nem a hibaüzenetek - beleíródik az egy könyvtár szinttel feljebb levő vizsga.szint.pdf nevű fájlba, amely egyébként nem lesz szabályos pdf, csak sima szöveges fájl.
-
MODERÁTOR
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36623 üzenetére
Mármint a "kiharapást" most úgy értettem, hogy rámásolja magának a szükséges fájlokat.
"Ha ugyanide telepíted a windwost akkor létrehozza a 100 megás partíciót, ha nem, akkor pedig csak felmásolja oda."
Nem vágesz. Nekem egyetlen rendszerpartícióm van, plusz egy adatpartíció - és létrehoztam egy akkor még formázatlan 3 GB-os partíciót is külön a lapozófájlnak.
diskmgmt.msc szerint legalábbis az alapvető fontosságú rendszerfájlok csak a rendszerpartíción (C:) vannak. Az adatpartíción nincs ilyesmi, a lapozófájlnak fenntartott partíción meg csakis a lapozófájl van.Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Sk8erPeter #36646 üzenetére
Na akkor mégegyszer:
Ha SATA1en van a vinyó akkor létrehozza a 100 megás, rejtett (nincs betűjele) partíciót és oda teszi a bootmgr-t és a boot mappát (meg a hozzátartozó többi vackot). Ha nem ide telepíed, hanem egy másik vinyóra (vagy partícióra), akkor a SATA1-en lévő HDD első partíciójára másolja a fájlokat. Ha nincs létrehozva ott partíció, akkor a telepítő errort dob hogy nem tudja telepíteni. Ha nem NTFS az a partíció akkor nem tudom mi történik.
Nyílván, ha egy HDD van a gépben és az nem a sata1-re van dugva, akkor ugyanaz érvényes rá, mintha sata1re lenne kötve.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz fatal` #36647 üzenetére
Most ugyanazt mondtad el más szavakkal.
De én épp azt mondom, hogy NINCS 100 MB-os partícióm. Azért egy diskmgmt.msc-t tudok értelmezni, tudom, hogy néz ki, ha nincs betűjele egy partíciónak. Lásd ezt a képet diskmgmt.msc-ből: [link]
Itt felül láthatóak a Windows partíciói, alul a Linuxos vinyó, amin van egy NTFS-partíció is (ahogy látható is az elnevezésből). Na, a Linuxos partícióknak (ext2, ext4) nincs betűjele.
A Windows-partícióknál meg nincs semmiféle 100 MB-os partíció. Mint látható, a C:-on van a System, Boot, Page File (az egyik), Crash Dump és az aktív megjelölés.
Most akkor vegyük a SATA1-es megoldásodat, úgy volt telepítve a Windows, hogy nem volt bent másik HDD:
"Ha SATA1en van a vinyó akkor létrehozza a 100 megás, rejtett (nincs betűjele) partíciót és oda teszi a bootmgr-t és a boot mappát (meg a hozzátartozó többi vackot). "
Nem hozott létre 100 megás, rejtett partíciót.Sk8erPeter
-
F34R
nagyúr
válasz Sk8erPeter #36648 üzenetére
pedig xp-esetén is maradt 8MB ha a lemezzel csináltad meg, nem lehet az hogy linux-al készítettél partíciót régebben és ha csak törlöd akkor nem marad az a 100MB rész , mert máshogy osztja szét.
-
MODERÁTOR
Ha előre volt particionálva a lemez, nincs rajta már szabad hely és maximum csak formázva van a Windows 7 telepítővel, akkor nem hozza létre azt a 100 MB-os partíciót. Amennyiben törölsz egy partíciót és újat hozol létre vele, na akkor már nem azt csinálja amit szeretnél, hanem benyomja azt a száz megásat is.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest