Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz Parci #46101 üzenetére

    Nagyobbnál ilyen száraz köhögés, mondjuk általában max 10-30 másodpercig tart csak, de elég sz*rul hangzik amikor köhög és sípolva visszaszív (kicsit gyanús hogy amúgy valahol ez inkább szándékos, vagy épp akaratlan de nem a betegség miatt van, mert hallhatóan nem fullad és nem kapkodja a levegőt, csak úgy sípol ahogy kiköhögés után levegőt vesz - igazából nem tudom jobban körülírni mit csinál :) ).

    Talán ő van már jobban kettejük közül, csak reggel és délutáni ébredés után 1-2 órában, és este jön már ez elő, ő már orrot is tud fújni úgyhogy orrsziporszizni ritkán kell, amúgy is csak vízszerű valami folyik főleg.

    A kisebbnél olyan igazi 80 éves láncdohányos, krákogós köhögés, ő gyakrabban de keveset, jön is fel valami mert mindig csámcsog utána, napi 1-2x van hogy nem tudja egy ideig abbahagyni, abból már volt öklendezés is, annyira rátört, de ez a ritkább. Nála sós orrspray + orrsziporszi 2-3 óránként, sárga és sűrű takony még mindig.. :(

    Véroxigént mérjük mindkettőnél naponta többször, azzal nincs végülis gond, meg hangulatukon abszolút nem látszik (már, eleinte azért nyomottak voltak), hogy betegek.

    (#46103) t72killer nem rossz ötlet, bár most a Bobólandbe (Kolping hotel) van márciusra időpont, a nagyobbik születésnapjára, remélem a n+1. hullám is kegyes lesz hozzánk. Két éve voltunk vele ott, de azóta azt hallgatjuk hogy milyen jó volt, úgyhogy muszáj menni :D Amúgy Salvussal inhalálunk és párásítunk is, voltak már sószobában is, próbálkozunk addig is hasonló közeggel, nem állítom hogy változik bármi is de többet nem tudunk most.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák