Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Bitang szél fúj odakint és ez meghatározta az éjszakánkat is. Cunci nem tudott aludni és sírva jött át hozzánk. Édes egy idő után megelégelte és áthozta a vendég betétet. Azon aludt utána a kis drágánk.
    Tegnap nagy unalmamban kitakarítottam a hűtőt és az edény csepegtetőt. Most szép tiszta mindkettő. Olyan ítéletidő volt hogy a tetőcsomagtartót nem szereltem fel. Nem jártam jól mert ma a viharos szél miatt még szarabb az idő de ma már nincs választásom és fel kell szerelnem. Édessel délelőtt a belgyógyászatra megyünk vizsgálatra. Remélem minden rendben lesz vele. Sajnos nem kapott szabit mára ezért cserélnie kellett. Délutános szakban lesz azért hogy dokihoz tudjunk menni.
    Bevette a számtek bolt a barton konfigomat. 9 rugót kaptam a prociért, lapért és 2x512 mega ramért. 10-ért hírdettem itt a PH.-n és kutyát sem érdekelt. Ennek tükrében szerintem jó ár volt érte a 9. Ebből tanulva lehet hogy ha valami eladó motyóm lesz majd ide viszem le először és meglátjuk mit kínálnak érte.
    Jut eszmbe! Hétfőn amikor voltam tárgyalni két helyen voltam. Az egyik az a hely ahol 1 éve a napozót készítettem. Lenne ott is meló de ez a piszok hó és hideg miatt nem kezdhetem. Jó volna most egy meleg áramlat ami elolvasztja a havat és végre meglendíti az építőipart. :W
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák