-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #75376384 #2848 üzenetére
ja, ha nem is üt agyon elsőre, akkor is lestunol, aztán amíg egy helyben állva kergeted a pillangókat, szépen komótosan agyonver.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
szcsaba95
tag
Én visszamondtam az előrendelésemet. Az első részt fél évvel a megjelenés után vettem, és annyira magával ragadott az a játék, mint soha életemben semmi más, ahhoz képest ez csalódás volt, de nyilvánvalóan túl nagy volt az elvárások, illetve az elsővel PS4-en játszottam, ezt pedig számítógépre vettem és szépen sem bírta futtatni a gépem, illetve ugrált is a játék mellé. Szóval majd fél év múlva, 10 ezer forint körül megveszem, ps-re.
PSN ID: szcsabi95
-
arnikusz
veterán
válasz Gubu0101 #2854 üzenetére
Pontosan, meg gondolom területenként is lesz eltérés és akkor még nem is tudjuk lesz-e Underground kaszt. Survival is biztos lesz. Na meg Hunter barátaink és a DZ-ben Occupation alatt. Tehát van szórás rendesen.
De egy hónap múlva minden kiderül.
Tegnap az 1 indító ikonját töröltem is, már csak az uplayből indítható.
Apropó a Bétát töröltétek a gépről?Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Brownage
tag
válasz arnikusz #2855 üzenetére
ha jól tudom az alphát se tudtad használni, újra kellett tölteni a priv bétát. a bétával nem sokat tudsz kezdeni. nem fogja az updatelni, hisz külön ikonja van, külön játékként látod. Szóval szerintem az open beta is külön kliens lesz és aztán a végleges is. töröld nyugodtan. De egyébként is bőven lejön egy nap alatt az új kliens.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem úgy volt amúgy hogy a stagger-t kiveszik a véglegesből mikor shotival meg sniper-rel lőnek? Vagy kivették? Alfa után ígértek elég sok mindent.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Gubu0101
veterán
válasz arnikusz #2855 üzenetére
Én még nem,bár lehet már a nyílt bétát kihagyom.Egyenlőre még dátum sincs,hogy mikor indul.Ha megjelenés előtt 1-2 héttel akkor már fölösleges bétázgatni.
Ez a mosómedve nagyon kell...Remélem másba is ennyi energiát fektetnek
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
addikt
válasz Gubu0101 #2860 üzenetére
Eggyel találkoztunk, de inkább sötétebb volt, fekete csíkokkal. Meg eddig csak 1 db macskát láttam, berohant a busz alá és onnan már nem került elő (gondolom csatorna lejárat volt ott) Remélem azért sokkal több állat lesz, az őzekből elegem van, minden sarkon volt egy
-
Gubu0101
veterán
válasz m0h0senator #2865 üzenetére
Faxa
Nekem is most jött email,de ez nem volt benne,csak az,hogy vegyem meg a Goldot,hirtelen megörültem,hogy kaptam kedvezményt…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
sith7
nagyúr
válasz ForRedGlory #2873 üzenetére
szüleim vidéken élnek, 4 azaz 4 GB a havi keret ... más nincs
-
Brownage
tag
válasz -=Jam=- #2868 üzenetére
ja hát igen. régen én is upc-s voltam, emlékszem az ilyen borzalmakra. Szerencsére már évek óta Digis vagyok, el is felejtettem már. Mondjuk anno én még a upc-nél ilyen 20gigás korláttal vagy mennyivel kezdtem? Amikor még DC-n meg torrenten ilyen filterlistek voltak, hogy csak upc-sekhez kapcsolódhassak és csak azok hozzám, mert házon belül nem számított a forgalom
-
törölt tag
Tudom reddit és az ugye vérciki, mert ott mindig sírnak, de ez az írás szvsz elég jó lett.
-
őstag
Dark Zone-ban nagyon fontos lesz a rejtőzködés.
[ Módosította: radi8tor ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Bird
addikt
Konzolokra washington dc edition is előrendelhető már nyomatott térképpel, Art of division füzettel (könyvvel?), The Battleworn Secret Service Pack és The Capitol Defender DLC digitális tartalommal. 20k elég baráti ár.....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
RazoR
veterán
A fegyver kiegek negatív tulajdonságait újragondolja a dev team, tudják, hogy jelen formájában kicist túlzás.
-
arnikusz
veterán
Egy kis nyígás a youtuberektől, aztán nehogy más rovására menjen.
Na meg majd meglátjuk a nyílt bétában, hogy az Easy Antichet, hogy fog szerepelni.
Egyêbként egy kis odafigyeléssel rá lehetett pakolni a kiegeket a fegyvertípusokra.
A nyílt betát biztos nem fogom meglesni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
-
addikt
válasz Brownage #2896 üzenetére
WD2!
Nekem sok választásom nem volt
Még jó, hogy múltkor nem vettem meg a Primalt 8 euróért, bár elég könnyen le tudtam magam beszélni róla
TERMS & CONDITIONS:
1. Preorder Tom Clancy’s The Division® 2 PC digital version (Standard, Gold, Ultimate, Dark Zone or Phoenix edition)* from Ubisoft Store on or before March 14, 2019, 11:59 pm
2. As soon as your copy appears in your Uplay games library, you are entitled to choose one PC digital game of your choice from the following: Watch Dogs® 2, Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands or Far Cry® Primal (all standard editions). Visit http://thedivisiongame.com/freegame and follow the instructions.
3. Your free game can be downloaded right away but will become playable beginning March 15, 2019
4. You have until March 31, 2019 to redeem your free game. After this date you won’t be able to claim your gift copy anymore
5. If you cancel your preorder of Tom Clancy’s The Division® 2 Ubisoft will remove the free game from your Uplay game library
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
WD2 szerintem nagyon szórakoztató és látványos lett. Jól összerakott. Primal is jó. Wildlands sem rossz, de idegesítő sokszor. Mind meg van nekem. WD2-t választanám.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs