- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz arnikusz #3949 üzenetére
Nagyon sok fegyver jó és használható lesz pvp-re. Nekem pont ez volt a bajom a Div1-el, hogy volt pár használható fegyver és a többi dísz kategória. Elejéről valahogy így nézett ki: Vector,Aug--1.3-- mp7, 1.4-- Navy mp5,-- 1.5-1.8.2--M4,LVOAC-- 1.8.3 House
A noob Deadeye svd kombót direkt nem írom mert az annyira gusztustalan volt. (0.00001 sec/játékos )“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
arnikusz
veterán
Az MP7mindig is a kedvencem volt, most hogy a Vector ilyen RPM-el bír egy veszett SMG build kell : Sokolov Concern, Douglas & Harding, Wyvern Wear szett elemekkel támogatva.
A zárt betaban kaptam Vzarmotól egy Lila MP7-et, jó volt az LMG mellett.
És igen a sniperek, meg ne feledkezzünk meg az MMR-ről sem. Az egyik fő küldetésnél- a parkolóházban a mostani Heal -nek megfelelő MMR-el fedezékből távolról irtottam a kék mobokat.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Bird
addikt
válasz arnikusz #3966 üzenetére
Nem tudom mi a gond V
érPistikééknél.... Úgy néz ki lassan elindult náluk is....Nagyon nagy csendben van a konzolvilág.... Semmi hír a futárszolgálatnak történő átadásról... Hogy lesz ebből holnapi kiszállítás?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Dizson
tag
Gondolkodom a játék megvételén, de ismerőseim nem nagyon akarják megvenni az első rész után mondván ez ugyanaz, én meg az első résszel nem játszottam. Végig solozni meg valahogy nem olyan jó ebbe a játékban.
Játszottam a bétával de ott elég keszekusza volt a menü, és nem nagyon igazodtam el. Random emberekkel akartam játszani, de csak olyat találtam hogy random misszió. Most a teljesbe, ha nem szeretnék egyedül játszani akkor tudok valahogy haladni a sztorival ismeretlenekkel? Vagy hogy működik ez?[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Itt is vagy egy "kis" közösség közös játékra és a játékon belül is lehet random játékosokkal játszani,meglehet hívni missiora vagy szabad barangolásra stb.
Nyilván nem mindenkinek nyerte el az ízlését.Amúgy szerintem érdemesebb lenne megvenned az elsőt és beletolni jó pár órát,hogy érezd milyen is maga a játék,most már poton pénzekért meglehet venni az első részt.
Ha ráérzel az első részre és tetszik tuti kelleni fog a 2 is…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Én meg letöltöttem a választott játékot (wildlands) már előkészültem a 3 órás karbantartásokra Nekem várnom kell holnap délig,éjszakás leszek,kis szunya aztán szombatig pihi addig lehet nyomatni
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
nmy1212
aktív tag
Sziasztok!
Hát Ubi weboldalon megvettem a gold-ot, pénzt levonta, játék nem látszik.
Járt valaki hasonlóan?
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
L_ajos
őstag
Gold Edition beszerezve.
Azt hiszem főznöm kell egy bödön kávét
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
őstag
-
őstag
válasz GamerQueen #3983 üzenetére
Tudtam, hogy síelni van az a burzsi gazdag csigu.
[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
punisher1
aktív tag
Tegnap bementem a westendbe a konzolvilághoz ki van téve mindegyik kiadás de csak az üres tokok.Megnéztem a boritó hátulját látom ebbe már nem lesz magyar nyelv,gratulálok.Ebbe mi a logika az első részbe beleteszik a következőbe nem.Kissé idegesit az ilyen.Még jó hogy pl filmeknél nincs ilyen pl egy triológiánál na az első részt leszinkronizáljuk a többi rész meg oszt jól van úgy.
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
GamerQueen
kezdő
válasz Anonymus23 #3989 üzenetére
Köszi, akkor gondolom ps-en is ugyan ezek lesznek
twitch.tv/gamerqueenlive [ PS4: gamer_queen91 ]
-
sagem
addikt
válasz arnikusz #3991 üzenetére
2x akkora a népesség, nagyobb piac sokkal, egyébként Mo-n is nagyon sokan vesznek játékokat csak többnyire nem hazai forgalmazótól vagy közvetlenül az Ubi storeból, így ezek az eladások nem jelentkeznek a hazai értékesítési számokban.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
arnikusz
veterán
Akinek megvan a game menjen be a club jutalmakba és válaszgasson, vagy vásároljon, ha van lejáró uplay pontja.
Beadja majd a 4 Shieldet az 1. részből ha teljesítetted.
A Specializált MPX SMG-ről tudunk valamit, mert azt ingyé adta.
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sagem
addikt
válasz -=Jam=- #3994 üzenetére
Ez nem biztos, sőt szerintem biztos hogy nem Az 1-ben sokkal több nyelvet támogattak, volt benne pl. Holland, Dán, Svéd stb is. Ezek is kikerültek a magyarral együtt, gondolom piaci alapon hoztak egy döntést.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest