- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
120 Kaiserslautern - Erzgebirge Aue 1.31 H
121 1. FC Köln - Sandhausen 1.35 H
142 Arsenal - Aston Villa 1.36 H
151 Rosenborg - Valerenga 1.40 H
189 Real Sociedad - Getafe 1.70 H
195 Konyaspor - Fenerbahce 1.65 V
199 USA (H), Jamaika (D), más (V) nyeri a 4x100 m-es váltót 1.45 H
204 Ajax - Feyenoord 1.35 H
210 1860 München - Ingolstadt 1.67 H
214 Monaco - Montpellier 1.55 H
226 Honvéd - Puskás Akadémia 1.70 H
227 Videoton - Paks 1.40 H
231 Marítimo - Benfica 1.40 VEredő: 159.46
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
sz_abika
addikt
Látom mindenkinek a várakozásokhoz megfelelően alakult a baratságos meccsnap.
PSN: xszabikax
-
rwin5
őstag
Nadal hajnalban megint alkotott, egyet sajnálok, hogy mire raktam volna 5-ös oddson az egyik fogadó meccsét addigra pont odds módosulás volt és csak 3,75ön csíptem meg, *jött Nadalpapán 30K, úgyhogy visszahozta a tegnapi hatalmas bukókat.. Ma Djoko játszik 7kor remélem vele sikerül alkotni szintúgy
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Úristen, láttatok már ennél nagyobb bukót? (Aki le volna maradva Brazil gól - igen, és ugye nem szerzett gólt a csapat) [katttt]
-
Ps Vita
őstag
Egy tipp,Betclicen,hogy Ribéry aranylabdás lesz 15- s oddsért van,szerintem erősen próbálható
Ment is rá ezer
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Egyébként ti is kaptatok 15ezer Ft-bónuszt bet365ön? Persze az a feltétele, hogy fizesd be az összeget és megkapod bónuszként is. Lehet erre lecsapok mert jó ajánlatnak tűnik
-
törölt tag
En nagyon nem vagom a netes fogadast.
Mivan, ha valaki beregel, feltolti a 15k-t, majd kiveszi a 30at?
(Ne ertsetek felte, eszem agaban sincs csak nem ertem.)Szerk.:
giigz: igy mar azert mas. De azt a 25%ot is szepen meglehet forgatni, de gondolom ezellen van valami?[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Jah igen, nem olvastam végig az üzenetet, csak az összeget, de nálam nem 25%, hanem 50%-van így mondjuk annyira nem is csábító, mert bnőm accján még van egy 7e Ft-os telefonos bónusz, visszatölteni meg nem akarok 30ezret bet365-re
(#18869) sdforlife: hülyeséget nem akarok mondani, de van valami szabálya, hogy legalább 1,4odds feletti téten meg kell forgatni, de nem tudom pontosan már hányszor, ha az sikerül akkor kiveheted az egész pénzt
Szerk: De ha új regisztráló vagy akkor 100%-os bónuszt kapsz, szóval ha még neten nem fogadtál akkor rád ez az 25-50% nem vonatkozik
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz #51177472 #18871 üzenetére
Szerintem az a legjobb, de én nem is próbáltam azon kívül másikat, csak a tippmixpro-t de ugye az kb ugyanaz mint a tippmix csak neten. Én a netes fogadáson nagyon sokat szórakoztam, de szerintem aki nem tudja valahogy kordában tartani magát, meg ha hamar felmegy az agyvize tőle annak nem ajánlatos. Én ilyen vagyok és megfizettem már a tanulópénzt tuti, egy időben csak olyanra fogadtam, hogy ki lövi a következő gólt nagy téttel, vagy overekre na azon nagyon sokat kaszáltam, de előbb utóbb el is ment valamin, aztán Gaben írt egy hosszabb elméletkifejtést a taktikájáról, mondhatjuk, hogy egy kicsit elkezdtem követni azt a nyomvonalat, de én nem fogadok akkora pénzekkel mint ő, de teniszeket élőzök, persze hatalmas mázlim is volt a ~10 nap alatt kb amióta nyomom neten, ezt a taktikot. Szerintem sokkal könnyebb neten nyerni, és sokkal több lehetőség van fogadni, meg a legnagyobb előny ugye az élőzés, meg szeretem a bet365 streamjét mert 90%-ban nem csúszik.
-
SUPREME7
addikt
Tippmixpro-n játszik valaki? Nálatok is bugos? Konkrétan bejelentkezek, és nem férek hozzá a "számlámhoz" mert csak visszadob a főoldalra.
Szerk.: Sőt, tulajdonképpen bárhova mennék, a főoldalra jutok ...
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
kaptam megint egy 500Ft-os bónuszt 1 hét alatt a 2. nagyon szeret a bet
(#18874) supreme7: Nekem működik minden
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintetek?
[link] -
roti86
őstag
Aki otthon van az angol fociban: a QPR v Ipswich meccs tényleg ennyire sima QPR győzelem lenne 1.8-1.9 szorzóval? 74%-a a betelőknek arra fogadott.
-
adrian360
őstag
Hú na ilyen se volt még, éjszakára tettem egy hármas baseball kötést, reggel munka előtt ránéztem, 2 jött, a harmadik még ment, de 6. endben 0-4 volt oda . elkönyveltem hogy ez bukó, erre most belépek a bet365-re néztem több pénzem van mint volt, megnézem, erre csak látom hogy 5-4re csak nyert a csapatom
-
yogibear
addikt
-
Bati0501
őstag
válasz roti86 #18879 üzenetére
Bet-en is van olyan "számláló",mint a tippmix kalkulátoron?Tehát mutatja,h hányan tippelnek arra?
/h pontosan a kalkulátoron ez h működik nem tudom,de sztem sokkal többen használják,csak nem nyomnak rá vmire-mint én-,h megjegyezze a rendszer a tippjeit,így nem is veszi számításba,szvsz./ -
samfishR
senior tag
del potro behúzza úgyis, mehet rá bármi szerintem. mondjuk én nem rakom meg, mert kezd djoko
-
roti86
őstag
Teniszen még nem buktam, de most nagyon esélyes a dolog. Ferrer vs Turszunov. Nagyon nem jön a papírforma
-
rwin5
őstag
válasz samfishR #18894 üzenetére
Már minden oké, haladj mert lemaradsz a milliókról Rádobtam a bónuszt, a 2. játékra, hogy hozza Djoko még most nem tudom mennyire van ma jó formában, bár ha ránézek erre az anorex Goffinra Nadal kivégezné
Hát Goffin is elég jól tolja, Djoko meg nem 100%os
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Már egyszer kérdeztem, de már megint elfelejtettem. Szóval mivel kaszáltok az ilyen teniszmeccseken? Pontra fogadtok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest