-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz Szabikaa20 #94847 üzenetére
Igazából már semennyiért. Out of stock rég óta. Úgy tudom elég keveset gyártottak belőle. Amennyi szerkezetet sikerült szerezniük annyit legyártottak. Ez egy nagyon korrekt példány volt minden tartozékkal ,tokkal fadobozzal. £205-ért ment el. Én 300-at ajánlottam. Túl későn...
-
-
fagyalllo
őstag
Néhány nem csúnya régi Seiko Brightz
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
RCTiv
tag
válasz vadászcsiga #94854 üzenetére
a számlap alapján könnyű volt
voltam most nagyon messze európától, elég durva helyen (az üzletközpontban pédául két PP bolt) láttam csodákat a kirakatokban
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Az ott egy mark II a baloldalon?
Miket árusítasz ki?Csiga:
Nem, semmi ilyen, csak elmentünk erdőt járniFagyalllo, a Citizen diverek között a fémszíjas kifejezetten csinos
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
BAti77
aktív tag
válasz WiZARD #94781 üzenetére
Ez így van...a felvételeket nézve semmivel több emberi tényezőt nem látok a gyártási folyamat során, mint amit más tömeggyártó brand ne alkalmazna...
(#94861) RCTiv
Azért a rotor feliratai és a mutatószett is árulkodott..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Reverting
őstag
Nem nehez... Kedvenc smp-m... alapos tisztitas jar neki, es gondolom tomites csere... Kerunk fotokat meg, es az eredmenyrol is...
Ha elado lesz igerd meg nekem szolsz eloszor...Koszi a tanacsokat a narancs gumiszijal kapcsolatban... de nem jutottam elorebb... )
BC pont sehol nincs most narancsban jo aron... meg ragodom... iso lenne a best, de azert valaoban durva, lehet veszek egy 5 euros narancs natot, mennyire feltuno...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
RCTiv
tag
azt mondta semmi kopás, viszont valami az első szerviznél valami "túlmostak" bármit is jelentsen az , de hogy nem érdemes vele most foglalkozni, majd öt év múlva megnézi újra elég faxentos állapotban van, lehet nem is fogom túlhordani, de most pár hónapig biztosan. Majd nyáron meg visszaváltok az LLD-re. Mindkettő tökéletes mindenes. Az SMP valami egészen kifinomult, semmi sincs benne a búvárok darabosságából és esetleges nyersességéből, brutalitásából.
-
nokia123
aktív tag
válasz alphaville #94856 üzenetére
Tudnál adni élérhetőséget hogy hol tudnék körülnézni. Mert ez a megoldás is érdekelne Omega és a Longines is.
-
RCTiv
tag
válasz Reverting #94867 üzenetére
nem hiszem, hogy eladó lesz, pár mikrokarc a csaton, minden papír, 2003-as 2009-ben az akkori tempora-ban szerviz, most meg a saját órásomnál, egyből, remélem sosem kerül rá sor, hogy annyira megszoruljak, hogy el kell adnom. (kopkopkop)
alkatrészeket nem kellett cserélni, mondott valamit ami mindig csere általában, de ebben még azt sem kellett, valami rugófixfax, nem értek hozzá, de tökéletesen megbízok az órásomban, nem csak belecsapott egy kis olajat
és szerintem is a legszebb összeállítás, én is régóta keresem. Még majd egy portugieser kell és kész vagyok
[ Szerkesztve ]
-
balintka2009
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy órát, kb 50-60 ezer ft ért. Használtan vennék. Milyen órák vannak ezen az árszinten?
-
vadászcsiga
félisten
Kabaré szombat indul
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #94878 üzenetére
😂 Már kezdett úgyis unalom lenni...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Misi1979
őstag
-
TripleB
senior tag
Mire összeszedném az árát, felemelik, de csak a feketéét ...
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
fagyalllo
őstag
válasz balintka2009 #94877 üzenetére
Ezen a szinten kb. 50-60.000-es használt órák közül válogathatsz.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Reverting
őstag
Remelem h nem kerul ra sor ebbol az okbol... De ha megis... ne add a nepperek kezebe... )
Amugy nalam is csak ez az egy verzio a nyero, az ossze tobbi off... Meg azon gondolkodtam az uj smp keremia bezel ramenne e? Akkor aztan orokos lenne...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Pé
senior tag
válasz balintka2009 #94877 üzenetére
Van egy tök eredeti Rolexem 55-ért.
-
teratti
senior tag
válasz BAti77 #94872 üzenetére
Nem Őt keresed? Omega Seamaster 300m automatic chronometer
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
balintka2009
csendes tag
Tudtok mondani olyan órát ami használtan kb 50 60ezer ft? :-)
-
nokia123
aktív tag
Erre valaki tud válaszolni mi a különbség a Szerkezetszám: ETA 7750 vagy ETA A07.231 között.
-
alphaville
aktív tag
válasz balintka2009 #94890 üzenetére
Zeppelin 7656-1 automata.Èrdekel ? Neked olcsóbb!
-
RCTiv
tag
válasz balintka2009 #94890 üzenetére
talán kicsivel kevesebb is az óra
-
balintka2009
csendes tag
válasz alphaville #94894 üzenetére
Elkéne adnom egy két dolgomat és csak azután tudnám megvenni. Most még csak keresgélek. Azért kérdeztem h mi van 50 60 ezer ft ért. Automata, fém v kaucsuk szíj vízállóság min 100 méter. Ezek a feltételek. Légyszi mondjatok 1-2 ilyen órát! :-)
-
WiZARD
addikt
szerintem is a sima fekete lünettás SMP a legszebb (na meg a GMT ami nekem van )
najó még a fehérarany lünettás non-ac ami még nagyon tetszik, a számlap miatt leginkább.
(illetve a legújabb kerámiások is nagyon tetszenek)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Szabikaa20
őstag
válasz balintka2009 #94896 üzenetére
Még így is nagyon nagy a választék!Ha automata kell nézz körül orient,seiko,citizen házatáján!Ennyiért már pl seiko monstert is kapsz vagy skx007-et...A vaterán volt fent a múltkor egy Steinhart o1 69-ért,de arra gyorsan lecsaptak!Nagyon nagy a választék még így is!
condy: Azert itt én is tudnék válogatni!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
runner 125
nagyúr
Lőttem két képet a Zeppelin-emről:
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.