- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
Gergello
addikt
CM HYPER TX és DLINK DI-604 eladó.
-
BobChemistry
őstag
nagyon olcsó telefont keresek (független vagy vodafone-os) ideiglenes megoldásnak
ugyanitt alkatrésznek elvihető jelképes összegért egy fekete Motorola V3 leszakadt kijelzővel...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Agyasima
őstag
válasz Rhino666 #20863 üzenetére
Basszus, hozom haza a kábelt, dugom a gépre, erre kiírja, hogy 'No cable connected'. Kaptam egy kis szívrohammal kevert idegösszeomlást, mert a következő üzenet az volt, hogy 'No signal'. (Mondom egyre jobb, nem csak a kábel adta meg magát, hanem a videokártya is)
Aztán végül is a monitorom úgy döntött, hogy mégis csak felismeri a kábelt, és azóta jóban vagyunk...
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
válasz BobChemistry #20902 üzenetére
Akad itt egy Ericsson T65-ös. Működik.
(Apró hiba, hogy a sim kártya mögé be kell rakni egy kis papírlapot, mert néha, ha sokat mozhatjá/rázkódik a telefon el tud mozdulni a SIM. Papírral ilyet nem csinál.) Érdekelne?[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rhino666
addikt
2m apa-apa VGA kábel kell valakinek?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
BobChemistry
őstag
igényfelmérés - és beárazás - a következő alkatrészekre:
Gigabyte P35 DS3 rev. 1.0 - garis (Szeged, Boba)
2*1 GB CSX DDR2 RAM 800 MHz - garis (Szeged, Boba)
Vorsair VX450 - garis (Szeged, Boba)
nVidia 6600 64 bit 128 MB
Coolermaster CM590 - garis (Szeged, Boba)
Zalman VF900Cu
Coolermaster TX2
2 db 160 GB Hitachi SATA 2 HDD - garis (Pest, BandiT)
Pioneer 111LBármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
Tamás24
tag
Eladó 2 db használt
Webstar dpc2100r2 - kábelmodem (t-online használja nethez) árat mondjon aki veszi és annyi
ilyen e:[ Szerkesztve ]
Ha valami működik ne próbáld megjavítani.
-
bolcsodal
addikt
-
SirRasor
addikt
Eladók ezek: [link]
kis piros 2 kilós súlyzó - 1000 huf
4 db lábra/karra erősíthető tépőzáras súly 2 kilós 1000 huf/db (újak)
2 db 4 ágú rendes dobócsillag tokkal 1200/dbHa érdekel, írj privátban, tuti megegyezünk.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
PowerBuldog
veterán
Valakinek van valami ötlete, hogy a VGA-m miért száll el, ha tuningolom a CPU-t, és működik rendesen minden gond nélkül ha a CPU alapon megy?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Kombat
őstag
válasz PowerBuldog #20918 üzenetére
Talán mert a CPU-val szinkronban állítod a PCI frek-et is, amit viszont 110 fölé nem ajánlatos vinni, de ez csak egy tipp!
[ Szerkesztve ]
-
SpyK333
tag
Van valakinek tippje hogy honnan tudnék savmaratott üveget szerezni? Nagyon fontos lenne, sürgönybe kéne!
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #20921 üzenetére
Ráadásul ennyire hibás, hogyha a CPU felvan húzva! Ha nincs tuningolva, akkor minden hiba nélkül megy minden.
[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
válasz PowerBuldog #20921 üzenetére
Sajnos más tippem nincs!
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #20918 üzenetére
nekem volt egy E6300-as CPU-m, ami gyári hibás volt, 3D alkalmazásokban mindenhol hiba volt, 3Dmark le sem futott, meg ilyenek, és még húzni sem kellett. a szervizben is produkálta ugyanezt, cserélték is azonnal...nem olyan egyszerű dolgok ám ezek, hogy elsőre meg lehessen érteni..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PowerBuldog
veterán
3 hónapja használom már kb a procit, és azóta folyton 3.5Ghz-en járt, csak tegnap kezdett el így baromkodni. Eddig semmi hiba nem volt, kb pénteken futtattam 8 órán keresztül orthost, és nem volt hiba.
-
SirRasor
addikt
Márka nélküli 200-as DVD-táska 1500 huf. Érdeklődni priviben.
1x használt, picit poros a képen, de 100%-os állapotban van.Make Love not war!
-
finest
addikt
Ha már hibakeresésről van szó, nekem is van kérdésem. A Crysis Warhead a végigjátszás során 2 alkalommal hibaüzenettel kilépett:
Hibás alkalmazás: crysis.exe, verzió: 1.1.1.687, hibás modul: msvcr80.dll, verzió: 8.0.50727.762, memóriacím: 0x00017440.
Hibás alkalmazás: crysis.exe, verzió: 1.1.1.687, hibás modul: crysystem.dll, verzió: 1.1.1.687, memóriacím: 0x00078d54.
Vajon az OC miatt vagy mert hajlamos rá a progi? Mind a kétszer egy-egy mentés újratöltésekor csinálta. Szerintetek? VGA OC vagy az Ati driver miatt?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
PowerBuldog
veterán
E8200 érdekel valakit?
[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
Lenne 1 kérdésem egy érdekes jelenségre. Eléggé összetett, szóval:
Van a gépem, vga 7900GS, hangkártya Creative X-fi. Rákötve 5.1 fadobozos Genius.
Van a TV, vmi hagyományos Sony, vertikálisan sík képcsöves, 72cm, szürke káva, kb 6éves talán.
Történet:
Ugye 3 jackel van összekötve a hangfal a géppel. A hangfal ki volt kapcsolva ! pirosan világított a stand by jel. VGA-ba bedugva az S-video kábel, dugom be a másik végét a gépbe, bedugtam, kis szikra, csak épp az érintkezésnél, ici-pici. Majd a hangalak elkezdtek sisteregni! Ki voltak kapcsolva, wtf? Ez mitől hogy miért? Amúgy utána normálisan rádugtam, és minden megy, semminek sem lett baja. Csak miért kezdett el kikapcsolva sisteregni? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Keresek valakit aki profi az mp4-esek terén.
-
rptr
tag
Elado:
ASUS M2N32-SLI Premium VistaEdition minden tartozekaval meg 2 ev garanciaval. 16k
Maxtor MaxLine III 300GB SATA150 HDD 6.5k
(tobb darab, kb 3 evesek)Maxtor DiamondMax Plus0 160GB SATA150 4.5k
(4k bad sector van rajta kb 2 eve, azota rendszeres hasznalat mellett (csak adattarolas) nem szaporodik)HDD-kre legyen 2 het probagar.
-
Agyasima
őstag
válasz Agyasima #20900 üzenetére
Továbbra is:
KERESEK!
SZÁMÍTÓGÉP HÁZAT
Nem túl drága, jó állapotban levő, jól szellőző példányt kellene. Ha esetleg van hozzá 1-2 vetni, az sem baj.
BILLENTYŰZETET
USB-s, csuklótámaszos előnyben. Pl. egy ilyen, vagy hasonló. Lötyögő billentyűkkel ellátott, egyszerre 3 gomb lenyomását nem érzékelő bill-k kizárva.Tápot már úgy néz ki, nem keresek. (Ill. ha valaki látja Old Fox-ot, szóljon neki, hogy küdjön képet arról a házról, amit ajánlott.)
[ Szerkesztve ]
-
biomassza
tag
Keresek 2*1 GB ddr1 ramot sürge! Érdekelne még vmi értelmesebb agp-s kártya (9250 felett)... Köszi
-
BobChemistry
őstag
-
Szemi82
tag
Kedves Barátaim!
Tisztelt Egybegyültek!
Ezen pici hsz.-ommal szeretném megktudni, nincs e valakinek a tulajdonában egy kicsiny ám de jól működő tápocska melynek segítségével üzemeltethetnék egy p3-as masinát!
Remélem megfelelő díjazás ellenében valaki jelentkezni eme szerény ám de mégis tiszteletteljes felkérésemre!
Nagyon köszönöm mindazoknak akik vették a fáradtságot hogy ezt a faszságot végigolvassák amelynek innentől kezdve igazából értelme sincs.
Az a helyzet hogy ennyire már rég hágott az unalom talán ez szülhette bennem eme idióta marhaságot!
Na mindegy.Szóval ha van táp kell, ha nincs nem kell, de ha lenne jó lenne mert akkor nekem egy lenne!
Keresek más elfoglaltságot.
Viszont látásra![ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
atóba való szivargyújtós notitöltő valakinek? [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Vennék 50GBP-t középárfolyamon.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Aktív témák
Hirdetés
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest