- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
De szar ma a kínálat b+, egy kamit rakok max
-
B-L-A-C-K
titán
Ma tényleg nincs semmi értelmes, viszont ezt ma feladom mert az oddsok szerintem esni fognak, ebben látom a fantáziát, hátha kitart végig.
-
umek7
őstag
Szoros meccseken de jött a hétvégi nagy kombim:
Valencia 1.53
Real Madrid 1.18
Chelsea 1.20
Dortmund 1.17
2,53 x 330 USDA single betek közül szinte csak nagy kockázatúakat választottam, kisebb sikerrel, viszont a nagyobb tétes Granada fogadás vissza is hozta
Montpellier +1 AH 25$
Honka DNB 25$
Granada DNB 50$
Besiktas Draw 25$5$-al volt még egy őrült kombi, az hamar elszállt, ma nincs olyan tipp a piacon ami pénzt megérne, valószínűleg még egy öt dodós marhaságot rakok. Még a hétközi Fener 1x-en vagyok rajta nagy téttel, rögtön az Arsenal bajnokija után fogadtam meg. Ma már a bet365 is csak 1.55-ért kínálja, szerdáig még 1.40 körül is járhat, annál viszont kevesebbért aligha adják majd.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
te voltál a nagyszelóm ötletgazdája (csak én még hozzálöktem a Bayernt), köszi
nekem mára szerintem a City -1,5 vagy -2AHC lesz, meg talán a Rayo rúg 2 gólt tippet is bepróbálom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
gyuromoj
veterán
Én ezt tettem mára:
Manchester City - Newcastle Hendikep 0:1 Manchester City 1,75 Nyitott
Kalloni - Olympiakosz Hendikep 1:0 Olympiakosz 1,65 Nyitott
Almería - Villarreal 1X2 Villarreal 2,75 Nyitott
Galatasaray - Gaziantepspor Hendikep 0:1 Galatasaray 1,65 Nyitott
Celta Vigo - Espanyol 1X2 Celta Vigo 2,15 NyitottPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
GabN73
addikt
válasz tipszmikszül #19403 üzenetére
Mert a labdát rúgták el először
-
Bati0501
őstag
~1 hónap kihagyás után ezt gondoltam ki: [link]
Mennyire láttok benne fantáziát?A Celtic-et Black-től vettem át,ez mennyire várható,h nyernek?Tudom,hülye kérdés,csak na... Meg a Fenerbahce-Arsenal meccs...szeretettem az Arsenalt,de most ha olyan sok sérült van és nem úgy fognak kiállni,akkor talán a Fener nyer,csak ne legyen X... -
B-L-A-C-K
titán
Ezt a Fenert sokan erőltetitek hogy az Arsenalnál sok a sérült, viszont én nem tartom halál simának, a Fener sincs 100%-os formában...
-
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #19471 üzenetére
Mentek még mellé:
Lilleström - Strömsgodset 1X2 Strömsgodset 2,25 Nyitott
Viikingit - Ilves 1X2 Ilves 2,30 Nyitott
Thor Akureyri - Fylkir 1X2 Fylkir 2,45 Nyitott
Volyn Lutszk - Kárpáti Lviv 1X2 Kárpáti Lviv 2,85 Nyitott
Randers - Esbjerg 1X2 Esbjerg 2,55 NyitottRosztov - Volga Nyizsnyij Novgorod 1X2 Rosztov 1,75 Nyitott
Rayo Vallecano - Elche 1X2 Elche 3,15 Nyitott
D. Gimeno-Traver - E. Roger-Vasselin A mérkőzés győztese D. Gimeno-Traver 2,55 Nyitott
B. Jovanovski - J. Görges A mérkőzés győztese J. Görges 1,60 Nyitott
Adanaspor - Orduspor 1X2 Adanaspor 1,90 NyitottSlavia Praha - Teplice 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Nancy - Brest 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott
Union Berlin - Düsseldorf 1X2 Döntetlen 3,15 Nyitott[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Bati0501 #19479 üzenetére
Egy úgy mond noname kazahsztáni nem is a legerősebb csapatot csak illene levernie egy jó formában lévő Celtic-nek, és az odds is nagyon jó rá, nem tudtam kihagyni...
Amúgy érdekes a kazh bajnokság mindenkitól orba szályba vonják le a pontokat, pedig csak 6-an vannak a Championship-be...
Aktobe: -23 pont (Szabálykönyv szerint)
FC Astana: -20 pont (Szabálykönyv szerint)
Shakhtyor Karagandy: -17 pont (Szabálykönyv szerint)
K. Almaty: -15 pont (Szabálykönyv szerint)
Ordabasy: -15 pont (Szabálykönyv szerint)
I. Pavlodar: -17 pont (Szabálykönyv szerint)[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Én passszolom a mai napot, a litván gyerek van egyedül megtéve, de az is tegnapról.
Éjjel elment egy 10es összességében a Serena meccsen :/ui: Most látom a Karagandy téma megy feljebb - szerintem sem nyer a Celtic, nagyon szépen jöttek tova a selejtezőből!
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
pc_seft
tag
srácok ez az odds nem irreális??? [link]
Én annyira simának ezt a meccset sem érzem mint tegnap a Psg-t...
vagy ha ennyi különbség a a két csapat között akkor miért találom magasnak az oddsot.
(Kalloni - Olympiakosz: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz
V 1,73...mert akkor az éppen arra utal hogy gólzápor lesz a meccsen ha már ennyire leírják a hazai csapatotgiigz: Akkor vállalható a 2,5gól főlé? én ezért írtam hogy nem értem azt a 1.73 oddsot..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz pc_seft #19484 üzenetére
Első meccs lesz idén, (a hazaiak most jutottak fel éppen hogy) és talán a tavalyi szezonhoz mérik az oddsot, és akárhogy is nézzük jogosan ilyen alacsony..., mivel mint láthato az Olympiakos lazán nyerte a bajnokságot tavaly elég baráti gólkülönbséggel. Ha nincs eladva ez sima V lesz...
[ Szerkesztve ]
-
pc_seft
tag
válasz B-L-A-C-K #19486 üzenetére
Értem igen azt láttam hogy éppen jutottak fel egy osztállyal feljebb
Akkor szerintem a 2,5 gól főlé mehet
Még valami éppen este nézegettem a meccseket és arra a következtetésre jutottam hogy ma nyerni kel a Helsongborgnak,és a AIK.Stockholmnak is.Nem tudom miért de ezt érzem,Celta Vigo és a Düsseldorfal is ilyen érzésem van.
Sőt azt merem mondani nekem a nap favoritja a Düsseldorf+Celta..
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Lehet le van adva egyébként...
-
pc_seft
tag
válasz B-L-A-C-K #19488 üzenetére
Tetszik a szelvényed amit tettél éppen néztem
211 esemény ami nagyon 3-esélyes véleményem szerint de lehet tükör sima lesz
Barcelona meccset csak azért nem játszom meg mert kicsit babonás vagyok!Tegnap Atl.Madrid hozta nehezen a szelvényeim,így egész szezonban rájuk fogok tenni vagy maximum X.Vikingit 90% tippem ma X (1-1)
-
umek7
őstag
(#19464) janos1988
A török meccs góljaiban nem vagyok biztos, az Union X szagú..
(#19465) pohár
Grat neked is!
(#19466) giigz
Na ne...
-
pc_seft
tag
Akinek van lehetősége online játszani a Teplice jó lehet X/V-be..
Kizártnak tartóm hogy most a Slavia leverje még otthon is,nem valami jó formában van! -
stefyY
őstag
015 Rosztov - Volga Nyizsnyij Novgorod 1.78 H
023 Lilleström - Strömsgodset: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.54 V
027 AIK Stockholm - Atvidaberg: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.76 H
030 Mjällby - Helsingborg: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
039 Galatasaray - Gaziantepspor: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.60 V
050 Celta Vigo - Espanyol: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.64 H
057 Union Berlin - Düsseldorf: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.93 D
065 Manchester City - Newcastle 1.32 H
070 Atl. All Boys - Vélez Sarsfield 2.80 DEredő: 174.29~
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
thatsofemre
tag
válasz stefyY #19495 üzenetére
Hehe
Bet365-ön én ezt tettem meg:
Man City v Newcastle 1.30 H
Chelmsford v Concord Rangers 1.50 H
San Martin de San Juan v Independiente Rivadavia 1.57 H
Feyenoord/Excelsior - tartalékos v Roda JC - tartalékos 1.28 H
AEL Kallonis v Olympiakos 1.20 VEredő: 4,7
[ Szerkesztve ]
A man's wife is his life, Mr. UPS man!
-
giigz
veterán
A mai 3 spanyol meccset fejenként 2k-val megraktam X-re, 3,20 mindhárom oddsa, remélem 2 jön Legalább
-
bizke
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest