- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz #75376384 #3100 üzenetére
Nálam Private Beta megjegyzéssel szerepel szürkében, de email-t az előbb kaptam, hogy előtölthetem és holnap-holnapután valami technikai teszt lesz
Ezt kaptam email-ben, ami browserben is megnézhető [link]
szerk.
jaja Warzoz megelőzött, viszont nálam nem Garsza féle ikonja van
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Nálam is telepítve van és az ikon alsó részén a szöveg: Private Beta, nálad meg Technical test...mondjuk én nem vettem meg a játékot, csak kaptam Ubiéktól egy PrivBeta hozzáférést jófejségből illetve AMD-nél is regeltem, onnan meg egy kulcsot a PrivBeta regisztráláshoz, de azt nem kellett használnom
-
TTomax
félisten
Emailt kaptam,de a kliensben nem látok semmit...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz Hansomester #3109 üzenetére
És valóban, most indítva a klienst már tölti (13,56 GB)
-
nagyúr
loptam
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
micafighter
nagyúr
válasz velizare #3112 üzenetére
Ezen felül elvileg lesznek még ugyanúgy gearsetek a játék vége felé mint az 1ben, plusz a narancssárga cuccok.
Igen sok kombináció lesz így, szerintem jó ötlet volt ez a brandes dolog, mert így már a játék elejétől tudsz szórakozni a gearrel, nem csak az éppen legjobbat/legnagyobb XPset teszed be.
-
XeeN
senior tag
Éles a tech teszt.
(open beta néven)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
streamol valaki?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
kipróbálható a chem launcher a technical betában, és várhatóan a nyílt bétában is az lesz. a firestarter és a riot foam variánsokat lehet unlockolni.
@axlfsi: az sajnos nekem nem megy munkahelyről, csak a youtube.
[ Szerkesztve ]
-
-
sith7
nagyúr
Köszi a válaszokat
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #3121 üzenetére
De, tokmindegy. Abbol viszont - nekem - nem, mert ha boxon is elerheto, akkor szorakoznek vele a hetvegen.
En kerek elnezest!... de talan jobb is ez igy, mert ket het mulva majd ismet lehet vele jatszani es csak megunnam az elejet meg a vegen
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Brownage
tag
a lényege nem az, hogy te elszórakoznál-e vagy sem, mivel ez nem open, hanem egy rövid techical beta, kizárólag a meghívottak számára, akik kaptak emailt róla és meg lettek hívva. itt a meghívottak nem tudnak újabb meghívókat osztogatni. Tehát lehetne mindenhárom platformon is, ha nem kaptál meghívót, akkor úgyse tudsz vele játszani sajna
-
kiserik
senior tag
válasz Anonymus23 #3121 üzenetére
Annyiból nem tökmindegy, hogy csak PC-sek kapnak meghívást Gondolom, akik bétáztak PC-n, azok közül hívtak be pár emberkét.
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #3127 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ennyire erthetetlen, mire is akartam kilyukdani; persze, felfogtam, hogy meghivasos - nem ez a gond, hanem AZ erdekelt, volna, hogy mely platform jatekosai kozul valasztanak. Marad-e a CSAK PC, ahogy arrol hallani lehetett par napja..
Mindegy, engedjuk el most ezt...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Anonymus23
veterán
Ha legalább elolvasnád a témába vágó hsz-eket előtte, akkor nem is kérdezted volna, már előtted leírták páran:
Innentől kezdve volt érdektelen minden, de azt meg honnan kellene itt mindenkinek tudni, hogy neked nincs-e PC accountod is (PC-re is regisztrálhatott bármely konzolos is, akár másik accal is).
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz GamerQueen #3130 üzenetére
Érdekes lesz, ki mit hogyan fog összerakni.;) - The Power of the Light Side
-
GamerQueen
kezdő
válasz Anonymus23 #3132 üzenetére
Igen, eléggé érdekel már hogy mit hogyan lehet majd variálni Nincs már messze március 12
twitch.tv/gamerqueenlive [ PS4: gamer_queen91 ]
-
őstag
válasz GamerQueen #3130 üzenetére
Én csak PVE karaktert építek.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
addikt
Makrósztájl mindjárt streameli, aki nézni szeretné.
-
arnikusz
veterán
Holnap ha lesz valaki írjon rám, mert este letöltöm és mehet a móka délután.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
axlfsi
veterán
válasz Anonymus23 #3131 üzenetére
"...Azt mondta a Lumper, ha lejössz DZ-be kajakra le fog sz*ptatni!"
-
SkyTrancer
senior tag
mónika, pitbull kutyák, lumperek megvan ?
-
axlfsi
veterán
válasz SkyTrancer #3141 üzenetére
... szerintem nincs vagy csak nem akarja venni a lapot. Ezt is engedjuk hat el
-
Anonymus23
veterán
válasz SkyTrancer #3141 üzenetére
Nincs, de akkor lesz@rom...
c u all in dz!;) - The Power of the Light Side
-
XeeN
senior tag
Egy kis on: A chem launcher nagy móka! A robbanógázos verzióval élvezet a játék. Egy kis odafigyeléssel pokollá lehet változtatni a pályát pár pillanatra (chain reaction).
-
duvi
nagyúr
The Division 2: Endgame trailer (Magyar Felirattal)
Csak nekem tűnik itt szebbnek a grafika, vagy csak a moziban tolták egy kicsit feljebb?[ Szerkesztve ]
-
kigyi_23
addikt
Az anticheat annyira biztonságosra lett belőve, hogy letöltöttem a játékot pár perc múlva elindítottam és már megfogott, hogy cheatelek Még a menüben. Van baj még vele.... Most szedem le újra aztán ha megint ez lesz az eredmény akkor majd az open beta lesz a következő.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs