- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz vadászcsiga #51502 üzenetére
Én még nem igazán lőttem gépfegyverrel, de az olyankor nem tűnik egy rázkódás mentes nyugodt tárgynak Meg a futás, kúszás (jó az nem ...), ugrálás nem árt ezeknek?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Reverting
őstag
trek390 elerhetoseget tudja valaki a vateran!? mail is jo lenne egyenlore... vagyis az lenne a legjobb... :-) thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Sungoo
addikt
válasz Permet Elek #51503 üzenetére
Kicsit csaltam. Pont tegnap nézelődtem a filmek világában, óra témában, onnan maradt meg. Gratulálok, idáig mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
shagrath19
csendes tag
-
Permet Elek
senior tag
válasz Sungoo #51507 üzenetére
Nem nagyon tudok mit mondani még, egyenlőre összeszokóban/rázkódóban vagyunk. Max annyit, hogy egy koronáról húzhatóval, lehet jobban jártam volna. Mert mostanság nem túl mozgalmas az életem. De azért itt van szemben velem az íróasztalon. Ez egy Seiko SNK809K2. Tetszenek a pilota órák, de csak ezt tudtam megengedni magamnak. gprspeter már szebbre, jobbra, nagyobra vágyott, pedig nemrég vette.
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz Miamiquake #51512 üzenetére
Az àm...
(#51514) Zozzer888
Ha ütésbiztosítàssal ellàtott a werk nincs gond, màrpedig a diver-ek általàban azok...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Permet Elek #51511 üzenetére
Bocs de úgy szúrja a szemem az "egyenlőre" szó helytelen használata. Egyenlőre a focicsapatok állnak. Amire te gondolsz az az "egyelőre"
-
Permet Elek
senior tag
válasz vadászcsiga #51515 üzenetére
Csak nem Horvát Oszkár vagy? Viccet félretéve. Megszívlelem, amit mondasz. Próbálok változatosan beszélni. Csak mint látod, nem mindíg jön össze. Plusz "Mindíg tanul valamit az ember." Hogy egy kis szóismétlés is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
válasz Permet Elek #51516 üzenetére
Ő kicsoda?
-
Csigusz 1
aktív tag
Azért nem kell ám annyira félteni a mechanikus órákat!
A XIX. - XX. század legnagyobb részében még "csak" olyanokat hordtak az emberek, pedig ebben az időszakban volt néhány világégés, a többség pedig kemény fizikai munkával kereste a kenyerét, és többnyire kibírták az órák - hacsak nem érte extrém behatás őket.
A csuklón lévő órákat (hacsak nem légkalapáccsal dolgozik az illető) nagyon ritkán éri olyan ütés (rázkódás), amit a szerkezet nem tud elviselni. A biciklizés, motorozás során sem történik velük semmi - hacsak egy esés során oda nem csapódnak valami keményebb dologhoz.
Szerintem elmondható az, hogy amíg "nem fáj" az óra viselése, addig a szerkezetnek sem lesz baja a hordástól...My name is Biga... Csigabiga! :D
-
Wg5113
aktív tag
válasz Zozzer888 #51514 üzenetére
Nem lesz annak semmi baja.Nekem volt egy Tag Heuer autómatám közel 10 éve.Abban az órában csináltam mindent a fűnyirástól kezdve a betonozásig. Véstem vele kangóval is sziklát két napig.Négy éves volt mikor eladtam.Edisonban vizsgáltatta be a vevő és hibátlan volt a működése,sőt a tok és szíj is átlagos volt.Nem mondom ,hogy ez normális volt,ma már nem tennék ilyet,de használd nyugodtan.
-
pézoli
csendes tag
végre nekem(is)tetsző Rolex-ek. nagy öröm számomra.
Roger Dubuis. 100% Poíncon de Geneve.
-
truefx
aktív tag
Sziasztok, jóbarátom Citizen JY8020-52E -t szeretne vásárolni, de semelyik magyar forgalmazónál nincs készleten, állítólag nagyon népszerű az óra. Adjatok légyszi tippet, hogy honnan vásárolja meg, jó áron, és garancia sem ártana. (bár nekem is hasonló órám van, de még az 5 éve alatt hozzá sem kellett nyúlni).
Köszi előre is! -
von toth
tag
Én már úgy vagyok vele , ha nem koronáról húzható, akkor inkább egy kvarc. Én is így jártam, megvettem egy Seiko-t és mivel váltásban van egy másikkal nagyon kellemetlen rázni, mint hülyegyerek a mikulászacskót.
Úgyhogy nyáron szerkezetcsere lesz benne.
-
teratti
senior tag
válasz Permet Elek #51530 üzenetére
....de belefér az életembe egy kis karmozgás, reggel és este.....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
von toth
tag
Amennyiben egy óráról van szó úgy belefér a kis karmozgás...
-
Permet Elek
senior tag
Ezt most úgy írtam, hogy egész nap itthon vagyok. Természetesen, ha mennem kell valahova, magától is megvan. De mostanság csak a 10 percre lévő sztk-ba járok. Sajnos.
-
bbuffy
senior tag
Én minden reggel így kelek)
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
gprspeter
senior tag
Ő lett az utód:
Orinet FET0H001B0 -
gprspeter
senior tag
válasz Permet Elek #51536 üzenetére
Köszi!
Biztosan. -
consono
nagyúr
válasz gprspeter #51535 üzenetére
Szép. Ha nem indiszkrét a kérdés, hol vetted? Nálam is egy Orient tűnik jelenleg befutónak, ,az FM02002W, de élőben még nem volt lehetőségem megnézni, kicsit félek tőle, hogy élőben nagyon fehér, nem olyan mint a képeken. Back-up plannek persze ott a EZ08001B, de a világos számlap jobban bejönne...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
hercsi
tag
Sziasztok, a Claude Bernard órákkal kapcsolatban van vmi tapasztalatotok?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Permet Elek #51533 üzenetére
Ezért örulok hogy ragaszkodtam a kvarc seiko búváromhoz. Nulla gond van vele. A mindennapokban egyszerűen nem is jut eszembe hogy milyen szerkezetű óra van a csuklómon.
Az automata olyan mint egy kis háziállat, állandóan foglalkozni kell vele Bizonyos minőség alatt szerintem nem is érdemes venni. Cáfolatokat meghallgatok -
consono
nagyúr
válasz vadászcsiga #51542 üzenetére
Nyilván egyszerűbb a kvarc a mindennapokban, főleg, ha nem sokat mozog az ember. Just works. Viszont a bizonyos minőség alatt nem érdemes venni automatát kijelentésedet nehéz értelmezni. Mi a garancia a minőségre? Bizonyos ár? Bizonyos gyártó? Valamelyik werk? A 15-20 évet karbantartás nélkül lehúzó (persze lehet, hogy ez csak legenda) Seiko 5-ösöket hova tennéd ebben az egyenletben?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
huszar90
aktív tag
Az az igazság, hogyha olyan automata órám lenne, ami nem mutatja a járás tartalékot vagy nem húzható koronáról, akkor engem nagyon idegesítene a tudat, hogy bármikor megállhat. Bár az án órám se húzható koronáról, de a járás tartalékot jelzi, így sose aggódok, hogy 'lemerül' mert mindig tudom mennyi van még benne. És így azt kell mondanom nagyon jó dolog az automata. Napi pár óra hordástól már látom hogy felvan teljesen húzva és bár naponta késik pár másod percet, 1-2 havonta ha a dátomot is állítom, korigálom azt 1-2 percet, így ez se igényel olyan nagy odafigyelést.
Én nem is értem amúgy, hogy miért nem raknak minden órára járás tartalék jelzőt, ez olyan mint ha a kocsiban nem lenne üzemanyag szint mérő, mindig bennem lenne az ideg, hogy mikor áll le alattam...
-
-
WiZARD
addikt
válasz huszar90 #51544 üzenetére
Na ezt én se értem, hogy miért ilyen ritka a járástartalék kijelző.
Bár van egy pár automata órám, és még sose volt olyan gondom, hogy meglepetés szerűen megállt volna, szóval talán nem akkora probléma.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
consono
nagyúr
válasz vadászcsiga #51547 üzenetére
Valószínűleg ez egy jó döntés Én most majdnem biztos, hogy japán automatát veszek és majd 10 év múlva meglátjuk, hogyan tovább. Pár éve egyáltalán nem volt rajtam óra, most is igazából mementó lesz, ezért akarok olyant amiben fogaskerekek vannak...
-
WiZARD
addikt
Naja bizonyos minőség alá nem érdemes adni.
Gagyi kínait nem érdemes venni, de ez nem azt jelenti, hogy csak a drága órák jók.
Szerintem már a 30ezer körüli/feletti orient, seiko(5) is megüti azt a minőséget, amit meg lehet venni.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Horgász topik
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest