Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Parci #14854 üzenetére

    A napokban ezért írtunk sokan arról hogy lassul az oltás. Ha megreked 6 milliónál pl akkor sajnos de, még lehet olyan hullám ami korlátozásokat okozhat, vagy ha azt nem meri meglépni a kormány annyi oltott után(nem tartanák be úgysem) akkor egy terhet jelenthet, hogy megint mit visz haza az ember a kisgyereknek, vagy ovi/suliban mi újság.

    Én most eléggé felhúztam magam a lakosságon is, remélem a nem oltottak nagyja tényleg csak kényeskedő hogy egészségesen is csak a pfizer a jó, mert lesz pfizer. Illetve hátha a betegségen átesettek is még hátra vannak, azoknak május-július között telik le a 3 hónap kb, ami már nem kőbe vésett és lehetne előbb oltatni...de mint látjuk a topikban ez sem teljesen így van.

    Illetve ősszel tegyük azt is hozzá hogy valakikben már régóta ott lesz az oltás. Kérdés ők még mennyire védettek. Ha levonok egy millió embert az oltottak közül, mert nem alakult ki vagy elgyengült a védettség akkor nem hiszem hogy hatalmasat tévednék.
    Pl vérképzéses betegeknek alapból 3 pfizer kéne, de ezt a tényinfót is ignorálták itthon és még gondolom sok olyan betegség van ami mellett nehezebben alakul ki a védettség, 3 oltás kellene.

    Én személy szerint akkor lennék nyugodt ha nyár végére 7,5-8 millió oltott körül lennénk, mert akkor fogjuk rá hogy 7 millió ember védett és az elegendő hogy ne legyen nagyobb járvány már.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák