Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz tisn #52432 üzenetére

    Na igen, hogy idősorosan lehessen nézni a magyar adatokat ahhoz pont olyan szinten kell tesztelni mint eddig ha jól értem. Ez azért nagyon begyöpösödött hivatali hozzáállás nekem :D minden jó ahogy volt az első nap...de van benne logika elismerem. :))

    Az Omicronnál az otthoni ingyenes gyorsteszteket kellett volna elterjeszteni, ugyanis az általad említett északi országokban ez adott és azért érnek el magas pozitivitási rátát, mert a tesztelések nagyja bele se kerül a statisztikákba, sokszor már a pozitív otthoni teszttel jelentkeznek be az emberek, a negatívval miért tennék. Rokon konkrétan hozta haza nekünk a teszteket, mert mindenhol osztogatják.

    Magyarországon a fizetős otthoni gyorstesztek sem kerülnek be a statisztikába, de ezek száma elhanyagolható mértékű. Tehát a mi 30%-os pozitivitási rátánk a megadott hivatalos tesztekből és kevés otthoniból tevődik össze, mondhatni a mi tesztelési rendszerünk pontosabban határozza meg a tesztek számát a te logikáddal fogalmazva, jobbak vagyunk mint a hanyatló nyugat ugye :D

    Északi barátaink rátája úgy tevődik össze hogy a hivatalos tesztek többszörösét végzik el az emberek otthon gyorsteszt formájában ergó teljesen mást mutat az ő és a mi rátánk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák