- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Logitech Z906
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
válasz james001 #5910 üzenetére
Ti amúgy miért nézitek a sorozatot, ha ez egy unalmas rész? Ez a lényege. Dráma!
Spoilert tartalmazhat:
Meg FELESLEGES ?!?!?!? Hát pont ettől a résztől érzi azt az ember, hogy tök kilátástalan ez egész életük. Abraham visszaemlékezései nagyon fontosak voltak. Ettől érted meg, hogy mi annak az embernek a célja, és mi van az ő szeme előtt. Eugene vallomása egy lelki trauma volt mindenkinek. Pont arról beszéltek Glennék, hogy Rickékre gondol, de ők is teljesíteni akarják azt, amivel megmenthetnek mindenkit. Erre kiderül, hogy csak kamu. És a nagy semmiért oszlottak szét azok, akik elég erősek már együtt. Most külön külön megint nehezen boldogulnak. Komolyan nem értem, hogy miért nézitek a sorozatot (és a hsz-od alapján te még a képregényt is), ha az ilyen dolgok nem fontosak.
-
csadi0011
őstag
válasz james001 #5919 üzenetére
Mindenki, aki hallotta, hogy 12. évadig tervben van a sorozat, az sejthette, hogy nem lesz washingtonból semmi. Bocs ha a lelkedbe gázoltam, a szived joga azért szeretni egy sorozatot, amiért te akarod. De szerintem ne mondd rá, hogy unalmas, csak azért, mert a sorozat hű a stílusához. (Vagyis az egyikhez). Ennek így kellett kibontakoznia. Számomra nem volt érdektelen információ amit elénk tártak.
-
csadi0011
őstag
válasz FoxiestFox #5923 üzenetére
Akkor szerinted, ha megvalósulna ebben a korban a zombiapokalipszis, akkor ez a viselkedés, amit a twd-ben produkálnak nem lenne hasonló sem? Egyből olyanok lennénk, mint amit egy "civilizáción kívüli túlélés valódi módszereiről, szabályairól" szóló könyv leír? [Ezt komolyan kérdezem. Semmi irónia. ]
(Félreértés ne essék én nem találom tökéletesnek a sorozatot. Nagyon sok dolog bosszant engem is, amiket hibáknak tartok, de szerintem mindent készpénznek kell venni, mivel úgy sem változtathatunk rajta. Mintha megtörtént volna úgy nézek én a sorozatra.)
Elmondhatnád, hogy akkor szerinted miként lenne logikus pl Rickék fejlődése. És Woodbury, vagy a kannibálok pl. logikusan viselkedtek? Szerintem nem is volt idejük annyira felfejlődni. (Nem tudtak hónapokat olvasgatni az self-help polcnál )Jellemfejlődésekben nem csak Carolt lehetne megemlíteni. Majdnem az egész csapatot. Lehet én vagyok szűklátókörű, vagy túl hülye a témához, de nem tudom elképzelni, hogy mi lenne érdekesebb fejlődés ezekhez a karakterekhez úgy, hogy még reális maradhasson.
Amúgy szerintem leírhatná bárki, a részletes véleményét egy részről. Azt, hogy mi volt az ő meglátása az adott dolgokról. Mit szeretett, mi volt az amit nem értett. Szerintem lehet a karaktereken is csámcsogni.
Azt szívesebben olvasom még akkor is, ha nem értek vele egyet. -
csadi0011
őstag
Margit atyára gondolsz?
-
csadi0011
őstag
-
csadi0011
őstag
válasz Dyrtyho #6270 üzenetére
Az egyik haverod HollywoodNewsAgency-t néz
-
csadi0011
őstag
válasz kenwood3 #6319 üzenetére
A sok kuki. Bennük is olyan érzéseket keltett a halál, amit kellett is érezni. Ez egy nagyon erős hiány. Olyan súlyos volt a halál, hogy én pl azt éreztem, mint amikor elhalasztok valami nagyon fontosat, vagy valami visszafordíthatatlan történik. Pl mikor kisebb koromban hülyéskedésből elestem és eltörtem egy fogam. Tudtam, hogy annak ott vége és a jövőre kiható lesz. Szerintem ilyen ez a halál is. Én szeretem a TWD-t, hogy ilyeneket lehet benne átélni. És ennek a karakternek a hiányához is hozzá kell szokni. Hogy ilyen van. Ha visszahoznák szerintem pont az lenne a rossz. Nem keltene érzelmeket.
Legalábbis ez az én személyes véleményem. Ellenérveket elfogadok.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
-
csadi0011
őstag
válasz FoxiestFox #7059 üzenetére
Már egyszer ki volt beszélve itt a fórumon, hogy az éghajlati tényezők miatt nincs hó. Szóval lehet, hogy volt tél, de nem volt hó.
-
csadi0011
őstag
Kolláré (a lat. collum, 'nyak' szóból): kemény gallér, a klerikusi öltözék része. - A reverenda nyakrészére erősített keményített vászon, vagy a galléron belül hordott fehér műanyag csík, melyre a reverenda színének megfelelő kis „szakállat” varrnak. Papi civil esetében a mellényt helyettesítő gallér.
annyit "izé"-ltek itt
-
csadi0011
őstag
válasz szőröscica #7315 üzenetére
Blöff-ben is szerepelt. Ott mondjuk vicces volt.
-
csadi0011
őstag
-
csadi0011
őstag
válasz Dyrtyho #7430 üzenetére
Ha már érdektelen dolgokkal foglalkozunk:
'The Walking Dead' Season 6: Norman Reedus Kisses Danai Gurira In New Behind-The-Scenes VideoCikk végén a videóban, 2:00-nál.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz tonyrulez #7614 üzenetére
Pont, hogy így életszerű. Láttak egy embert aki számukra megmagyarázhatatlan dolgot csinált. Senki nem hinne nekik, ha mindenkinek azt beszélnék, hogy az egyik ismerősük meghalt majd felállt. Soha senki nem látott ilyet és megmagyarázni sem tudják. Ők nem néztek meg 5 évad twd-t...
-
csadi0011
őstag
-
csadi0011
őstag
válasz S e t h #8885 üzenetére
<SZVSZ>
Nem értem, hogy miért mondjátok, hogy ugyanazt akarják eladni nekünk. Mármint ez történik igen, de miért gond? Mindenki csoportokba tömörül, és ezek a csoportok között vannak kisebbek-nagyobbak, és jók-rosszak. Ha az egyiket lenyomják, akármikor jöhet a másik. Főként ezzel lehet foglalkozni. Ezért látjuk többször ugyan azt, csak más emberekkel.
Legalább is nálam ez tök rendben van, ha elrendeződött a Negan banda, jöhet a következő, akár szövetségesként, akár ellenségként. A lényeg, hogy legyen még értelme újra eljátszani ugyan azt.
</SZVSZ> -
csadi0011
őstag
válasz Ventur@ #8983 üzenetére
"Addig tart ez az állapot, míg valami trauma nem éri a szervezetet és ekkor aktiválódik."
Ez a sorozat alapján hülyeség, mert mindenki, akinek a végtagját harapják meg, azt megcsonkítják, így menekül meg. -t is lelőttél most, át fog változni? Nem hiszem.Daryl olyan cefetül volt aRick után hogybörtöntől menekülés azt hitte átváltozott, de nem. Szóval szerintem kizárható, hogy traumától változnak át.Carl Nekem kicsit más a személyes véleményem. Amúgy én sem értek hozzá.
Szerintem, ha megharapnak, akkor nem átváltozol, hanem a harapástól meghalsz, és a halál után automatikusan átváltozik mindenki ugye.Olyanra nem emlékszem sajnos a sorozatban, hogy valakinek a sebébe folyt volna zombi vér, de akit megharapnak annak mindenképp belekerül a véráramába, és onnan nagy erővel terjed a fertőzés. Megharapnak, elfertőződik a seb, szétterjed, nagyobb ereje lesz, és meghalsz. A szervezet folyamatosan küzd, lázzal próbálja kivinni belőled, de a fertőzés erősebb. Szóval szerintem csak az változik át aki meghal.
Én úgy tudom, hogyha a szemedbe, vagy sebedbe folyik valami, ami fertőzhet, akkor abból kisebb eséllyel lesz fertőzés.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Ha valaki megharap, akkor elfertőződhet a sebed a szájában lévő baciktól, vírusoktól, gombáktól. A seb szennyezettsége a lényeg. A zombik a sorozatban mélyen harapnak. Akinek volt harapása, annak nem csak a bőre volt felsértve, hanem mély seb volt. Szerintem azzal a fertőzött területtel nem bír elbánni a szervezet, nem a vérbe került dologgal. Aztán ezt már tényleg nagyon találgatva mondom.
Iscariah; dunc: Miért? A sorozatban az irreális az, hogy halál után vérkeringés nélkül is működik az ember. De az élő emberek sebei, azoknak a fertőzöttsége az lehetséges dolog, nem?
Dr House kéne a sorozatba.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Én is így vagyok vele. Hihetetlen, hogy milyen sokszor újra lehet nézni.
Eredeti szinkronhoz nem elég jó az angolom. Amúgy engem kicsit zavar is, hogy az unokák hangja egy nő. Abban igazad van, hogy a magyar szinkronból hiányzik valami, ami az eredetiben van, de a magyaros káromkodás szerintem pont jó stílus ezekre a karakterekre. Más, de jó. Rumli mamája a kedvencem. "fájós háttal dögöljek meg?! a topronyos k@#va anyád" -
csadi0011
őstag
"Jön egy tag, brutális állat, egyre burtálisabb tagok jönnek, a néző együtt szenved a főhősökkel, tökre be kell feszülni meg szorongani... ebben komolyan mi a jó már? "
Én ugyanígy a horrort nem értem, amikor az ember az élvezi, hogy ijesztgetik.
De az ilyen sarokba szorítós, szorongós témákat pl. kedvelem. Ajánlom neked a Kisiklottak (2005) filmet. -
csadi0011
őstag
-
csadi0011
őstag
Nekem más a véleményem.
Ártatlan embereket védtek meg azzal Rick-ék, amikor ők rosszat csináltak, de lemészároltak egy rossz emberekből álló bandát.
A motorosok is azért haltak meg, mert Abraham-et le akarták lőni, csak úgy bemutatkozásképpen. Jön Negan és megöl egy embert egy csapatból szintén bemutatkozás végett, majd megöl még egyet, mert az egyikük nem tűrte, hogy Rosita-t érzelmileg elég komolyan b@#&ogatják. Egy apukát majdnem rávettek, hogy levágja a fia kezét. Azzal zsarolták, hogy különben mindenki meghal rajta kívül. -
csadi0011
őstag
válasz enginev3.0 #9308 üzenetére
Ez miért egyértelmű, hogy
mindenképp?2 embert ölt volna meg -
csadi0011
őstag
Nagyon élveztem a részt. Kellemes volt és érdekes. Nem szoktam promo-t nézni, de az előző rész utáni promo-t én is láttam, és a rész előtt vártam, hogy
, de a rész nézése közben el is felejtettem, élveztem azt amit kaptam.mit fog csinálni Negan Alexandria-ban Carol színjátéka nagyon hasznos, de borzalmasan zavarja a fülem. -
csadi0011
őstag
Már 3 éves videó, de én nem láttam eddig. Szerintem vicces:
"The Walking Dead" Invades CONAN Atlanta - CONAN on TBS
https://www.youtube.com/watch?v=OgyOiHuMmas -
csadi0011
őstag
Én Tara-t nem kedvelem. Heath viszont szerintem érdekes karakter, ez a rész is úgy kezdődött, hogy az érdekes jellemét mutatták, okos és erkölcsös, az is akar maradni, de nem úgy mint a többi karakter. Rickék hozzászoknak ahhoz, amit csinálnak. Heath egy fontos ügy érdekében képes rosszat tenni, de utána önmaga maradna. Ezt látom én, ezért érdekel, hogy mi van vele, viszont nem sokat mutatták. Ennek ellenére hamar elment a rész számomra. Szerintem kicsit keveset tudtunk meg, de hát ilyen a sorozat tempója jelenleg. Én elfogadom, tetszik így a sorozat, de az zavart, hogy
odaraktak egy Heath női hasonmás járkálót. Ugyanolyan haj, nem volt homok a ruháján, Tara arcán a szomorú megdöbbenés. Mindenkinek megfordult a fejében, hogy ott a kocsinál lehet Heath járkálóként, és tök véletlenül ott volt egy hasonmása? Aztán Tara el akarja titkolni a helyet ahol volt, de felrakja a karkötőt és a fegyverrel hadonászik Alexandriában, amit azoktól kapott, akiket Rosita-s jelenet alapján nem árul el? Nem azt mondom, hogy ez hiba, de nekem nagyon érdekes, és kicsit talán zavaró is. -
csadi0011
őstag
Elsőben részben egyetértek veled.
D-nek említette pár résszel ezelőtt, hogy "beengedte a puncik birodalmába", szerintem akkor ők is dőzsölhetnek valamilyen szinten. Csak nem magának kell ennyi nő. Biztos vannak emberek, akiket nem szopat. Akik csatlósainak érezhetik magukat. Sokan Negan nélkül élnek, ezért is nem találkoztak Rickék eddig vele, pedig Negan embereit nyírták sorra.
3. Dwight a harmadik részben is nézett tv-t. Vannak felvett műsoraik gondolom, régi sorozatok.
Én még nem döntöttem el, hogy mit gondoljak erről a nézők felhúzása dologról, vagy hogy amit csinálnak, az arra megy-e, hogy "az átlagbumburnyák elélvezzen". Szerintem most nem a gyűlöletkeltés ment, hanem pont a szimpatizálás. Carl-lal lényegében haverkodott is. Mármint pozitív értelemben. Nem tudom mit akarnak, én nem tudom mit gondoljak, mert ő sosem lehet szimpatikus karakter, azok után, amit csinált, és ahogyan látja a világot. -
csadi0011
őstag
Ha senkinek nem tetszene a sorozat, akkor megérteném, hogy lebeszéled róla az embereket, mert egybevágó a legtöbb ember véleménye.
De így, hogy sokaknak tetszik, szerintem más a helyzet. Talán, ha ismered az illetőt, hogy milyen sorozatokat, filmeket szeret, akkor neki megtudod mondani, hogy nem tetszene.
A legtöbb ember, aki kaszálta a sorozatot, a zombigyilkolás meg az izgalmas portyázás miatt szerette, és általában azért is szólják meg a sorozatot, hogy unalmas, nem történik semmi.
Ha valaki azért szerette az első 3 évadot, mert láthatott kaszabolást, meg fegyvereket, akkor lehet, hogy tényleg nem való neki az utolsó pár évad.Amúgy mi a logikátlanság a sorozatban?
Nekem is vannak rossz véleményeim a sorozattal kapcsolatban, de nem olyanok, amik logikátlanná teszik a sorozatot. Pl: , stb.Beth lelövése, Lucille-ban megállt a golyó, Heath kamuzombi -
csadi0011
őstag
válasz Fitzgerald #9658 üzenetére
Vagy egy Twin Peaks féle szünet.
-
csadi0011
őstag
Szerintem egészen más a helyzet. Ő most olyan helyzetben van, ami jobb neki, mint Rickéknél. Itt az eszével szerezhet hatalmat, és nem kell zombikat ölnie. Sőt, még érezheti is, hogy szükség van rá. Barátságban nagyjából már nincs senkivel, szóval ez lehet neki az értelmes élet.
Persze azt mondja, amit hallani akarnak, de nem azért mert fél, hanem mert így élheti ki magát. Őt teljes ellentéte Daryl-nek. Odaáll és azt mondja, hogy én vagyok a legnagyobb csicskád, és szívesen marad is a helyen, mert ki tudja hozni belőle azt, amit tényleg akar. Szerintem az öldöklésen kívül jobb rendszernek is találja Negan bázisát. Negan az új Abraham.
És emiatt érdekes az egész, mert ha egyszer elkezdődik a harc a 2 fél között, akkor Eugene itt érdekes személy lesz. Biztos, hogy érez barátságot Rickékkel, mert közéjük tartozott, de Negan nélkül újra magára lesz maradva az eszével. -
csadi0011
őstag
válasz Grave_444 #9731 üzenetére
+1
Képesek hetente beírogatni, hogy "ez megint szar rész volt", de nem értem miért. Tippre szerintem az a probléma, hogy megváltozott a sorozat, mert megváltozott a karakterek körülménye is. Már nem a zombikon meg az élelmen múlik az életben maradás, aztán így, hogy nem éheznek, meg halnak naponta, már nem érdekes számukra.
Én szeretem még nézni.
De ez normális. Mr. Robot sorozattal is ezt tapasztaltam. Az is hasonló a nézőkkel kapcsolatban. 2. évadban kevés a geek stuff és ez meg is látszik a véleményeken. fos, uncsi, érdektelen. Hát aki csak azért néz egy dráma thriller sorit, mert párszor beírnak egy parancsot a terminálba, meg mondanak gyik szavakat, az ne csodálkozzon, hogy ráun.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Revolut
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest