- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Barcelona meg kiszenvedett egy büntető gólt végre
-
yogibear
addikt
Királyság: BM, Austria Wien, mellé a Zenit gólt raktam volna, de az utóbbit lecseréltem a Nizza 1X-re... persze hogy retek csigaevő kikapott, mert miért ne...
BM megy 2-vel Zenit gól ott van, Wien nyert... pfff„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sayCet
aktív tag
válasz #04441088 #133153 üzenetére
egy rakás sz@rt nem ért ez a meccs.
Lopez meg... nem is értékelnem. ATP 17-ik. Nem ilyen teljesítményt várnék el tőle.
3.-ik szettben is 3-0ról adta el, vele együtt a pénzem is.Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
plus44
veterán
Egy Lever gol igazan eshetne ha masnak is belefer.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
törölt tag
Na most már elárulhatjátok ki tett Bayern hendit 50 ezerrel?
Nem jött a Porto gól. Hát akkor köszi Pro hogy nem tudtam tenni. Vigyáznak rám.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
1.72x fizeti a Leverkusen gólt, ajándék!
The easy day was yesterday!
-
szab.tam
nagyúr
na jó, elég a cicóból.
Bayern München - Arsenal (élő) Pontos végeredmény Döntetlen 3:3 105,00 Nyitott
Roma - Leverkusen (élő) Pontos végeredmény Roma 5:2 82,00 Nyitott****
(#133157) tomrRRR
korrekt meglátás.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
kéne egy Kijev gól, meg nyerjen az Olympiakosz... hát ez nehéz dió lesz, azt hiszem
bár csak ezerből jönne 5, hátha megleszwtf, eddig kapura sem rúgott szinte a Lever
a görögök meg kihagyják a tizenegyesüket, de jó
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
ha már ennyire belelendült a Lever, akkor rúgják meg a 3. góljukat is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Alakul a Porto hendi és a Valencia meccsre jöhetne még egy gól. A Leverkusen akár nyerhetne is most már 200 Ft-tal megtámogattam.
-
pohár
félisten
válasz pohár #133164 üzenetére
és ott van Zsiru gólja is, jeee
hát ez a freebet is jól sült el, meccs előtt raktam egy over 2-t 1,25 körül, Giroud gólját meg 3,5-ért (3k tét mindkettőnél)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz gery2123 #133169 üzenetére
jaja, 3-ból eddig 2, nem rossz arány, főleg, hogy az első ilyen fogadásom első gólszerzőre ment 7x-es pénzért
így, hogy a Kijev rúgott egy gólt, kuuuuurvára kéne egy Olympiakosz győzelem, hogy legalább érvénytelenítve legyen a fogadás ezen része, ne vesztes az egészGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mtcob
senior tag
válasz tomrRRR #133163 üzenetére
Na mostmár talán nem kell izgulnom, nem írtam be előre mert akkor valamiért sosem jön, meghát a találati arányom nem olyan hogy bárki is tenné amit én.......
Szóval nálam Bayern + 1,5 over és Barca hendi ami ment, tőlem szokatlan módon 18700»35000
Roma 1X et sajnálom hogy lehagytam, jött szépen az is[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz pohár #133171 üzenetére
és ott is van, ha nem hendivel nyernek, akkor csak 1k >> 3k, ha hendivel, akkor 1k >> 5k, sok kicsi sokra megy
-
ETOM
addikt
Na a rohadt 1 gólos valancia meccs elvitte a nyereséget..
-
szab.tam
nagyúr
lyon meccs 91-ben tényleg les volt?
nézte valaki?***
eredmenyek.com
lyon meccs, kommentár.
megnyitom a panelt, és ezt olvasom rögtön. (nagyon kellett volna egy gól.)
"Góóól! Nem, várjunk csak! Les miatt nem adták meg. "elképzeltem, ahogy állok a kommentár írója mögött:
- megsimogatom a buksidat, és jól esik neked. várjunk csak! nem! úgy beleb*om a fejedet az íróasztalba, hogy 2 évig fogják műtögetni az orrodat....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Thiem-et raktam, 14 e Ft-al 2.37-es odds-on 1. szett TB 0-1-nél. Azóta jól állunk. 1. szett az övé lett, 2. szettben vezet 1-4-re.
-
sayCet
aktív tag
válasz Zjunior #133177 üzenetére
Grat!
Én ma sikeresen elvertem a "zsetonomat." 1500->10k
10k-ig mentem fel, aztan jött a lúz hullám, ma pedig 1x1k teniszre, 3,2k lopezre, és 0.22 HUF a végeredmény.
Könnyen jött, könnyen ment..
Úgyhogy megajándékozhat engem is a betháomöt egy kis apróval.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
gabi182
tag
Valaki használta ezt a bet bónuszt? Mert én igen, de nem fizették vissza, pedig elment. Raktam meccs előtt is rá, ahogy kell.
-
szab.tam
nagyúr
na, ez a szelóm qúrta ma fel az agyam:
Bayern München - Arsenal Kétesély Döntetlen vagy Arsenal 2,75 Vesztes
Barcelona - BATE Boriszov Gólszám 3,5 Kevesebb, mint 3,5 1,75 Nyertes
Olympiakosz - Dinamo Zagreb Kétesély Döntetlen vagy Dinamo Zagreb 2,75 Vesztes
Roma - Leverkusen 1X2 Roma 2,02 Nyertes
Lyon - Zenit Szentpétervár 1X2 Zenit Szentpétervár 3,15 Nyertes
Maccabi TA - Porto Hendikep 1:0 Porto 2,15 Nyertes
Chelsea - Dinamo Kijev Hendikep 0:1 Chelsea 2,80 Vesztes5/7 kombináció........
(ebből igazán csak a bayern meccs lógott ki...)
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
a délelőtti auszikra ment egy 2,5 over 1,7-ért, egy bő ezrest rászántam
-
C0d3r
addikt
válasz szab.tam #133186 üzenetére
Én meg Müllerre haragszok, de nagyon. Tettem egy pontos végeredményes szelót, itteni ihletektől vezérelve... Többek között: Porto 3:1, Bayern 4:1
2/6 és 3/6-ba, 30-as alaptéttel. Ha Müller nem köp bele a levesbe a 89. percben, vagy 3 ezret hozott volna az a szeló.
Volt még rajta Barca 5:0, Zenit 2:1 - rájuk is haragszok, többiekre már nem emlékszek, de távolabb voltak ennél.1 góllal nyerős szelvényemen ismét 3 jött:
Roma, Chelsea, Olympiakos. Rajta volt még a Porto és Bayern. Itt meg a Porto-ra haragszok.[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Bet eddig szerencsét hozott.
Délelőttre egy szimpatikus meccs:
Adelaide United - Melbourne City
Forma alapján Melbourne a favorit, nem is igazán értem az odds-okat.
AH +1.0 @ 1.3-as pénzért elég value. SzvszDNB @ 2.2AH 0.0 @ 2,25-ért se tűnik egy túlságosan elrugaszkodott ötletnek.[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest