- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Milyen automata pilóta órát ajánlanátok 50 és 100 ezer forint között? -
-
Mercutio_
félisten
válasz schawo #197402 üzenetére
Nem, mivel mi már nem ott tartunk (bár vannak tájegységek, ahol lassan újra ), csak arra próbáltam utalni, hogy aki járt a Kazahoknál azt az az óra vélhetően emlékeztetni fogja rá mert összhangban van azzal amit lát, míg a mai Budapest nekem semennyire nem ugrana be az evo órákról.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
válasz schawo #197402 üzenetére
Ha már divat és motívum!
Miért ne lehetne egyedibb, egyéniségebb egy magyar gyökerű óra?
Van egy rakat motívum amivel lehet valamit kezdeni!
A máltai kereszt pl sikeres elem sok gyártónál.
A Kalocsai minta nem az ami egy férfiórára elmenne. De a keresztszemessel lehetne valamit kezdeni pl. Esetleg Zsolnai, Herendi motívumokkal. De lehetne ihletet meríteni az iparművészeti múzeumról is - de ebben az esetben elegendő megtekintése egy (k... R.... ) padlószellőzőt is - ami még mindig jobban néz ki mint egy (k!...) sakszolondon vagy a kretén DRK logó.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Mercutio_
félisten
válasz Polarstar #197408 üzenetére
Zsolnaytól elhappolni 1-2 porcelánfestő szakit, ma is meglévő régi Bp.-i szecessziós épületek 1-2 jellemző sziluettje számlapra festve (nem arcbatolós inkább felsejlős halvány vonalakkal, esetleg a jellemző szín pasztel verziója a'la japán festmények ) mp-stoppos automata szerkezettel valami letisztult bambino jellegű tokban?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gipsztigris
addikt
válasz Sungoo #197420 üzenetére
Nekem a kezem normál, csak a csuklóm betyáros. Egyébként a 49-50-es viselhető, bár nem mondom, hogy az a legkényelmesebb. 45 mm számomra az optimális.
Mindenesetre ha "taktikai" órát kellene választanom magamnak, akkor valami kisebb darabot emelnék le a polcról, az biztos!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
spanyoll
addikt
Nem kéne tudnom, de hajt a kíváncsiság:
Mi az a legolcsóbb óra, ami tud solar töltést, ergo elemet nem kell benne cserélgetni (max kondit vagy mi a rossebet 10 évente), rádiós, búvár és full egyszerű kinézetű, mint pl egy seiko SKX007K2 és max 40mm a mérete (korona nélkül).
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #197422 üzenetére
Az én véleményem az, hogy ezeknek a taktikai holmiknak pont az lenne a lényege, hogy ruházat, kesztyű alá beférjen. Egy kötélen való ereszkedés közben okozhat kellemetlen meglepetést, ha megakad a batár vas. Bár nem csuklót, de ujjat láttam már leszakadni balfaszkodás miatt. Arról nem is beszélve, hogy milyen állapotban lenne egy ilyen taktikális izé egy hétig tartó, jóízű épületharcászat után.
Más : van ötletetek ilyen tokformára, 22 mm-es tokfül távolsággal, uram bocsá' kvarcban?
-
Fall-N
veterán
Evolvens azért ilyen bumfordi, mert könnyebb itthon neki legyártatni és nem kell hozzá olyan precíz gép. Van a tulajdonossal interjú, ott itt említi.
Szerintem ahogy írtátok, inkább kézműves számlap kéne, OEM tokba és sokkal szebb lenne. Ez a tank dizájn, minden csak nem kifinomult.
-
@mriya@
őstag
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy ennek a Seiko órának mi lehet a pontos típusa? Sajnos csak ez a pici kép van róla és nem is legjobb.
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
dzsi23
addikt
válasz t_a_m_a_s #197436 üzenetére
Én meg szegény Parnist hibáztattam, hogy ilyen nagyra csinálják a pilótáikat, pedig az IWC hibája. Bár az jobban zavar, hogy az Vintage Aquatimer-t is eredeti méretben (45mm) másolták, az is jobb lenne 43mm-ben. Bár az nem is Parnis, hanem Debert, de egykutya...
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz t_a_m_a_s #197423 üzenetére
49-es órát hordok, ideális.
###
De visszatérve a Evo-ra...
Nem feltétlenül a motívumok megjelenítésében látom a beazonosítás biztosítását. Elég ránézni egy svájci, német vagy japán órára, tűpontosan átjönnek azok a stílusjegyek, amelyek képviselik az adott ország esztétikai felfogását egy-egy termékről, így a karóráról is. Oké, értem én, a felsorolt országok több évtizedes, sőt évszázados múltra tekintenek vissza az óragyártásban, volt idő a stílus megteremtésére, csiszolására. Véleményem szerint, a magyar gyártónál is idő kérdése csupán, hogy "megtalálja önmagát". -
nagyúr
válasz alphaville #197439 üzenetére
Továbbra is kérdés, hogy az milyen stílus lesz...
Ugyanis a "szar" is egy minőségi szint, attól még nem vonzó.
Jelenleg nem egységes az Evolvens. Vannak jegyek, pl az egyedi tervezett mutatókészlet. De azt páran még így is jobban csináljak.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
Mit gondoltok erről az óráról? Szerintetek megér 50 ezret? A linkelt árnál kevesebbért tudnék hozzájutni (magánszemélytől, gari nélkül), ajándékba venném, de ha esetleg nem tetszene az kedves "célszemélynek", mennyiért tudnám továbbpasszolni? Sokat nem szeretnék bukni, ezért kérdezem.
-
T0mcs
tag
válasz justgiveup #197441 üzenetére
A képen szereplő Parnis kb 80$ al Alin és jó minőség. Ennyit biztos meg is ér!
-
-
japy
őstag
A Miyota 8203A szerkezet húzható koronáról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest