Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap sajnos nem jó híreket kaptunk a GOKI.-ban . Emelkedik a nyomás amivel már kezdeni kell valamit. 4,2.-ről 4,-9-re emelkedett ami kifejezetten rossz érték. 3 felett minden rossz mert a jó érték 1.-ig van. Fél éven belül katéter és megpróbálják megkeresni és kitágítani az eret ami miatt ez a nyomás van. Így is nagyobb a jobb kamrája és még ez is. Eddig volt 3 katéter és 2 CT. de soha nem jutottak semmire, ezért ha most bármi pozitív előrelépés lenne az az isteni gondviselésnek lesz köszönhető. :U Igazából nem tudni mi lesz a következő lépés ha nem találják meg a szűkületet. Feltárják a tüdejét? :F
    Utána elmentünk egy helyre ahol összevásároltam magamnak mindenféle autószereléshez szükséges szerszámot. Műhelyprés, rugó összehúzó, komplett menetmetsző/fúró készlet, törött csavar kiszedő, műanyag kárpitleszedő készletet, és speciális kulcsnyílású krovákat/biteket. Majd valamikor a közeljövőben amíg jó idő van csinálok pár autószerelős napot és rendbe teszem az elejét Szeminek.
    Délután voltunk még Boldi első szülői értekezletén. A 16 gyerekből 3.-an vagyunk más helyről de kedvesen fogadtak minket a helyi szülők. Tanító nénik is aranyosak és azt mondták nem lesz gond a kis kukiborsónkkal. Még nem nagyon hajlandó beszélni de csinálja amit kell. Idő kell neki hogy megszólaljon. A DiGeorge miatt ő ilyen.
    Ma elmegyünk B.örse 2 tetőablakot beépíteni és 2 tetőjárdát+ egy durovent strangszellözőt.
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák