Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Csupa jó hírt tudok lejegyezni a naplómba! Tegnap reggel megcsináltam Lola hátsó kerékcsapágyazását de nem lett sokkal jobb a helyzet. Ma kicserélem az első gumikat mert sanszos hogy azok sem jók. Lassan de biztosan haladunk a jó irányba.
    Fél délben indultunk Pestre. Adrit kiszórtuk barátnőjénél és mi már mentünk is. Gyors vásárlás az Auchanban azután már csak a kórháznál álltunk meg.
    Elég erős a protokol ami érthető. Nekünk is teljes kórházi ruhát kellett felvennünk hogy ne vigyünk be semmi bacit az őrzőbe. Boldikánk teljesen külön volt és mindenfelől csövek lógtak ki a kis drágánkból. Iszonyat látvány! Egy szülő se lássa így a gyermekét.... Jó hír az hogy a mellkasát már be is zárták mert sokkal gyorsabban gyógyul mint arra bárki is számított. Erős kis krapek ez a Boldizsár! Minden lelete nagyon jó és a pulzusa is normalizálódott. Hamarosan leveszik a lélegeztető gépről hátha elbírja már saját maga a rendszer. Délután már egy kis friss anyatejecskét kapott a pocakba szondán keresztül hogy mielőbb gyógyuljon. Édes a kocsiban fejte le gyorsba amikor mondták hogy kaphat az állapota miatt. Kicsit szétszórtan írok mert nem tudom össze szedni a gondolataimat.
    Természetesen ma is megyünk fel hozzá. Ma táltival megyünk mert úgyis tankolni kell valamelyikbe és akkor már táltit tankoljuk mert azzal jár édesem.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák