- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz petipetya #271895 üzenetére
Az Oyster bracelet pl., aminel jobbat en meg nem lattam, pedig volt mar par ora a kezemen. A Tudor-nak a szamlapjaval sem annyira vagyok kibekulve, a mutatok sem illenek az orahoz szerintem, de ez mar inkabb egyeni preferencia kerdese. Jo ora, de mindig az az erzesed, hogy valaminek az olcsobb kiadasa es lehet meg ennel jobb.
-
driv4r
aktív tag
Ezt ne nekem mondd, hanem Veron társunknak. Én pl. élek-halok egy békebeli, meghitt, kiadós kis karcért.
Az eredeti mondatom amúgy nyilvánvalóan komolytalankodás volt, ezért nem is kell komolyan venni. Csak sajnos van ez a rossz szokásom, hogy mindig lefelejtem a mondat végéről ezeket a gyerekes izéket, de akkor pótlom, biztos sokkal érthetőbb lesz tőle a mondanivalóm. -
driv4r
aktív tag
válasz petipetya #271905 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan, de kérlek, ez maradjon köztünk, mert nem szeretném, ha megtudnák itt, és még alacsonyabb szintű lenne a megítélésem. A biztonság kedvéért tettem ki ennyit, meg azért is, mert nekem ilyen gazdag és sokszínű az érzelmi életem, ha órákról van szó.
-
andrew01
tag
válasz Veron #271889 üzenetére
Általában ha nagyon keres az ember valamit, akkor csak úgy váratlanul, váratlan helyről esik be az 'igazi'. Így voltam most ebben a hónapban autóvétellel is... de, hogy inkább egy órás példát részletezzek - anno egy hétig túrtam a netet egy inverz panda kronóért, sikertelenül, aztán elengedtem a storyt, én sem kötöttem kompromisszumot, majd rá pár napra feldobott ajánlásba egy friss reviewt a youtube, és már másnap szállt felém Angliából... azóta is ékes darabja a kollekciónak, azóta már jó pár hajszálkarccal mert sokszor útitárs, de pont ezek jelzik rajta, hogy lojális darab (és ő talált rám, nem én rá).
Amúgy akartam javasolni, hogy pénteken ugorjunk el Babósba, de beugrott mintha írtál már volna bejegyzést a szalonról és valóban... a poén, hogy fél éve mikor utoljára ott jártam én is felpróbáltam a bordó Radot és a Spirit-et is, tán hasonló az izlésünk? (az Aikon-t nem, az nem zsáner, az a haverom kedvence, neki kettő is van xD )
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz Churpik #271909 üzenetére
Szerintem a topiktárs eredeti összehasonlítása acél és acél között történt, az Oysterflex meg gumi. Szerinte az Explorer Oyster jobb, bár ezzel talán nem mindenki értene egyet, főleg ha az új ötsoros kvázi-Jubilee Tudor szíjjal van szembeállítva, azon T-Fit van, az Exp. I Oysteren csak Easylink, az szerintem csak egy sima hosszabbító. Hogy bonyolítsam a helyzetet, mindkettőre feltehető az OF gumi is, de itt sem látok nagy lemaradást Tudor részéről, ott vannak az alján már azok a szellőztető lamellák is, pl. monokróm BB41 is azon jön.
Nemrégiben jól nem megvettem a korábbi kedvencemet, mert élőben nem lett belőle igazából szerelem. Könnyed szívvel és nem leapadt brifkóval sétáltam el a randiról.
Viszont rájöttem, mi az igaz szerelem próbaköve, ezentúl mindig így fogom tesztelni. El kell vinni egy hasonló kategóriás órát, és megfogadni, ha az új jobb, a réginek mennie kell. Tehát akkor, és csakis akkor lehet megvenni az újat, ha az annak felvételekor érzett áramütés nagyobb, mint a régié; ha van azonnali szerelem _és_ erősebb, mint a régi. De ehhez nagyon erősnek kell lennie az új szerelemnek, mert a régi kapcsán ugye ott az előélet, a közös kalandok, (a karcok és más harci sebek), plusz az eddigi összes érzelmi befektetés.
Remélem, nincsenek itt ma (se) hölgyolvasók, biztos csúnyákat gondolnának az ilyen hasonlatokról.
-
lenox
veterán
válasz driv4r #271915 üzenetére
En itt nem latom, hogy tettek ra, sotetek azok a reszek, mashol mindenhol valami 3rd party endlinkkel szorakoztak.
Nade mindegy, szerintem az OF tevedesbol kerult ide, amugy maga az Explorer tok jo, szerintem az eredeti femszijjal is biztos legtobben hordanak. Kicsit dragabb, mint a Citizen, GS, BB.
36 mm quartzbol ez mindig eszembe jut: -
lenox
veterán
válasz bigmasterg #271924 üzenetére
Az Omegat is kb. 7-800k-ert lehet venni (uj mar nincs, legalabbis az Omega oldalan az elobb nem lattam), a Cartier meg nagyjabol BB36 aru, tehat nem ertem a kerdest, ezek pont az eredeti kerdes kategoriajaban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz Veron #271889 üzenetére
Mondom azt, h 90% ban adom amiket irsz. En probaltam a kis CW-t hacsak nincs nagyon kicsi csuklod akkor azt azonnal huzd ki a listarol.
Spirit 37-et probald fol. Nekem az is oriasi csalodas volt eloben. Kicsi atmero, oriasi tokfulekkel. 1mp alatt tudtram, h ez biztosan BIG NO.
A vicc az, h mar egy joideje agyalok a Pelagos 39 (grade 2 engem tovabbra is visszatart) es egy Citizen kozott. Tudom tok mas a 2 de en is inkabb egy one and only orara vagyom.
Szoval reszemrol is +1 a Citi-re
-
lenox
veterán
válasz bigmasterg #271931 üzenetére
Szerintem csak kovetkezo. Mindenesetre a fentiek nekem bejonnek, csak nekem nagyobb valo a csuklomra, de egyetlen orakent nem tudnam elkepzelni oket.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz No.01 #271928 üzenetére
Nagyon kicsi a csuklója, és sztem már végignyálazta az összes szóba jöhető modellt. Csak nem tud dönteni. Addig is megvan a várakozás boldogsága. Mint nekem az Enfield kb., csak ne legyen csalódás.
#271929Memmaao : Tényleg szép, grat.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
oba
addikt
Egy ideje nekikezdtem a bőrszíj készítésnek (vagyis még csak gyakorlom) Ez az első próbálkozásom. A Casio Royal-ra csináltam egy szíjat. Sehol nem volt a neten sablon így azt nekem kellett tervezni. Plusz vannak rajta apró hibák még, többek között pl, hogy még nem jött meg ez ovális lyukasztóm így a csatnyelvnek kör alakú lyukat tudtam csak csinálni. De azért gondoltam megmutatom a dolgot, ha már ennyit "szenvedtem" vele Az biztos, hogy még sokat kell gyakorolni, nem olyan egyszerű műfaj ez.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
speedimi
csendes tag
84%-os kedvezménnyel Orient 47mm, több szinben,jomashop:
https://www.jomashop.com/orient-enterprise-watch-ftv00005b.html
-
oba
addikt
válasz 5-ös kezelő #271938 üzenetére
Köszi! Nem titkolt szándék, hogy olyan szintre fejlődjek fel, ahol már esetleg meg is lehet hirdetni a szíjakat amiket készítek De jelenleg még nem tartok ott. De szerintem jó lesz ez, ahhoz képest hogy konkrétan ez az első szíj amit csináltam, egész vállalható lett.
-
Veron
addikt
válasz gipsztigris #271940 üzenetére
visszavonult?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
@mriya@
őstag
-
dzsi23
addikt
Van, aki hosszú évek után sem képes olyan szintű szíjat készíteni, mint a te első próbálkozásod, és ez sajnos nem tartja vissza az eladástól, az eladások viszont láthatóan visszatartják a fejlődéstől...
A te megközelítésed szimpatikusabb, szóval hajrá!Szerk.: fagyalllo megelőzött egy hasonló gondolattal.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz fagyalllo #271942 üzenetére
Uh basszus, hát ezt még a kukába is csak úgy dobnám ki, hogy előtte fóliába csomagolom 😅 Köszönöm szépen, még ennél is tökéletesebb munkát szeretnék csinálni, nem sietek, van még időm és türelmem is fejlődni.
dzsi23: neked is köszönöm Én is abban hiszek, hogy először legyen meg a minőség és a fejlődésre való hajlam soha ne múljon el.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Veron #271941 üzenetére
Igen, sajnos! Leveleztem vele, mondta, hogy teljesen más területen akarja kipróbálni magát, és végleg abbahagyta az óraszíjak készítését. Akinek van M1ó szíja, vigyázzon rá, mert nem lesz több M1ó szíj!
Most néztem, már a facebook oldala sincs meg.[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Taylor79
tag
Nem lehet megunni...
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
oba
addikt
Nagybátyámat szeretném meglepni egy szíjjal a Doxa 355.30 órájához. Ez a fajta barna színű van neki: [link]
Nem találok egyértelmű adatot, hogy milyen széles szíj való rá. A Doxa oldalán nem találom ezt az órát. Ezen az oldalon 23 mm-t írnak, igaz nem ugyanaz a szín (nem tudom, hogy van e jelentősége. [link]
Találtam egyet szintén más színben az ebay-en egy magyar eladótól, ő 24-et ír [link]Hol találhatnék róla biztos információt, hogy milyen széles szíj kell rá. Személyesen megmérni nem tudom, őt megkérni sem szeretném, mert meglepetés lenne a szíj.
-
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Óra vásárlás előtt állok, de nem gondoltam hogy ennyire nehéz lesz döntenem. Minél többet nézem a kínálatot annál bizonytalanabb vagyok. Ezért is fordulnék ide tanácsokért hogy mire érdemes figyelni vásárláskor. Megbízható boltokat webáruházakat nem ismerem. Automata órát szeretnék venni saját részre. Mivel vékony a csuklóm 42mm fölé nem mennék átmérőben. 400-450 ezret költenék maximum. Tetszenek az openheart és a skeleton modellek. Nekem svájci óráim voltak korábban quartz-ok. Ezért is maradnék ezen a téren, de nem zárkózom el japán gyártóktól sem. Fémszíjas modelleket keresek elsősorban, de nem feltétlenül fontos. A keretemből nem tudom mi lenne a legjobb vétel ár-értékben. Mindennapos viseletre kellene, de a sportos helyett az elegánsabb külső jön be. Pl: római számlap keskeny kivitel. Ha rossz helyre írtam akkor elnézést kérek, a segítséget előre is köszönöm.
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest