- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Most jöttek az emilek a regisztrált emilcimekre. Mind a 4re kaptunk béta kódot(xbox) Azt írja barátot 3-at, 6.-án 6órától lehet meghívni majd.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
LÁZ
addikt
platformfüggetlen beta kódért dobj privit
ps. valszeg a +3invite is menni fog, ha felveszem a delikvenseket upléjen, ntom az platformfüggetlen e (nem pécéseket is fel tudok e venni), de gondolom mind1
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
nagyúr
Konzolon szükséges a ps plus vagy az xbox live a beta teszthez ?
#2106 Madoc :
Gondolom mivel online játék ezért szükséges.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Még hónapokkal ezelőtt kértem, és ma kaptam The Division 2 béta kulcsot.
Kérdésem az lenne, hogy ehhez Xbox-on mindenképp kell Live GOLD előfizetés? Mert ugyebár az első részt én szoktam egyedül játszani, GOLD nélkül. Tudom, hogy inkább multira van kitalálva, de működik egyedül is. De nem tudom, hogy ebben a Bétában van-e offline lehetőség, vagy előkövetelmény az aktív GOLD?Köszi a segítséget!
-
törölt tag
köszi a válaszokat, de közben megjött a mail. ide is kaptam meghívót. valamiért nagyon szeretnek ubinál. valszeg a szar gépem miatt.
-
gyuromoj
veterán
Én is kaptam, anno amikor lehetett regeltem. PS4
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
+ vzarmo
Nekem nem jött még emil,pedig szinte az elsők között regiztem div tesztre.
Még jó,hogy vettem kódot.---
Ehhh...
Ide is megjött az emil.
3 invite kiadó.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
RazoR
veterán
Na közben megjött nekem is, szóval 3 meghívót tudok adni!
-
Garsza
veterán
Nekem is van 3 kulcs. Ha valakinek kell jelezze privátban.
-
nagyúr
Konzolosok tudták már előtölteni a játékot ?
-
Bird
addikt
Iszonyat jó a menü zenei aláfestése.... Egyelőre MIKE-01.
Anonymus23: Honnan szedsz ilyen "infókat"? Gondolom varázsgömbből...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
csoki46
senior tag
Ha valakinek van fölös PC kulcs/meghívó én szívesen fogadok egyet!
-
addikt
Na végre, én is kiválasztott lettem!
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
s4hu|SyD^
addikt
Hogy lehet amúgy meghívni valakit én már elfelejtettem? Barátlistán kell lennie azt tudom.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Anonymus23
veterán
Ott van benne az emailban (tekerj lejjebb), hogy meg tudsz hívni 3 BARÁTLISTÁDON szereplő ismerőst.
Ott egy link, amire ha kattintasz, akkor feljon a lista és ki tudod választani azokat, akinek küldeni akarod.De fentebb is írták, meg az emailban is benne van, hogy 6-án 18-tól lesz ez elérhető a meghívás.
Ha ez GMT, akkor ez nálunk 19 órát jelent!Béta kódot nem kapsz, a kliensben le tudod tölteni a bétát, és ezzel az emaillal csak jelezték, hogy megkaptad a hozzáférést.
Van minimum 17 meghívóm, ha kell valakinek PM-ben jelezze!
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #2122 üzenetére
Vszinű du. 6-tól lesz elérhető a link amit az email-ben látsz,barát meghívás.
Ott megnyílik a ubisoft-os barátlistád (be kell legyél jelentkezve).
Ott 3 nick nevet tudsz kiválsztani,nem kell mindet egyszerre,egyesével is tudod küldeni a meghívót.Legutóbb (pár napja) Anno 1800 zárt béta tesztre küldtem el így 3 meghívót.
Ha jól emlékszem anno wildlands-nél is így volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz akoska07 #2126 üzenetére
Igen, este 18:00-tól lesz elérhető a 3 meghívó.
Anonymus23: akár van elég előrendelés (nyilván ilyen fogalom nincs is, hogy elég ), akár nincs, eddig minden zárt bétánál szórták a kulcsokat az Ubinál, részben jó marketing, részben jó stressz teszt a szervereknek
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Oké, azt hittem az előtöltés miatt már most lehet meghívogatni.
-
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Arról van bármi hír, hogy a 2-eshez is lesz majd (pl. Xbox-on) pár óra trial, mint az 1-eshez?
-
nagyúr
---
Mégegyszer kérdezném...
Konzolosok is tudják már előtölteni a játékot ?
PS + XboxVagy nekik ismét várni kell egy kicsit ?
---
Bird tudom,hogy box-os.
i@lex ?42Gb-al csak box-os lehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Akkor most nem tudnak meghívni engem csak 19:00kor?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Anonymus23
veterán
válasz Sirandrish #2133 üzenetére
Most nem, csak este, de le volt már írva párszor
Screent is tettem be, ha valaki nem hinné el;) - The Power of the Light Side
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #2135 üzenetére
El sem olvastam azt, hogy írja, hogy 6 pm.
-
Sirandrish
legenda
válasz Anonymus23 #2135 üzenetére
Láttam, csak nem értem. Ezért akartam "meggyőződni", és sikerült.
Köszönöm!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nagyúr
ma a windoze berakta üdvözlőképernyőnek a brooklyn bridge-et. kis aranyos.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
VTom
veterán
válasz Anonymus23 #2116 üzenetére
semmi baj nincs azzal, ha nem fogy előrendelésben. Jó lenne már ha leszoknának a kiadók arról, hogy előrendelésben megveszik sok millióan a játékokat, aztán ki lehet adni félig készen is.
Egyébként még tavalyi hír volt, hogy roviddel a béta regisztráció kezdete után már 10 millió játékos regisztrált. Szerintem azért is küldtek mindenkinek kulcsot, hogy teszteljék a szervereket. Kicsi tolyan érzésem van, hogy ezt most rendesen oda akarja tenni a Massive és a Ubi. Szerintem rengeteg hibát kijavítottak az első rész után.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
Sok-sok videó megnézése után...
Aki teheti 4K -ban játssza ezt a játékot.
Tudom nem egyszerű,de ott nem gyengén jól néz ki.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Anonymus23
veterán
Milyen infókat?
Csak olvasom a Ubisoft official fórumot is, ahova ubis adminok is írogatnak, sok itt is felmerült kérdést mások is feltesznek oda, és azért ők többet tudnak adott esetben mint itt mi.
Bár ez magáról a játékról nem igaz, mert elég soknak fogalma sincs magáról a játékmenetről, mert olyanokat kérdezgetnek, ami miatt az tűnik, hogy eléggé zöldek hozzá.;) - The Power of the Light Side
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #2116 üzenetére
ha belegondolsz. mivel ad többet egy előrendelés? tényleg röhej, hogy olyanért kellene fizetni előre ennyit, amiről nem tud semmit az ember. utána persze jön a pofára esés, mint most a stash méret esetén. ez azért enyhén röhejes. pláne, hogy maradt ugyanolyan kevés mint volt.
-
nagyúr
válasz SkyTrancer #2142 üzenetére
Ezért is írtam,hogy nem egyszerű.
A Div2 elvileg jobban van optimalizálva,mint a Div1,szóval csak a reményhal....
Ami az adatlapodon van az mondjuk FHD kicsit overkill.
#2144 sittes79 :
Nyomhatjuk amikor nem dolgozom.
Milyen platformon vagy/leszel ?Felvétel megtörtént,csak mert jó arc vagy.
#2146 chris0000 :
Jó az a proci még most is,nagy kedvencem volt (volt egy elég b@szó példányom).
Lazán mennek 4.5Ghz,ami 4K elég jó.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
szerintem ha egy jáétk az előrendeléseknél nem hozza a számait, akkor abba inkább kevesebb pénzt raknak, mint többet.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz #75376384 #2145 üzenetére
Már most megy a sírás a fórumokon (igazából jogosan) az Ultimate edition, különösen az extra stash méret, és annak kezelése miatt.
Nagyon sokan törlik az előrendelést az Ultimate-ra és megveszik a normál verziót, mert amit adnak az Ultimate-ban az most már nyilvánvalóan egy komoly pofánvágása azoknak akik bíztak benne, hogy valami hasznosat is kapnak a pénzükért.
Never pre-order again;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest