-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
squir
aktív tag
válasz Szabikaa20 #95297 üzenetére
A Gucci-vekker nagyon megy a terepmintás nacihoz!
"Rohanó időt" szerintem már újra kellene éleszteni... -
fagyalllo
őstag
válasz Szabikaa20 #95299 üzenetére
Nagyon jók a szövet-bőr szíjaid!
Kék órához is el tudnám képzelni, ha elküldöd, szívesen készítek pár fényképet cserébe- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
Csináltam egy kis videót a mairól
Riosnál tegnap megrendeltem a szíjat, ma átvettem.
Akinek nem indulna el a video, rá kell kattintani / koppintani, és hang is van. Ha nincs, még egyszer rá kell koppintani.
185/95 - 26, egy kicsi torna rámférne'.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
squir
aktív tag
válasz fagyalllo #95309 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Pl. a SeaGull egész jó szerkezeteket készít, ha kicsit megerőlteti magát...
Ha egy Tudor tokba beleraknak egy ilyen werk-et, a tokot kinyitva messziről ordít, hogy hamis. Még a másolt ETA werkek is viszonylag könnyen megdőlnek. Egy "jó" hamisítványt már csak órás tud kiszúrni, lupe-val, vagy mikroszkóp alatt.
Nem "legenda", hogy ezek a gyártók belenyúlnak a vásárolt szerkezetekbe. Csiszolás, igazítás, finomítás, stb. Végül is amit megvesznek egy sorozatgyártott darab, annak minden előnyével és hátrányával együtt. Pé-vel beszélgettünk ilyesmiről tegnap. Egy Panerai hamisítvány azondőlt meg az órás előtt, hogy az alkatrészek finish-elése másmilyen volt, mint amilyet a Panerai használ. Ezt leszámítva "tökéletes" másolat.
Erre gondoltam: más az alkatrészek megmunkálási nyoma, a finishelés, stb.
Hozzáteszem a beütő a tokon sem véletlen ilyen. A Tudor, ugyan úgy mint pl a Rolex ( és sok más gyártó) egyedi beütőt használ, egyedi nyomokkal, egyedi mélységgel (ami nem mindenhol azonos). Ez is az egyik védelmi "rendszer" a hamisítások ellen. -
fagyalllo
őstag
-
b4zsi-
őstag
válasz Deskdiver #95314 üzenetére
Nem hiszem, hogy vadászcsiga 160/130 szerintem csak viccelt.
Ti, mint szakértők a jövőben a rendelt órámhoz milyen szíjat ajánlanátok?
Seiko SSC079P1Szerintem:
Nato fekete-kék
Nato fekete
Esetleg kaucsuk. Kevés képet találok erről az óráról, amin nem fém szíjjal hordják. -
bandi94
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy remélhetőleg tartós karórát.Plafon max 65 ezer lenne, rengeteg órát megnéztem, seiko, doxa, bering, pulsar stb.
[link] egy tetszetős bering titánból, valakinek van ötlete arról hogy hol készül?
[link] Egy kicsit nagyapós doxa
[link] egy seiko
Egyszerűen elvesztem a bőség zavarában és fogalmam sincs, melyik legyen, azt, hogy melyiket érdemes, melyiket nem azt meg végképp nem tudom.Őszintén szólva a beringek tetszenek legjobban, de ha a szerkezet gagyi, akkor tuti nem olyat veszek.Tudnátok segíteni, esetleg ajánlani jókat?
Ha jól tudom a beringekben miyota szerkezet van, erről mit tudtok?
Szerk:a letisztult analóg órák tetszenek, amik mentesek mindenféle crono, meg ébresztős meg az ördögfüle tudja milyen funkciótól.
[ Szerkesztve ]
Epiphone Les Paul with Seymour Duncan SH2-SH4 Hot Rodded set
-
Szabikaa20
őstag
válasz fagyalllo #95304 üzenetére
Köszi! Hátha nem Pesten laknák nagyon szivesen kölcsönadnám...3000ft lenne a posta oda-vissza annyit nem ér meg nekem. Van egyébként nekem is egy Nikon D3100 csak fotósátram nincs! :/ (tudom 50ftból előállítható ) De egyébként gazdátlan még...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
fagyalllo
őstag
válasz Szabikaa20 #95332 üzenetére
Jaaa, én ajándékba értettem
phranxinatra: tényleg, ez még életlen fotón is bóvlinak néz ki.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #95325 üzenetére
Az már a 3136 lenne. A pink kilincskerekeket már a lengyelek és az olaszok is megcsinálták ETA szerkezettel, de ez most új. A nemzetközi helyzet fokozódik...
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Deskdiver
senior tag
Tudom ,hogy nincs túl nagy presztízse a markának és ráadásul kvarc de nagyon bejön.
Tudtok esetleg valami helyet ahonnan jó áron lehet beszerezni Hanowa órákat?Tisztelt Későn Kelők!
(entropy, alphaville, polonic, Gabor970, trassher)Örömmel tudatjuk Önökkel ,hogy a fórumon belüli diszkrimináció elkerülésének érdekében az Önök magasság és súly adatait is rögzítettük. Az összes adat bérérkezése után publikálásra kerül a már frissített v1.1 magasság/súly statisztika.
Köszönjük részvételüket.
Svájci és egyéb statisztikai hivatal.
-
Misi1979
őstag
Mai:
(180/90)
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
törölt tag
válasz Miamiquake #95343 üzenetére
Dehogy, mindenkinek magas a vérnyomása!
Én ebben a topicban véznának számítok. 183/68
-
Laci0808
csendes tag
186/110
Pé: Én is, kb. 30-35 éve
Miamiquake: Ja, mint Torrente
[ Szerkesztve ]
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Gitáros topic
- DIGI internet
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs