Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz kunberci #10457 üzenetére

    Nem, nem úgy kell fogalmazni, az FFP2-es maszk az önmagában az aminek írva van.

    A szelep egy plusz dolog, szűkített termékkört jelent(minden bogár rovar este, ha nem írod le hogy bogár akkor az csak rovar). Ha arra gondolsz Neked kell tisztázni és úgy írni, mert mint látod eléggé megkavartad az embereket. Én leírtam hogy 200 ft ffp maszk, az ár is sugallja hogy a regular változatról van szó pluszban.

    A szelepeset én meg se venném, egyrészt aki nem kap levegőt ffp2 maszkban az speciális eset lehet csak, betegség stb. A másik hogy nem fertőzök másokat tudtom nélkül.

    Amikor az ember a 4 fal között van nem érti miért terjed a járvány, hogy lehet ennyire ragályos, aztán kimegy az életbe és rájön. Igenis vannak helyek ahova legalább a civil, kereskedelmi forgalomban kapható ffp2 kellene(orvosi jóval drágább), mint kórház, háziorvos, magánegészségügy, fogorvos váró. Ezeket a maszkokat az állami intézményekbe a gázszerelő haver is kiszállíthatná és minden belépőnek fel kellene venni. Többet érne mint a lázmérés? Többet. Drága az a nagy tételben "haverprofittal" kb 300 huf/beteg?
    Csak egy újabb példa a sok mellé, ha napi 100 000 beteg megy állami egészségügybe az napi 30 millió huf, aprópénz a járvány következményeihez képest.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák