- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz csabulaxi #164598 üzenetére
Relume-ra gondolsz például? Nincs olyan ember Mo-n, de szerintem a világon is ritka aki gyári minőségben és formában újra tudja alkotni.
Mutatóból csak a perc illetve a stopper gyűjtő volt meg, de azok lettek volna legkisebb tételek. Külföldi csoportban megemlítették, hogy bullhead mutató vannak rajta, ami igencsak kellemes összhatást ad
Masinyiszt-t meg nem kaptam vissza
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Tiszteletes
aktív tag
Szerkezetek pontossága témához:
Eta C01.211 Szerda reggeltől vasárnap estig olyan 5 sec-et sietett. Szombaton túlórában volt rajtam, estig. Hétfő reggelig a polcon pihent. ~31 órát Hétfő reggel ismét másodpercre egyezett a mellette lévő rádiójel beállítású időjárás állomáshoz képest.Kérdésem, hogy a szerkezet beállításánál ezt a típusú hordási szokást belekalkulálták vagy teljesen véletlen? Inkább azt mondhatjuk, hogy teljesen felhúzott állapotában kicsit siet, míg a lemerüléshez közeli állapotban késik a szerkezet?
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
7s26c
őstag
válasz Tiszteletes #164608 üzenetére
Alapból a járástartalék vége felé sietnek a mechanikusok
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
7s26c
őstag
-
TaylorPro
addikt
Tetszik a Nato, de most tettem egy fém szíjat a kis Seiko-ra. Tömör szemes, van is súlya. Köszörűvel muszáj volt igazítani a szíj illesztéken, de nem lett rossz szerintem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
7s26c
őstag
berigazek tamas ja, életben kell őket tartani
-
Sanyi.mTs
addikt
kinéztem egy bulova órát, ami sajnos nem zafír üveggel van. TC oldalán a CTZ szerviz van megadva hivatalos szerviznek. Cseréltetném az üveget zafírra, de érdekes a szerviz hozzáállása: Vízállóság mérés garancia nélkül a megrendelő felelősségére
-
@mriya@
őstag
válasz berigazek #164614 üzenetére
A rádióvezéreltnél a jelvétel az, ami befolyásolja az életminőséget. ;-)
Sosem tudtam azonosulni azzal, hogy a mechanikus óráknak lelkük van.
Ilyen alapon egy kézi habverő is különb, mint ami egy robotgépen van?! :-O
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
TaylorPro
addikt
válasz Tiszteletes #164616 üzenetére
Nem tudtam rátenni a szíjat mert az első szem nem illeszkedett. Azon kellett igazítani ezzel oldottam meg.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy furcsa kérdésem egy Tissot PRS 516 órával kapcsolatban.
Az órát levettem és ahogy leraktam, az asztalon lévő pici gombmágnes rátapadt az óra hátuljára. Azóta a stopper mutatók nem állnak vissza helyesen "0"-ra.... (Alaphelyzetbe vissza tudnak állni, csak nem oda állnak, ahova kellene...)
Az lenne a kérdésem, hogy ez végérvényesen hazavághatta ezt a funkciót, vagy az ilyesmi azért javítható?
-
t_a_m_a_s
addikt
-
azert-mert
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Óravásárlás elött állok. Szeretnék automata szerkezetes órát venni, és van Orient- ből ami tetszik és számomra megfizethető, de nem találok komolyabb infókat róla. tudom, hogy órák között mérve nem egy "nagy összeg" (de nekem az) kb 50 és 100.000 Forint között van a keret. Nem vagyok hozzáértő, ha esetleg van valami tippetek még ebben az árkategóriában, azt is köszönöm. Fém tok, fém szíj, automata szerkezet, min 41 mm átmérő, kevés szín a számlapon. ezek az igényeim. De főleg az orient érdekelne, mert találtam szépet. mennyire tartós, sérülékeny, megbízható, stb... ?
mindennapi viseletre. (azért automata, mert szerintem az órának "lelke" lesz tőle. fontos, hogy egy valaki által megtervezett bonyolult mechanikai szerkezet legyen benne, ami "magától él"!)Köszi a válaszokat!
-
7s26c
őstag
válasz azert-mert #164628 üzenetére
Melyikre gondolsz? Nekem több is van, szeretem őket. Az ásványi üveges könnyebben karcolodik mint pl. a zafír de nekem még mindegyik hibátlan eddig
-
azert-mert
újonc
http://www.tutuora.hu/orient/eu07008d.html
http://www.tutuora.hu/orient/fm03002w.html
http://www.tutuora.hu/orient/er0200fd.html
http://www.tutuora.hu/orient/dw08003w.html
Ez a négy szimpatikus. külsőre ezek tetszenek nagyon. -
7s26c
őstag
válasz azert-mert #164631 üzenetére
A kézzel húzós, másodperc stoppos mindig jobb választás
-
Z14
csendes újonc
Sziasztok!
Milyen karórát ajánlotok 100 ezer alatt 16/F? Elegánsabb féle legyen inkább, mert általában inget+farmert hordok. A szíja lehet bőr vagy fém is.
-
TimeCenter
tag
Z14:
1. Eco-Drive dupla naptáros szerkezet - 6 hónap járástartalékkal, zafír kristályüveg, nemesacél tok, WR100
2. Eco-Drive naptáros szerkezet - 6 hónap járástartalékkal, zafír kristályüveg, nemesacél tok, WR100
3. Eco-Drive naptáros szerkezet - 6 hónap járástartalékkal, kristályüveg, retro nemesacél tok, WR
4. Eco-Drive naptáros szerkezet - 8 hónap járástartalékkal, zafír kristályüveg, SUPER TITANIUM tok, WR100
5. Eco-Drive rádiójel vezérelt szerkezet - 2 év járástartalékkal, teljesen automatikus naptár, világidő, zafír kristályüveg, nemesacél tok, WR100
-
WiZARD
addikt
-
alphaville
aktív tag
Ha megpróbáljuk felfogható, tehát metafizikán innen tartani a lélek-és időfogalmat, rá kell döbbennünk; nincs valóságos lélek, se idő. Mire gondolok? A lélek nem más, mint az elme magasabb szintű vetülete, a tudattól független mechanizmusa az agy kémiájának. S mi az idő? Nos, ez nehezebb kérdéskör. Itt kétféle tézist különböztetek meg! Az ember alkotta mesterséges idősíkot, amely lehet objektív és szubjektív időfogalom, valamint a természet belső fizikai öntörvényszerűségét. Ez utóbbi fennállt az ember megjelenése előtt is, mint az anyagi világ megkerülhetetlen ok-oksági összefüggése. Tehát az idő nem más, mint anyag, amelyet felfedezett a tudomány...
-
Sungoo
addikt
válasz alphaville #164643 üzenetére
Na, ebből töltsél nekem is...
-
7s26c
őstag
válasz terra052 #164634 üzenetére
igen, az új Mako. Amúgy engem nem zavar a kristály üveg, sztem szervízkor mind zafírt kap utólag és kész
mriya : nincs bajom az elektromossal amúgy, pont ma éjjel álmodtam, hogy veszek egy Bulovát[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest