- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
t_a_m_a_s
addikt
-
csabulaxi
senior tag
bocsánat, nem néztem mekkora!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Robyka
aktív tag
Van egy Invicta karórám, ebben kellene elemet cserélni + megoldani hogy ne párásodjon be télen.
Budapesten melyik órás csinálja ezt meg? -
Vistaboy
veterán
Nekem is megjött végre a kicsike. Ahogy azt a képen bizonyára látni, nem lesz problémája a töltéssel, ugyanis én naponta 10 órán keresztül szabad ég alatt melózok, így napsütés elég sokat fogja érni. És sajnos por, piszok, eső és hasonló is, de hát ezért kellett ilyen óra, hogy bírja.
Elsőre kicsit nagynak tűnik, de én sem vagyok kis darab, szóval nem olyan vészes. Pár nap múlva kiderül, hogy válik be a gyakorlatban.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
tupacamaru
veterán
válasz fagyalllo #197073 üzenetére
Mekkora retro már ez abban az időben.....
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Csari93
aktív tag
Egy hete van meg, a segítséget itt is köszönöm fagyallonak.
Első impressziók: meglepően a gyári szíja sem élhetetlen, de alul van egy kaparó varrás rajta, ami kikezdte a bőröm. Vagyis mégiscsak élhetetlen. Alul és felül a tokfülek között a tok polírozott vagy krómozott (nem tudom, de tükrös) ez a promó képeken nem látszik igazán de feldobja az órát. Illetve ami igazán pozitív meglepetés, hogy out of the box napi 1-2 másodpercen belül működik eddig. Bírom.www.flickr.com/csari
-
fagyalllo
őstag
válasz Csari93 #197075 üzenetére
Akkor ez egy jól beállított darab, de azért ne rémülj meg, ha később gondol egyet és minden előjel nélkül elkezd máshogy járni. Ilyenek.
A polírozott hátsó és tokfül közti rész mindenkinek meglepetés, sokat dob a tok egyszerű formáján.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
TaylorPro
addikt
válasz tupacamaru #197074 üzenetére
Nem akkor retro, hanem most. Réges régen, egy messzi messzi galaxisban...
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
Zoltán124
kezdő
Egy sarbnak mennyibe kerül a generálja seiko butikban?
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
-
pulutodurumo
őstag
válasz spanyoll #197088 üzenetére
Tudod mi megy még jól az ilyen öreg vackokhoz? A rugós szíj. Erre gondolok. Mindjárt elő is keresem a sajátom.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
sipi83
aktív tag
válasz pulutodurumo #197090 üzenetére
Sejtem, hogy mire gondolsz....
Csak a fater vastag csuklója nem bírta. Le kellett neki cserélni, de csak úgy sugárzott belőle a 70-s évek kb.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz V-I-D-A #197079 üzenetére
Az is szép.
Mondjuk azért kemény lehetett szombat délután bemenni, nem irigyellek... igaz, mi is járunk bőven, minden második nap hétvégén meló van, de mi azért háromkor jövünk haza. Bár reggel héttől az sem kevés hétvégén.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zoltán124
kezdő
Tudnátok ajánlani valamilyen szép letusztult digitális karórát olyan 20-30ezer környékén?
-
nagyúr
Srácok, itthon van eladó Nite waccs valahol? Vagy kintről érdemes venni?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest