Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    Üdv!
    Voltam kedden az Iponban, mert lett egy döglött alaplapom egyik estéről másnap reggelre, és hát ha nem viszem be, nem kapok másikat címszóval nekivágtam meló után. Fel is mentem a szervizbe. Leadtam az alaplapot, megbeszéltük a hibajelenséget (se kép se hang ;) ), majd jött egy úr. Szegény Répa volt épp ügyfél nélkül, hát segítőkészen megkérdezte miben segíthet. Az úr kitett egy IO kártyát az asztalra, hogy ez szar. Majd olyan szavak hagyták el a száját, ami nem való egyik fórumba se, de emlegette szinte mindenki édesanyát, a kollégája micsodájának a kalapját, és még sok mindent. Miközben, kiderült, hogy a szatyorból előkerülő összesen 6 eszközt vagy egy hónapja vették. Az úr még további szitkok mellett próbálta elérni a kollégái valamelyikét, ami nem sikerült neki. Majd megkérdezte, hogy azzal a másik 7-8 darabbal mi legyen amit még korábban vettek. Nálam kb ekkor véknyult meg a cérna, Répa elég jól bírta.

    De hogy egy nagyobb cég elküld egy "lótifutit" (aki mint a kondás: szagra és beszédre is) olyan ügyet intézni, amihez kellene a hozzáértés, és "egy" (6db) eszközt ami dobozán rajta van, hogy for WinXP, az úr állítása szerint 42 informatikus nem tud feltelepíteni, az csúnya lebőgés annak a cégnek.
    Mert azt elhiszem, hogy 6 ból 1 rossz, de hogy mind a 6db azt már inkább gyerekeknek kéne mesélni.
    Ami pedig megint csak a cég hozzá nem értését bizonyítja, hogy vesz 6-7 db-ot, majd kicsit később még 6 db-ot, és másfél hónap alatt meg se nézik, hogy megfelel-e nekik a termék, csak mikor már nagyon kellene, akkor kezdenek kapkodni, és szidni a boltot, hogy szart adott el, pedig elég lett volna 1-et venni, és ha nem kompatibilis, akkor megkérni a boltot, hogy keressenek megoldást. De nem egy bő hónap után hepciáskodni, mert szorul a számlázási osztályuk nyakán a hurok.

    S mennyi ilyen lehet még ezen kívül nap mint nap. Pffff
    Nem irigylem Répáékat. Már tudom hogy miért nem dolgozok a szakmámban, pedig kezdett a kép megfakulni.

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák