Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Madwe #13158 üzenetére

    "Meg milyen szempontból?"

    -Én olyannak akinek volt/van auto immun betegsége ha választhat mindenképp mrnst javasolnék. Messze a legkissebb az esélye, hogy belobbantja a betegségét. Ebbe mrns pfizer/moderna egyértelműen a legjobb. Akinek már auto immun betegség hatása miatt lézerezték a retináját és órákon múlott hogy nem vakult meg vagy... annak ez baromira nem mindegy. És aki ezt marketingnek mondja az nem ért hozzá.

    "egyetlen egy dologban vitathatatlanul a pfizer messze a legjobb"

    Nem egyedüliként de ott van az előnye is, hogy végigmentek a klinikai tesztek. Lehet ezt is lesemmizni azt írni, hogy neked nem számít de el kéne fogadni, hogy másnak igen.

    "egyetlen egy dologban vitathatatlanul a pfizer messze a legjobb"

    ld fenti kettőt.

    Aztán 1év múlva meg lehet kiderül, hogy a pl AZ a legjobb mert véd az 1év múlva tomboló vírus ellen. De erről fogalmunk sincs. A fenti kettőről meg van.

    szerk: Személyes: Nem vagyok elhízott, öreg, nincs magas vérnyomásom, nem vagyok cukros, heti 2-3* sportolok... nem vagyok hude nagy kockázatban ha elkapom ráadásul 99% el is kaptam még tavaly... azóta is gondjaim vannak a szaglás/izlelés vonallal. Viszont van auto immun betegségem. Felhívtak anno AZvel elmondtam a HOmnak miért nem lesz és kizárólag mrns/pfizer és azt mondta megért és igazam van.
    Így ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák