Hirdetés

Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma kicsit később vagyunk mert bealudtunk. Nincs jelentősége mert a tegnapi hóesés miatt amúgy sem megyek dolgozni. Sajnos most is esik aminek nagyon nem örülök.
    Tegnap reggel elvittük cuncit oviba és bementünk a nőgyógyászatra. Megnézték édest és megállapították hogy minden rendben van. 33mm a picurkánk. Mondták hogy menjünk ki a kórházba bejelntkezni a 12 hetes ultrahangra. Nem értem a rendszert! Nincs egy ablak ahol be lehetne jelentkezni hanem ott kell állni az ajtó előtt és ha kijön a nővérke akkor rá kell mozdulni és ha jó kedve van akkor segítőkész is lesz. Na tegnap nem az volt. :((( Azért bekerültünk de mint a kutyával úgy bántak mindenkivel. Ráadásul le is cseszték édest hogy még korai lesz az UH. mert 2 hét múlva lesz esedékes. Szerintük magunktól mentünk oda? Elképesztő. Persze a 9 rugós csekket a markunkba nyomták hogy 2 hét múlva amikor jövünk elvégzik a dawn vizsgálatot is. Persze befizetjük de azért némi kis kedvességet elvárna az ember. Na nem kell hogy kinyalják a seggünket de ne egy utolsó megvetendő senkiként bánjanak velünk (és mindenkivel). Erősen gondolkodunk hogy ezért felesleges bejárnunk Fehérvárra. Azért jelentkeztünk be ott mert azt hallottuk itt bunkók a nőgyógyászaton. Na ezért nem fogunk bejárni... Ha már ott voltunk megnézték a picit ott is. Szép nagy golyó feje van édes szerint. Akkor ezek szerint már most rám hasonlít. :DD :DDD ;]
    Kórház után elugrottunk tálti alkatrészeiért. Ezt szeretem! Leadom a megrendelést és amikorra ígérik ott van. Nem is volt drága. Még vettem hűtőtisztítót és egy desztvizet amivel pótolhatom az 5 liter fagyállót amit még a múltkor vettem. Természetesen nem álltam neki szerelni tegnap. Most jött a telefon hogy mehetnék befejezni a tetőt mert ott eső esett és lemosta a havat. Na akkor ma szerelek és holnap megyek befejezni.
    Édessel délután kibékültünk. Muszáj volt a régi dolgokhoz vissza térni. Leültünk a 2 gép elé és messengeren átbeszéltük a dolgot. Mindketten elmondtuk mi nyomja a szívünket és kölcsönösen elnézést kértünk. Megegyeztünk abban hogy sűrűbben beszélgetünk így mert könnyebben kijön aminek ki kell jönnie.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák