- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Sziasztok véleményetek erről az óráról ? CASIO PRW-6000-1ER
Régen volt egy Timex automata órám majd kb gari lejárta után megállt.... Javítás nem járt sikerrel, és nem érné meg a komolyabb munkát.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
addikt
A következő igényekhez milyen óramárkákat, típusokat ajánlanátok, amik közül érdemes nézelődnöm? Túl nagy a választék, és szeretnék némi iránymutatást, kiindulási pontot, mert a bőség zavara van.
- Öltönyhöz, vagy inghez, jeles alkalmakkor, vagy irodai munkához, prezentációk tartásához
- Nem érdekelnek az extra funkciók, mint például stopper vagy nyomásérzékelés, stb. Csak öltözék kiegészítéseként kell, illetve ha ránézek, tudjam, mennyi az idő. A legfontosabb, hogy szép legyen, és stílushoz illő.
- Árkategória nagyjából mindegy, ha nagyon megtetszik valamelyik, hajlandó vagyok többet fizetni, csak ne legyen 1 millió Ft-os nagyságrendű luxuskaróra, ennél sokkal olcsóbb legyen.
- Vékony csuklóm van, 165mm[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fagyalllo #196213 üzenetére
Mondjuk egy 100-ast szánnék rá maximum, jó lenne, ha ennél olcsóbb lenne, de nagyon indokolt esetben, ha találok egyet, ami annyira megtetszik, akkor hajlandó lehetek ennél jóval többet is rászánni.
Az az érdekes, hogy ahogy nézegettem, nekem a "divatórák" jobban tetszenek ránézésre, pl Armani, Hugo Boss, Michael Kors. Tudom, hogy nem ezek a karóragyártók mintapéldái, de végtére is nekem az a legfontosabb, hogy mennyire jól néz ki. Viszont ezekről negatívumot olvastam interneten.
De tetszik néhány másik márka is, pl Citizen, Tissot, Zeppelin. Legfőképpen fekete bőrszíjas verziók.
-
nagyúr
válasz Citroware #196211 üzenetére
Kis kézre van ismerősömnek egy Frederic Constans most is. Amúgy nyugodtan: Doxa, Tag heuer, Omega.
Sok gyártó új modelljei szerintem neked már nagyok lesznek.
zeppelint jó hogy mondtad, nagyon szépek és nem olcsó hatású reklámozott (hamar megunható) divatkellékek.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
nagyúr
Erről volt tudomásotok?
Találtam egy magyar ékszerészt, aki érdekesnek ható órákat készít.
Thoma László thomadesign.huNem értem a pilóta óra fekete gyémántos koncepcióját.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
addikt
válasz fagyalllo #196219 üzenetére
Ilyet is el tudnék képzelni:
Daniel Wellington
Hugo Boss1
Hugo Boss2[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz Citroware #196224 üzenetére
Ezért mondtam ,hogy válassz olyat ami neked tetszik. Olcsó Citizen vagy Seiko szerkezet van bennük ami megbízható és olcsó ha cserélni kell valamilyen okból. Nyilvánvalóan másképp értelmezzük az elegáns alkalmi órát és nem akarlak befolyásolni ízlés tekintetében csak azért mert én másképp gondolom.
-
tupacamaru
veterán
válasz pulutodurumo #196227 üzenetére
Ja, azok a Citizen képek elég gázosak.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Deskdiver
senior tag
válasz tupacamaru #196229 üzenetére
Megérkezett a Bulova?
-
addikt
válasz pulutodurumo #196227 üzenetére
Csak kérdés, hogy ha elmegyek mondjuk a WestEnd valamelyik óraüzletébe, vajon lesz-e ott egyáltalán pont abból a típusból, amit neten kinéztem.
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Citroware #196231 üzenetére
Én bedobom a szokásos favoritomat: Orient Bambino
Holnap majd jól beletépünk...
-
pulutodurumo
őstag
-
spanyoll
addikt
Szemezgetek mostanában a régebbi svájci masinákkal (örökölt cornavinom és lanco-m kicsit meghülyített, na).
Olyan kérdésem lenne, hogy az 1930-1980 között gyártott svájci kis számlapos egyszerű kézihúzósok között melyikek azok a gyártók, amiket érdemes nézegetni ebayes vagy vaterás aukciókon?
Tegnap belefutottam egy synchron érás doxába, ami egész baráti áron ment el, már kicsit sajnálom is, hogy nem ütöttem le ennyiért.Azon kívül orosz órák vonatkozásában is érdekelne, hogy mik azok ebből a korszakból ilyen paraméterekkel, amik nem esnek szét teljesen és még egészen használhatók?
Van egy slavam, azt nagyon szeretem, aztán gondoltam esetleg azokat is megnézem (bár elsősorban most svájciakat lesnék).Ja a lényeg lemaradt: nem az omega árkategóriájú dolgokra gondoltam most... mármint igen, jó lenne belefutni egy öreg omegába ami még fut és szép is és 20ért elhozhatom, de nem dédelgetek álmokat.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Fall-N
veterán
válasz alphaville #196240 üzenetére
Persze a kvarccal sok gond nem lehet, meg ha a tok rozsdamentes acél, akkor még le sem pattog a bevonat. Ha még az üveg karcálló vagy zafír akkor nyert ügy.
Az más kérdés, hogy kvarcért 20-30 ezernél többet nem adnék ki. Vannak szép és elegáns automata órák, akár vintage is bőven 100 körül és alatt is. Ha nem is svájci akkor japán vonalon.
Ezek az ál márkás, de sokszor kínai OEM órák nem érik meg az árukat, sőt nem indokolja semmi a divat mivoltjukon kívül semmi a borsos árat. Személyes véleményem szerint ha nem az óra szeretete miatt kell akkor bőven megteszi egy kvarc Seiko vagy Citizen óra is.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz fagyalllo #196210 üzenetére
Ez atom, kár, hogy ránézésre legalább 43-44 mm lehet az átmérője.
Ha valakinek van érkezése, ajánljon nekem sportos, legalább nyomokban élénk (sárga, piros, narancs) színeket tartalmazó, kézi húzós vagy kvarc chronót, ami nem malomkerék. (Max. 40 mm, rövid tokfülekkel, de az se baj, ha csak 37 mm.) Gumi szíj preferált: a bőr nyilván nem jó nyáron vízpartra, az acél szíjak epilálnak, a nato szaglik, marad a gumi. Márka nagyjából mindegy, de azért ne kelljen pár szezon után kukázni. Eddig ez lenne a befutó, gyárilag bőr szíjat adnak hozzá, legfeljebb kap egy sárga-fekete gumi szíjat:
SNDC89P2
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest