Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Szép reggelt.

    Azokat a körömrágós órákat éljük most amikor minden eldől Boldival. A szervezetnek elég erősnek kell lennie hogy a pótlást befogadja, megálljon a vérzés és a romokat újjáépítse. Állítólag mindent szétszedtek és a helyére raktak vissza az ereknél. Este még édesem felhívta azt a számot ahol korlátozott ideig lehet érdeklődni a mi kis hősünk hogyléte felől és azt mondták minden jól alakul. Már pisilt is ami jó jel.
    Tegnap a műtét alatt sokat és sokáig beszéltem édesemmel. Próbáltuk tartani egymásban a lelket, de nehéz ezt 6 órán keresztül tenni. Az egyik beszélgetésnél jött a sebész és édes nem tette le így egyszerre hallottuk az örömteli hírt. Utána külön jött az aneszteziológus és ő is elmondta hogy az ő részéről hogy zajlottak a dolgok. Csak apró zavarok léptek fel de minden rendben.
    Ezek azok a pillanatok amikor az ember ha nem is hívő de feltör belőle hogy "van isten". Nehéz megfogalmazni az érzést olyannak aki nem élte még át életében. Ilyenkor csak sír az ember és nincs mit tenni. Sok minden megváltozik akkor és ott. Talán jobb ember leszel és nem fogod elfelejteni hogy jössz egyel az Úrnak. Ez mindig eszedbe kell hogy legyen. Ha hazajönnek 2 hét múlva Boldiék már biztosan el kell látogatnom a templomba egy köszönetre. Vannak pillanatok amikor muszáj oda menni és hálát adni. EZ az én ügyem és egyedül megyek...
    Ma reggel amint pirkad Lolát szerelek. Dél előtt indulunk Pestre. Adrit kitesszük egy szülinapi buliba és mi megyünk is tovább. 2 és 6 között lehet csak Boldihoz bemenni. Éreznie kell hogy mi vele vagyunk és fogjuk a kezét ezekben a nehéz órákban.
    Reményteli napot mindenkinek.

Aktív témák