- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz HUN]Repa #1351 üzenetére
Ööö, van az oldalon egy Logi kormány teszt, véletlenül nem készültek képek a csomagolásról? legalább támpontot adhatna. Már mindenhogy megpróbáltam, sehogy se fér bele...
[ Szerkesztve ]
-
jani00
tag
üdv!
srácok ma otthagytam a gépet nálatok és amikor hazaértem láttam ,hogy csak a videókarit írtuk bele az átvételi papírba már 04ahgy nak is írtam pm et hogy nem lessz e ebböl valami galiba vagy miden gubanc nélkül meglessz oldva a dolog ?
Köszi"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
jani00
tag
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Vélemény mi az IPON-ról,normálisak?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
jasszer
őstag
válasz cellpeti #1355 üzenetére
Szia! Van témába vágó topik, címe: "Tapasztalatok az Ipon computerrel", 1354 különböző hozzászólással.
Flémen kívül: szerintem normálisak, nekem csak pozitív tapasztalatom volt velük. Ár/"teljesítmény" arányban az eddig legjobb bót amivel találkoztam, garis ügyintézéssel sem volt gond.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jani00
tag
Hogyne lenne tegnap előtt bementem és bevittem a rossz gépet illedelmes fiatalok ők is értenek is a dolgokhoz kivettük a rossz vga-t és most bent pihen a gép Jól dolgoznak (sajna a boltban nincs raktárkészlet így nem tudnak azonnal adni dolgokat ,de ha megrendeled előtte akkor minden rendben megy+1 hét a csere is a distribotor miatt de remélem minden rendben fog menni én 3 levelet kaptam 1 visszaigazolás a rendelésről 1 megérkezett a rendelésem a boltba 1átadták a futárnak. A CSAVAROKAT AMIKET KISZEDNEK A GÉPBŐL EGY MŰANYAGDOBOZBAN TÁROLJÁK! Szóval a géped utolsó csavarig meglesz
Csak ajánlani tudom én így 250km röl is bizalommal fordultam hozzájuk.[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
cellpeti
nagyúr
válasz eneasos #1360 üzenetére
Szia!
Hát most lefénymásoltam a számlát és a szállítólevelet is,a futárt is megrendeltem,ugyanis a bolttól 200km re lakom!
Hétfőre kértem a futárt,majd meglátuk. Az is volt írva,hogy ne a csomagolásra ragassza futár a matricát,csomagoljam be egy dobozba?Tigris, tigris, csóvafény...
-
jani00
tag
ÚR ISTEN!
Ipon?
El sem hiszem tegnap 12-kor vittem be a gépet CSÜTÖRTÖKÖN! és ma PÉNTEKEN email:
Tisztelt Családnév KeresztnévA termék garanciális ügyintézése befejeződött, az üzletünkben
átvehető, illetve GaranciaFutár szolgáltatás esetén 2 napon belül
küldjük Önnek.Termék neve: GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE
Udvozlettel,
iPon Computer Kft.
rma@iPon.huKár ,hogy a gls nem szállít hétvégén
Már bocs ,de erre nagyon nem számítottam Fiúk ti valami nagyon istenkirályok vagytok mostmár 100% ,hogy más boltnak nincs helye a szívemben meg a pénztárcámban sem Gondolom ki is próbáljátok nehogy megint koppanjak
Ha kövinek felmegyek pestre akkor viszek pár üveg sört[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
jani00
tag
válasz HUN]Repa #1361 üzenetére
sajna nem volt szerkesztés
Ó nagy respect fiúk! Látom a disztribútor nem sokat gondolkodott rajta hogy ez kifingott
Mostmár csak épségben haza kell érjen és aztán gyaaaaaaa nem is mondom tovább lényeg 1 sörrel megyek a csapatnak"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
04ahgy
nagyúr
Én voltam, ki átvette a gépet Tőled. Nem iszom alkoholt, de a gesztust értékelem.
Másfél órát üzemelt a géped, adott képet folyamatosan, szóval úgy néz ki, ez a videokártya már nem gyárihibás. Magam kapcsoltam ki és raktam a dobozába.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jani00
tag
Nem az ipon nak viszem, csak azoknak akik megérdemlik
Nem baj Gyuri akkor alkoholmentes sört Az nem alkohol[ Szerkesztve ]
-
jani00
tag
Majd felküldöm a futárral
-
fereg
tag
Üdv,
Ha rendelek gépet összeszereléssel, akkor a az eredeti csomagolást is kipostázzátok?
;)
-
Motion_Blur
félisten
Ismét piros pont.
Szerdán rendeltem egy pendrive-ot, és péntekem reggel már hozta is a GLS.
Érdekes, hogy azóta megszűnt az OCZ pedriveok rendelhetőségeStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jani00
tag
Lehetséges ,hogy a raktárbol ahonnan ők is rendelik kifogyott és akkor le is vették a webshopbol .Hihetetlenül gyorsan változnak ott a dolgok
-
Csorbi
addikt
válasz Motion_Blur #1373 üzenetére
Az Ipon oldalán mindig CSAK azt tudod rendelni, ami pillanatnyilag ÉPPEN van a raktárukban, ha jól tudom. Ha lekerül valami a listáról, az azt jelenti, hogy perpillanat kifogyott. Érdemes megnézni pár nap múlva ismét, mert biztosan fog érkezni belőle, ha épp nem kifutó termékről van szó.
-
-
04ahgy
nagyúr
Csomagolást, tartozékokat, dobozokat. Pl. alaplapnál a dobozt, driver CD-t, fel nem használt SATA / IDE kábeleket, utasítást, ami csak jár. A gépház mellé adott megmaradt csavarokat is. VGA mellé a játékot, CD-t, átalakítókat. Stb.
Volt már olyan, hogy valaki vett külön Arctic Cooling házhűtőket és CPU hűtőt. A házból emiatt kiebrudalt gyári ventit és a CPU saját hűtését is megkapta.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
jani00
tag
Akkor nektek minden nap 1 karácsony "ajándékbontogatás"
Én direkt dobozokban rendeltem tök király kinyitni és érezni azt a jó kis kínai szagot;)
De ,ha megint rendelnék tuti ti raknátok+tesztelnétek akkor már rég lenne jó gépem
Szóval"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
Csorbi
addikt
Khm, lehet esetleg tudni valamit arról, hogy a múlt hét kedden (27-én) bevitt pixelhibás LG W2261V-PF monitorom cseréje mikor várható?
-
Gabor tm
tag
válasz eneasos #1387 üzenetére
Hali!
Én eddig kétszer írtam oda. Először ígértétek múlthét közepére, akkor írtam megint és már ez a hét lett belőle. Végülis írhatok újra, de nem hiszem, hogy sokkal előrébb jutnék vele
Bár gondolom csak én vagyok most ilyen "szerencsés", mint az utóbbi néhány hozzászólás mutatja. Max még írok a saját fórumotokba is a megfelelő topicba, hátha úgy lesz valami.Mindennek ellenére azért tetszik, hogy hamar reagáltok emailre is és hogy itt is jelen vagytok.
Áldás, békesség, Túró Rudi mindenkinek!
-
jani00
tag
válasz eneasos #1389 üzenetére
Üdv
Srácok nagyon jó,minden megérkezett rendben és már működik is a gép VÉGRE kár ,hogy az a hule hétvége ottvolt másképp simán szombaton lett volna gép
Többieknek üzenem:bevittem csütörtök délben kitalálták a srácok ,hogy vga kipurcant péntek délben email: garanciális csere befejeződött a boltban átvehetem vagy 2 napon belül futár.Hát hétfő 11kor jött a futár vártam 1 órát és beállítottam a ketyerét ahogy kell most van egy jó kis gépemRemélem nem kell visszamenni (ha kell akkor viszem a sört)
-
Gabor tm
tag
Na az én prblémámat is megoldották ma. Kaptam egy új kártyát a régi helyett
Végre tudom újra használni a gépet
Köszi srácokÁldás, békesség, Túró Rudi mindenkinek!
-
Csorbi
addikt
Az én problémám is megoldódott, sajnos nem tudtak nekem másik ugyanolyan monitort adni, mint amilyet bevittem pixelhibával, így a felajánlott másik termék választása illetve a pénzvisszafizetés közül az utóbbit választottam, mert nem volt másik nekem megfelelő monitor éppen.
De MAXIMÁLIS pontszám a srácoknak a korrekt ügyintézésért, és biztos, hogy fogok ezután is náluk vásárolni!!! Csak így tovább fiúk!
-
Pocee
senior tag
Miért nem kapható már EVGA az Iponnál?Tudja valaki,ha igen írja már le,mert szeretem azt a márkát...
Mr.Brightside
-
szumo
senior tag
Üdv!
Voltam kedden az Iponban, mert lett egy döglött alaplapom egyik estéről másnap reggelre, és hát ha nem viszem be, nem kapok másikat címszóval nekivágtam meló után. Fel is mentem a szervizbe. Leadtam az alaplapot, megbeszéltük a hibajelenséget (se kép se hang ), majd jött egy úr. Szegény Répa volt épp ügyfél nélkül, hát segítőkészen megkérdezte miben segíthet. Az úr kitett egy IO kártyát az asztalra, hogy ez szar. Majd olyan szavak hagyták el a száját, ami nem való egyik fórumba se, de emlegette szinte mindenki édesanyát, a kollégája micsodájának a kalapját, és még sok mindent. Miközben, kiderült, hogy a szatyorból előkerülő összesen 6 eszközt vagy egy hónapja vették. Az úr még további szitkok mellett próbálta elérni a kollégái valamelyikét, ami nem sikerült neki. Majd megkérdezte, hogy azzal a másik 7-8 darabbal mi legyen amit még korábban vettek. Nálam kb ekkor véknyult meg a cérna, Répa elég jól bírta.De hogy egy nagyobb cég elküld egy "lótifutit" (aki mint a kondás: szagra és beszédre is) olyan ügyet intézni, amihez kellene a hozzáértés, és "egy" (6db) eszközt ami dobozán rajta van, hogy for WinXP, az úr állítása szerint 42 informatikus nem tud feltelepíteni, az csúnya lebőgés annak a cégnek.
Mert azt elhiszem, hogy 6 ból 1 rossz, de hogy mind a 6db azt már inkább gyerekeknek kéne mesélni.
Ami pedig megint csak a cég hozzá nem értését bizonyítja, hogy vesz 6-7 db-ot, majd kicsit később még 6 db-ot, és másfél hónap alatt meg se nézik, hogy megfelel-e nekik a termék, csak mikor már nagyon kellene, akkor kezdenek kapkodni, és szidni a boltot, hogy szart adott el, pedig elég lett volna 1-et venni, és ha nem kompatibilis, akkor megkérni a boltot, hogy keressenek megoldást. De nem egy bő hónap után hepciáskodni, mert szorul a számlázási osztályuk nyakán a hurok.S mennyi ilyen lehet még ezen kívül nap mint nap. Pffff
Nem irigylem Répáékat. Már tudom hogy miért nem dolgozok a szakmámban, pedig kezdett a kép megfakulni.Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
joey04
titán
Sziasztok!
Tudom, hogy hétvége van de hátha...Leadtam tegnap egy rendelést melynek száma: 69951.(komplett gép, összeszereléssel+próba)
Szeretnék érdeklődni, hogy mennyire biztos, hogy minden raktáron lesz mire sorra kerülök, és tartható-e a keddi vagy szerdai szállítás? Nem türelmetlenségből, csak azért fontos mert ettől függ, hogy a régi gépemet(amit szintén nálatok vettem ) mikorra tudom ígérni ismerősömnek, mert ha esetleg nem lesz meg időben az új, akkor úgy mondok én is időpontot, mert gép nélkül nem akarok maradni 1-2 napot sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.