- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Egy kalap sz.r ez a real (hendivel nagyon jó)
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Sampdoria mecs 1-1 esetleg?
-
Atti1112
aktív tag
A River Plate meccsel mi lett ? Törölték ? ER van kiírva....
Na a Real ma bukó lett... még jó, hogy időben kivettem ( 0-1-nél) és tettem a Sevire egy kis aprót...
Köszi Cod... azt hittem, hogy ER= error[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
yogibear
addikt
Mondom, kocsog pincér megrendelte a 3. Sevilla gólt... mehetne már a faxra Kloppal meg murinnyóval a tschába...
Mennyi volt a Sevilla hendire?
Meglesz a 2-es hendi is...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Digestive
veterán
Ahogy nézem ez a meccs a 2 kapuson múlik... Az egyik mindent elbasz, a másik meg kifogja a szemüket is!
-
B-L-A-C-K
titán
Aki 0-1nél mondta volna hogy fordít a Sevilla nagyon kikacagom...
-
Daniel Alves
őstag
31k-nál kivettem... Ramos csere utan a védelem 0
De sajnálom basszameg[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #133908 üzenetére
este 6 óta fújom.
igaz, most elkezdtek kicsit nagyképűen játszani, és ez fegyelmezetlenséghez is vezethet.
legalább a monaco kikap, és nem lesz az, hogy százereket nyerhettem volna, ha tudok rakni.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #133909 üzenetére
Pont akkor vetted ki mikor 25% - 75%-os ladbadirtoklásnál voltak, és végig nyomtak. És csak most mondod mikor már 3-1?
szab.tam: Jó de te nem csak ezt az egyet akartad rakni, más meg viszi.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Beten most még 3,3 szorzója van a Barca-nak az El Clasico győzelemre. Bombázzátok meg helyettem is őket.
szerk.:
Már csak 2,9 az odds
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #133908 üzenetére
Hát még ha azt mondja valaki, hogy hendivel nyer a Sevilla.
Belehaltál volna a röhögésbe...pohár: már rengetegszer mondtam, hogy minden egyes esetben, mikor 3 ember közé beviszi a labdát és törvényszerűen el is veszti, ahelyett, hogy leadná, kapnia kellene egy tockost, hamarost le is esne a feje... ő nem egy CR7, Neymar vagy Suarez, de még csak nem is egy Ritchie Allen a Salfordból, hogy ezt meg tudja oldani... mindig elveszíti a labdát... de csak erőlködik...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ANDROID???
addikt
Mi van Real kávézik? "sztárgázsi" pont elég...
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #133916 üzenetére
ahogy megsérült Ramos, utána rotty
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #133913 üzenetére
részben igaz.
lett volna még mellé egy 5/7-es szeló is, amiben az alap 3 mellé ment volna 4 dél-amerikai meccs.
azon 1 db. 5-ös kötés lászott volna jönni, hacsak a dc is nem nyer.viszont a dc mls meccs 0:1-re még mindig 9*-es pénzt adnak...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
L_YKing
addikt
Megmondtam vagy megmondtam?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Hunt3r22
őstag
Nem csak MC szopatott meg, de a Real is.
Xr
-
tomrRRR
senior tag
Csütörtökig várni kell a rohadt Norvégokra 1.85x fizeti ajándék. Horvátokat megverték 2-0 ra, nekünk meg vagy 4 fognak lőni.
Valaki tudja mire ez a nagy odds?
Hunt3r22: Nekem is az a 2 ment el -30k...
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
mtcob
senior tag
válasz Hunt3r22 #133925 üzenetére
Engem tegnap a cselszi, ma meg a Pool.....így tegyen az ember a 'nagy' csapatokra
Realt GG-re vettem de sajnos hiábaSelejtezőkig nem teszek szerintem, egy Norvég H természetesen menni fog, azt kéne kitalálni hogy meglesz e az 1,5 over, kettő együtt szép 2,5t ad, eléggé ajándéknak tűnik.....mellé svéd 1X és kész is a jövőheti nagytétesem, nemhiszem hogy most támad fel majd a magyar foci
Hunt3r22 PSG-t énis tettem, Bayernt nem mertem ja, és Gladbach 0-0 is vitt egy szelvényt, ez a hétvége így -15k
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
D.C. United 1:0
még mindig
7,25fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz pc_seft #133922 üzenetére
na most 100-zal tetted, vagy csak a várható volt annyi? mert ugye ez nagyon nem mindegy azért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mtcob
senior tag
válasz djculture #133933 üzenetére
Mondjuk ebben lehet valami, elég lazán veszik a meccset a hírek szerint, no meg a fél válogatott játszott a hétvégén, mígagyarhonban elmaradt a hétvégi forduló a nagy készülődésben..
Más kérdés hogy ezek még lazázva is verni fognak minket, 1 gólra jók lehetünk max
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #133934 üzenetére
és én úgy gondolom, hogy lesz egy művi 0:1.
80+ perc tájékán egy kamu tizi is bőven benne van.[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
monaco is jókor jön rá, hogy nem ők vezetnek....
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #133942 üzenetére
pedig aláírt szerződés volt arról, hogy 0:1 lesz.
valszeg nem szóltak mindenkinek.ebben pont annyira biztos voltam, mint az inter 0:1-ben.
sporting meccs vége felé járunk, 0:0.
elég jó szorzó van az arouca-ra.
téthozóra megraknám a sporting-ot is mellé.arányaiban pl. 1000-el az auroca-t, 500-zal a sporting-ot.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
Éreztem, hogy a hétvégén jobban járok ha csak a tingli-tangli kisgólokra teszek.
Tudom, nem nagy kaland ez a fajta fogadás, viszont csak hozott apránként - 4.500-ról indulva. Szerencsére egy 0:0-s meccsbe se tenyereltem eddig bele.
Igaz, most a macskap.csa és bojtár nem kapkodta el a gólgyártást, végül összehozták.Bízok benne, hogy sikerül elérni a 14k-t a kiutaláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz C0d3r #133948 üzenetére
csak hogy én is értsem:
pro-s nyelvezet szerint ezek 1.5 overes meccsek, azokból a biztosabbnak tűnő, 1.1-1.2 közöttiek kiválogatva?a legalsó pedig micsoda?
sporting meccsen de szép szorzók vannak már, de fel is függesztették.
24 és 4.5piff, ott is a gól.
[ Szerkesztve ]
-
C0d3r
addikt
válasz szab.tam #133949 üzenetére
Gólos ázsiai hendi. 1.0 = 0 gólnál vesztes a fogadás, 1 gólnál tét visszajár, afelett nyertes. Ezért fizet ennyivel kevesebbet a 1,5 overnél.
Legalsó pedig a sima ázsiai hendikep, 0.0 lényegében draw no bet, azaz döntetlen esetén a tét visszajár. Persze hogy kikaptak...
Hasznos dolog egyébként, ezt a fajta fogadást sajnálom a pro-ról. Mentségükre szóljon, hogy még más, nagyobb külföldi oldalakon se mindenhol van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik