- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Tök aranyos ez a bet365, először küldenek egy 25%-os + bónuszt ami max 15.000 forintra érvényes, utána meg kapok ingyen 3.000 forintocskát Így kap az ember 6,7k-t ingyé'
-
janos1988
addikt
válasz Cthulhu Dawn #18949 üzenetére
Szerintem ne. De a GG sima ügy lehet.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
Paderborn.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz GabN73 #18953 üzenetére
Akkor ez ilyen személyre szabott? Én 50%-osat kaptam. Elfelejtettem hogy megy, pedig régen még én magyaráztam a többieknek. A bónuszigényléséhez meg kell forgatni a feltöltött összeget. Ezt külön is lehet, nem csak egy tétben, ügye?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pc_seft
tag
Komolyan mondom hétről hétre ami itt megy az Erste ligában katasztrófa,olyan keresztbe verések"vannak hogy az már nevetséges!
Nálam elérték hogy tiltólistán lesznek
Előre félek milyen bundázások mennek majd premier ligában,Bundesben és sorolhatnám...
-
plus44
veterán
Jó ez a Pölten meccs, nem fáznak ők se most...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Ps Vita
őstag
Volandri
-
giigz
veterán
Na ma nyertem 10k-ból 16k-t Végre, jól jött...
-
törölt tag
Bielefeld csak még egy gólt légyszi.
Pölten meg még kettőt, de nem baj ha egy elmegy.. legalább az a kevés jöjjön vissza.
Szerk.: a kurva picsába, erre lő egyet a Paderborn.
giigz: ezzel az új avatarral mintha nem is te lennél.[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
na most értem haza, Djokonak nem megy, vagy Isner van most toppon?
-
pc_seft
tag
Szorítsatok srácok tettem reggel egy kombinációs szelót...
kel még (Clermont,Angers,Troyes)60k jönne nagyon pici pénzből
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
ezen még most is sírok [ ]
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
B-L-A-C-K
titán
Pont nézem a Lyon meccset 1-0nál 34x odds volt rá hogy első félidőben fordítanak...Mi jó lett volna egy kis apróval megrakni...
Amúgy azért nem voltam aktív mert vidéken voltam több mint 1 hétig...Most értem haza csináltam 2 szelót még ott...
1. szeló:
E. Frankfurt - Bayern München V 1.25x
Wolfsburg - Schalke V 2.35x4700 Ft---> ~14 000 Ft
2. szeló:
Sochaux - Lyon V 2.05x
QPR - Ipswich H 1.85x
FTC - MTK H 1.65x
Toulouse - Bordeaux V 3.00x
FK Krasznodar - Dinamo Moszkva V 2.30x3600 Ft ---> 155 440 Ft
-
Speedhs
őstag
Manu. Monaco
2x1,5= 3-as odds.
Megy 200 Ft-tal. De lehet 1000-rel. -
Zjunior
veterán
Bet365-n meddig tart ez az 50% bonus akció??
Most nyaralok nem tudok keresgelni
Emailben kaptam...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #18975 üzenetére
És a fő szelvény is pipa. Pedig nagyon rajta voltam, hogy a 4+ gólt rakom a Lyon meccsen. Na mindegy, jó ez így is. Mai nap +2500 Ft.
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #18983 üzenetére
még sokáig fog az élni
én is aktiváltam a nyereményem (6900Ft, bónuszként kaptam meg), 20k értékben kell fogadjak, hogy meg legyen forgatva 3x
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pc_seft
tag
Na srácok sírjak vagy nevesek
Szelvény ami kombis volt így nézett ki..
Midtjylland
Fürth
Clermont
Angers
Troyesez ment el
Caen5/6 kombinációs szelvény volt 6x200-Ft=59k várható(( így jött 7500Ft nyeremény ))
Azért vagyok mérges mert a másik szelvényemen ismét megvan 4 meccs bármelyiket teszem ide nagyon szépet nyerek,no mindegy ez van
-
máyköl
veterán
Holnapra szerintem:
Manchester United
Bayern München
Schalke5,6@ odds
-
janos1988
addikt
válasz pc_seft #18986 üzenetére
Troyeson nem is csodálkozom, 1X volt a várható. Amúgy meg örülj, hogy nyertél és ennyi izmos oddsot sikerült megfognod és nem utolsó sorban azért a Clermontal meg nagy szerencséd volt.
máyköl: A Schalke meccsen készül valami, túl nagy a szorzójuk. Lehet ez lesz a 2. döncim holnapra
[ Szerkesztve ]
-
ronaldu98
tag
Zenit - Anzsi H - 1,40
West Ham - Cardiff H - 1,90
Maritímo - Benfica V - 1,40
----------------------------------------
Haladás - Debrecen V - 2,33
Real Sociedad H - 1,70
Wolfsburg - Schalke V - 2,35Ezek mentek a hétvégére.
-
pohár
félisten
hajrá Partick, hajrááááááááááááá!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pc_seft
tag
válasz janos1988 #18988 üzenetére
Persze értelek én csak akkor is idegesítő hogy például a napi atom erős tippem az Altach,Horn,kimaradt erről a szelvényről.
Ennek is örülök legalább holnap lesz miből bukni
Mellékesen mindenkinek és nem kel letámadni vagy kárörvendőnek beállítani mindenki pakolja (Bayern,Schalke,Arsenal,UTD,)és még sorolhatnám tovább szerintem hatalmas meglepetések lesznek a hétvégén! Én inkább teszek 3 eseményt ami minimum 2-odds és 5k-val.Nem szeretnék izgulni 1.30 és társai oddsokért
-
sz_abika
addikt
Vétek volt kihagyni a DNB Fürthöt ahogy elnézem - érdemes lesz őket pakolgatni, kilógnak eddig a másodligából.
Ja és hajrá Nadal estére, van egy huszasom rajta
PSN: xszabikax
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #18984 üzenetére
Végül ez lesz a kombi. A fő szelót meg megrakom 1400-al, csak még nem tudom melyik lesz az a 2 meccs. OM jó lehet, de kicsi a szorzója.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest