- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Valaki vicces kedvében volt.
Egyébként reverse DNS. -
Polemius
senior tag
Hol érdemes böködős telefonhoz védőfóliát meg tokot nézni Szegeden? Ahol van választék, de nincsenek irreális árak.
Vagy inkább neten nézelődjek?Egyáltalán, puha (pl. neoprén) szütyő, vagy keményebb (műa./gumi?) tok a nyerő ezekhez? Ki mire szavaz?
Nem volt még tapifonom, nem értek hozzá.Bocs a duplázásért, már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
milyen teló? Nekem van egy nokia cp 528, zárható puhatokom, sötétszürke. Neoprén béléssel. Párszor használtam. Mondjuk ha egy se lww-től nagyobb a cucc akkor felejtős.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
SirRasor
addikt
válasz Polemius #27203 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy milyen a telefon. Ha nem sima plexi van rajta és mondjuk még meg is fejeled egy védőfóliával, akkor szvsz fölösleges a tok. Macerás is abból elővenni, mint mondjuk a zsebedből.
Edit: közben látom: gorilla glas-os, arra totál fölösleg még fóliát is rakni, annyira karcálló..
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
tixem
addikt
én ezektől vettem az enyémre, egész tűrhető. Tiédre egyszerűbb felrakni, egyenesebb az egész telefon. Plusz egy szilikon papucs ami alul meg oldalt védi, felül meg a fólia és kész.
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
válasz SirRasor #27210 üzenetére
Edit: közben látom: gorilla glas-os, arra totál fölösleg még fóliát is rakni, annyira karcálló..
ezt ugye nem gondolod komolyan?
ugyanugy összekarcolodik, régi telefonom ujkora óta foliás volt igy nem tudott összekarcolodni
decemberben vettem egy ujat 1 szál karc volt rajta, a héten dobtam rá a fóliát mert össze vissza van már karcolodva ugy hogy belecsusztatós börtokot vettem hozzá 1 hetesen és vigyázok ránem olyan vészesen mint a plexi de ugyanugy karcolodik hosszutávon
fóliából max 1000ft és tökéletes, fél évente meg csere -
Rawulf
őstag
Akárki akármit mond, de a Jiayu G3 telefon a legjobb teljesítmény/árban.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
SirRasor
addikt
válasz proper #27212 üzenetére
Párom xperia minijén (st15i) még fólia sincs és nem karcolódik. Nem gorilla glass, de edzett üveg és farmerzsebben van. Annyi kis hajszálkarc van rajta, amennyi volt megvételkor (használt). Na jó, lehet picit több, de nem veszem észre a különbséget. Ezek alapján nehezen hiszem el, hogy normális használat mellett hogy lehet összekarcolni egy gorilla glassos kijelzőt. Vagy a sony spec edzett üvege karcállóbb lenne? A tesztek alapján nem.
MÁS: Vektorgrafikus jó és pici programot keresek, ahol csak szeretnék lerakni pontokat, módosítani azokat, meg mondjuk ide-oda hajlítani őket, színnel beönteni és ennyi. Semmi extra. Tudtok olyan programot, ami nem bugos, XP és Win7 alatt is ugyanúgy megy stb? Nem fontos freenek lennie.
Corel - túl nagy
Inkscape - XP alatt random fagyás, túl nagy (amúgy eddig ezt használtam, win7 alatt nincs vele gond)
Adobe Flash - nem rossz, csak nem erre való, illetve szintén túl nagy
Adobe Illustrator - ezt még nem próbáltam, de a legkisebb változat is 1 gigás a neten, tehát felejtős.Egyéb? 10-20 megás kis programra gondolok
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
-
félisten
Ezüst hűtő CPU/GPU trutyit keresek.
A fémes fajtát, nem a modern fehér szplütyiket.
PüMeg microSD-t is keresek. 2-4GB.
Eladók pedig ezek.
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
tixem
addikt
egyszer rossz emberrel fog kibaszni, ha Oroszországban lenne, lenne ott helyben le is lőnék a pi***ba
ha egy rossz napomon ilyen baromsággal tovább idegelne, megkergetném egy darabon biztos
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #27214 üzenetére
"Vektorgrafikus jó és pici programot keresek,"
Régi Corel verziók.
Azon kívül így végiggondolva... nem, másikat nem tudnék ajánlani. Vagy nagy, vagy bugos, vagy utálnád.
Ha a Corel nem áll kézre, akkor pedig mégis Illustrator. Nekem nagyon bevált, szeretem. Ha valami meg lehet benne csinálni, photoshop helyett is azt veszem inkább elő.
Mihez kell?Mindenkinek köszönöm a telefon tokos-fóliás tippeket!
Fóliát mindenképp venni akarok rá, mert ahogy olvasgatok, azért a gorilla glass is karcolódik.
A tokokkal kapcsolatban viszont felmerült bennem, hogy ilyen tokokban nem melegszenek nagyon ezek a telefonok?? Mégiscsak 1GHz körüli proci ketyeg bennük. -
skopy
tag
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
cantus
tag
Itt van a jan. 24-ei hozzászólásom. Ebből lehet tovább gondolkodni.
Na a rend kedvéért és mert engem is érdekelne a foci ide írom az összegzést hogyan is állunk:
- sss
- maláj
- tisn
- Agyasima
- lorcsi
- cantusSzurkolók, szakkommentátorok, elemzők/tervezők/tanácsadók/projektmenedzserek:
- bitpork
- lugosiSzerintem lassan érdemes lenne belevágni! Jelentkező még? Vagy ki tud hozni plusz embert még?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #27226 üzenetére
"nem söröző szurkolónak"
Kellenek az ilyen különcök is a meccsre
Csak kérem az a lényeg hogy mikor legyen, mert e hétvégén gyógyfürdőzöm
cantus: szakkommentátor / prjektmenedzser, ez tetszik...
Tudjátok mi jutott eszembe? Hogy ha már úgyis leszünk ott páran pálya szélén, akkor lehetne egy olyat, hogy felvesszük a meccset? Későbbi generációk okulására? Poén lenne esetleg később visszanézni, meg ilyenek...
[ Szerkesztve ]
-
proper
őstag
na megvan a lap meg a proci
a10 5800k
asrock a85x extreme 6 -
-
PowerBuldog
veterán
16-32Gb-os microSD kártyája van-e valakinek jó áron?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pmheros
őstag
Az előbb hívott az internetszolgáltatóm, hogy az utóbbi két hónapban az adatforgalmam jelentősen túllépte a szabályzatukban (és mint kiderült a szerződésem apró betűsében) foglalt 200GB/hó adatmennyiséget, és korlátozni fognak. Mondtam nekik hogy tudok róla, és igyekezni fogok
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz martonx #27234 üzenetére
De nem is vettél 25K-ért VGA-t mellé ami a nem játszós napokon is elkéri a maga 20W-ját... Nekem is ilyenem van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Nyomtam 10 perc flatout2-t, aztán nekem is ennyi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
pmheros
őstag
Ez nem optika, csak kábelTV -s madzag. Ezért zavarhatja őket a dolog.
Nekem az b*ssza a csőrömet, hogy amikor a legnagyobb csomagot megkötöttem náluk, akkor ezt mint a csomag egyik fő paraméterét, valahogy elfelejtették említeni. Ennek tudatában biztos egy jóval kisebbet és természetesen sokkal olcsóbbat választottam volna. Sebaj, letelik a szerződésben vállalt hűség, azonnal vonom is tőlük meg a nagyobb csomaghoz tartozó nagyobb összegű befizetést.
nem vagyok tökéletes
-
-
Attix82
addikt
Rögtön vihető,új bontatlan: Hitachi 500GB 7200rpm SATA-300 16MB 3 év garancia HDS721050CLA362
Termék és az ár: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
ben800
aktív tag
Valakinek van Tapasztalata a T-mobile féle 8 gb-os mobilnettel ??
Apám használná napi 3-4-5 óra netezéshez amikor otthon van+én hétvégenként online játékokra pl:cs global offensive+dota 2.Arra elég lesz vagy nagyon sovány??
A windows updatek le lennének tiltva,max havonta 1x áthozom hozzánk frissíteni,a vírusírtó természetesen magának frissítene mindig.
Zene letöltésre,torrentezésre nem használnánk.Esetleg napi 10-15 youtube videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óra topik
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest