Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Viszonylag nyugodtan aludtam ami annak köszönhető hogy a tegnapi telefonálgatások talán eredményre vezetnek. 3 helyet hívtam fel és abból az egyik még a hétre munkát ígért a másik is erős ígéretet tett a harmadikat pedig szerdán kell vissza hívnom és ha nem kever be a rokona akkor ott is várható munka. Nagyon örülök hogy legalább kilátásban van valami. :DD Tavaly ilyenkor még csak ígéret se nagyon volt csak a szokásos leszerelő válaszokat kaptam a telefonbeszélgetések alatt.
    Tegnap semmi érdekes nem történt. Össze raktam a babakocsit és rájöttem hogy nem nagyon piszkálhatom az elhajlott vázat. Elég masszívnak tűnik így is és nem szeretném ha nálam menne tönkre. Már nézegettem apródon gyerek ágyat is. Teljesen meglepődtem hogy nem is olyan drága az ára. Nyilván használtat nézünk. Mivel vannak édesnek olyan kolléganői akiknél épp mostanában nőtték ki az ágyukat körbekérdezi hátha valakinek nem kell és olcsón oda adja nekünk. Még ráérünk...
    Ma várakozást folytatom. Apám felhívott hogy bedöglött a számítógépe. Ha arra járok elviszem a fadobozos gépemet neki hogy ne maradjon gép nélkül és elhozom az övét hátha meg tudom javítani.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák