- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Aktív témák
-
rptr
tag
Elado: ASUS M2N32-SLI Premium VistaEdition minden tartozekaval meg 2 ev garanciaval.
Ajanlatokat varok ra. -
kicsitomi88
őstag
EGÉSZ NAP HAJTASZ? AKKOR MOST TEKERJ VELÜNK EGY JÓ ÜGYÉRT!
2008. október 15-én, szerdán 10.00 és 18.00 óra között a Széchenyi téren lehet biciklit tekerni az ÁGOTA Alapítvány számára, az Ariel sátrában. A biciklizéssel összegyűjtött árammennyiség árát (ha eljöttök, és elegen szavaztok ránk!), az ÁGOTA Alapítvány fogja megkapni. Ebből az összegből árva és hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát szeretnénk szebbé varázsolni.
Kérlek, gyere el, és hozd, akit csak tudsz! Tekerjünk együtt!
Részletekért keresd bátran az ÁGOTA Alapítványt a 06-62/483-446-os számon!
Hajrá ÁGOTA!!!90 87.5 87.8 87.5
-
CSorBA
őstag
Van valakinek egy eladó FX-60 procija?
-
Attix82
addikt
Warhammer Online Erdeti jatek elado. doboz, CDk...Level 16 torpe Warrior rajta.
Idohiany miatt eladova valt....es remek jatek!
[ Szerkesztve ]
-
envogue
csendes tag
Eredeti Adidas Original bőr cipő , fekete alapszín , oldalán fehér old school jel . 40-41 - es méret . Vadiúj , eredeti csomagolásban .
Ára : 18.000Huf -
Lenry
félisten
2x1GB/800 Kingmax DDR2 5k-ért valakinek? tavaly novemberben vettem őket, úgyhogy gari is akad rájuk még...
bajuk nincs, azért akarom eladni őket, hogy ne legyenek tele a mem. slotjaimGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Rhino666
addikt
up
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi!
VW bontót, vagy frankó VW alkatrészboltot tudtok szegeden (vagy környékén)?
-
ALI_G
veterán
szegeden lehet valahol kapni Dr. Lenkei életerő vitamint?
Honlapjuk nem egyértelmű. -
SirRasor
addikt
Teljesen jó LG 15"-ös monitort mennyiért vinnétek el? [link] ..foglalja a helyet, nem akarok tovább kerülgetni.
Make Love not war!
-
CSorBA
őstag
Küldjetek képet!:
pcplacc
köszii -
Rhino666
addikt
válasz CSorBA #20823 üzenetére
Én még megvárom, hogy megérkezzen az MX3200 wireless keyboard, aztán csinálok képet.
Addig érdemes megnézni az adatlapomon a konfigom, csak a miheztartás végett.
Szerk:
Ha már itt tartunk...
Regisztrált
2005-02-16 13:00, azaz 1337 napja ― őstag[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
pschio
őstag
válasz PowerBuldog #20830 üzenetére
amatőrök vagytok!
Regisztrált 2002-04-26 09:52, azaz 2365 napja ― senior tag
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
ejnyebejnye
tag
Eladó Philips 5.1 hangfalrendszer számítógéphez. Hibátlan karcmentes állapotban dobozában, 5 x 5W szatelit, 30W fa mélynyomó.
Ár megegyezés szerint. -
Rhino666
addikt
válasz ejnyebejnye #20836 üzenetére
Pontos típus? Ár?
Rick4: Igen, ugyanolyan amilyet ő is hord.
[ Szerkesztve ]
-
ejnyebejnye
tag
válasz ejnyebejnye #20836 üzenetére
Philips A 2.610 Rhythmic Wave
-
Agyasima
őstag
Van valakinek esetleg eladósorban ATI 3870 vagy 4850 eladó baráti áron? (Esetleg hasonló teljesítményű nVidia)
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
És jól jönne egy DVI monitorkábel is óccsójé!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
(Bundás)
addikt
Csak a saját véleményem írom le: az egy dolog, hogy az "előírt" adagok többszöröse van benne, az előírt C-vitamin mennyiség amúgy is röpke kevés szerintem. No de a nátriumot, káliumot, foszfort, ként, miegymást nyomelemnek titulálja, hát... Meg ami ráadás, hogy a szcientológiai faszságot belekeverni mit kell ebbe. Amcsiból hozatja a Vitamint jópézé, rácimkézi a nevét és megáldja. Nomeg 2x annyiba kerül, mint másféle vitaminkomplexumok, ami szintén tartalmaz ekkora dózist.
-
pschio
őstag
válasz (Bundás) #20843 üzenetére
alapjaraton egyetertenek veled. kiprobalas elott ugyan ilyen szektikus voltam. en is mondtam hogy az szedjen ilyen szcientologus szarsagot akinek 2 anyja van. viszont kozel 1 honapnyi szedes utan a korabbi "mosott szar" kategoriabol a "tele vagyok energiaval" kategoriaba soroltam at magam. azota is szedem. persze nem a javasolt adagban (napi 3x2 hanem csak 1x2) es neha szunetet is tartok. aztan mikor elfogyott es kb 1 honapig nem szedtem visszavaltottam mosottszar kategoriaba. az mersze mar mas kerdes hogy a szcientologia az elejetol a vegeig egy baromsag (húú csak be ne pereljenek ezert ) de ha valami jo az jo. szvsz a gyogyszergyarak lobbija van a betiltas mogott. meg is ertem oket. 2 eve nem voltam egyaltalan beteg. de szo szerint. a vitamin es egyeb anyagok tuladagolasa pedig egyetlen egyszer sem jelentkeztek rajtam. veradaskor sem kuldtek el a francba hogy de szar a verem. pedig ott aztan megvizsgaljak az embert rendesen verugyileg.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
klewy
aktív tag
ALI_G-nek:
Én szedtem 1 hónapig a Lenkei-féle alap csomagot, problémám lett tőle.
Azt picit furcsálltam, hogy neonsárgát vizelek, utána kérdeztem, azt mondták természetes, a nagy c vitamin adag miatt, meg a különböző hordozó anyagok miatt.
Híztam kb. 5 kilót 1 hónap alatt, mert nagy étvágyat csinált.Jobban éreztem magam tőle és nem lettem beteg ősszel, pedig az szoktam lenni.
Aztán egyszer csak elfogyott, a bolt meg zárva volt valamiért.3. nap után, mikor nem szedtem, BEGÖRCSÖLT A VESÉM.
4 napig olyan rosszul voltam, alig birtam állni, ülni meg aztán főleg.
A doki azt mondta, csoda, hogy ennyivel megúsztam, mert annyira dolgozott a vesém, annyira megszokta a szervezetem a nagy dózist, hogy picit összeomlott utána.( mellesleg előtte is megnézettem magam, hogy egészséges vagyok-e-minden rendben volt. )
Szóval vigyázni.Nem hiszem hogy túl jó dolog, ha hozzászoktatod a szervezeted ekkor adag cucchoz.music4ever
-
Rhino666
addikt
Cuccok:
WD Raptor 74GB - 21k
The Witcher (eng, oem) - 3k
Nokia 6820 (független) - 7,5k
Kingston 2GB microSD - 2k/dbCowon termékek:
Cowon iAudio U5 4GB 23k (fehér, szürke csíkkal)
Cowon iAudio 7 4GB 26k (fekete, szürke csíkkal)
Cowon iAudio 7 8GB 33k (fekete, piros csíkkal)
Cowon iAudio A3 30GB 73kÚjak, bontatlanok, gyári tartozékokkal, egy év garanciával!
Lemezek:
Maxell DVD+R DL 10c 280Ft/db
Memorex DVD+R DL 300Ft/db
TDK DVD+R 25c 62Ft/db
TDK DVD+R DL 25c 400Ft/db
Ricoh mini DVD-R 300Ft/db
Verbatim DVD-R 25c 70Ft/db
Verbatim DVD+R 25c 72Ft/db
Verbatim DVD-R print 25c 80Ft/db
Verbatim DVD+R DL 15c 450Ft/dbAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
(Bundás)
addikt
válasz pschio #20844 üzenetére
Én sem mondtam, hogy hatástalan lenne, mert benne van tényleg ami kell. De ugyanazt éred el pl. ISS Vitamin pakkal, ami olcsóbb, ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik csak nincs megáldva szcientológiával.
Persze, hogy szükség van ilyesféle komplexumra a mai világban, de ugyanúgy más vitamin csomaggal is eléred a mostani állapotod. Én főleg azért vagyok ellene, mert ez konkrétan egy vallásos szarba kevert pénzszerzés. Ha még meg is egyezne 100%-ban a Lenkei vitamin más komplexumokkal (és valóban csak lobbi miatt menne a nyálverés), akkor se vennék ilyet, mert hiába nincs hatással rám a szcientológiai faszság, a vásárlásommal támogatom őt, és őket, no meg másnak akaratom ellenére reklámozom ha ajánlom neki a terméket, aztán lehet a "vallásos-szarra" is rákap, nem csak a vitaminra. Én meg nem szeretném, hogy ez létezzen.
Aktív témák
Hirdetés
- Whisky topik
- Futás, futópályák
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest