- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz krx21 #164091 üzenetére
Kösz
Picit szenvedtem a rádiós szinkronizálással, a többi három rádiósomhoz képest mindig 3 perccel többet mutatott, de csak le kellett nullázni, utána ma az emeleti ablakból H erősségű jelet mutatott és rendben szinkronizált (Békés megye)
Találtam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
a születési évem miatt egy ilyen jöhetne
hoppá van is egy az ebay-en
és a szerintem legszebb orosz óra
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
C0RVUS
tag
válasz Babarnew #164089 üzenetére
Durva, hogy mennyire feldobják őket ezek az aftermarket tekerentyűk. És tényleg csak egy pattintás a csere, ha jól tudom. Szinte sajnálom, hogy nekem mindkét amfimon tetszik az eredeti .
Ez a mix különösen jól sikerült, gratula!(#164100) fagyalllo: Szerintem nagyon jópofák, főleg amelyeknek olyan mecha-pofázmányuk van.
(#164104) csabulaxi: Azért ne kapkodd el! Idén ötvenedik évforduló lévén, nagyjából tuti, hogy kihoznak egy újabb hasonló szériát. Lehet, hogy jobbat. Ezekből nagyon soknak betört az üvege (mert, hogy üvegből van ), méghozzá egyszerű hőingadozás/térfogatváltozás hatására is. Szóval hiába szebb, mint a "klasszikok", ha pont a lényegét qrták el a konstrukciónak. Remélhetően rájönnek, hogy tényleg nem kell az imperialistákat követni mindenben, és plexivel nyomatják majd.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz csabulaxi #164101 üzenetére
A CB0010-88E nekem is úgy működik, hogy a szobában bárhol van, ott nem fog jelet, de ha éjszakára a belső ablakpárkányra teszem, '9'-el nyugatnak, akkor reggelre OK. Ez északi ablak, hozzá képest északnyugat felé soksok fal van, de ott így mégis teljes biztonsággal fog jelet.
Ellenben szereztem egy olcsóbb külső hőmérős hőmérőórát, ami elvileg szintén rádiós. Ez viszont sehogy nem fog jelet. Se ablakban, se szobában, de próbaképp kiálltam vele a -10 fokban az erkély szélére, 7 emelet magasan, nyugat felé fordítva. És 8 perc alatt semmi. Utána abbahagyja a keresést. Vajon azon segítene egy ilyen? Mondjuk maga a cucc 3000 Ft volt, szóval nem lennének arányban. Akkor inkább kézzel beállítom. Csak kerestem valami jó megoldást, hogy működjön ez a funkciója is. Ha beletették egyáltalán.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bazsi101
tag
válasz BlacKSouL #164111 üzenetére
Nekem is van egy ilyen olcsó rádiós. Megvettem, nagy örömmel kibontom. Próbálom szinkronizálni, semmi.
Hagytam is a fenébe, leraktam, pár nap múlva ránézek, ott a jel, hogy sikeres. Azóta bárhova rakom, éjszaka sikerül neki, nappal viszont még kint az udvaron sem. Fene se érti. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz dwelablack #164063 üzenetére
A másik nekem is jobban tetszik. De a te órád lesz, hagy ne mi döntsünk. Fekete számlapos Certina DS még szebb, ha már nem Fortist akarsz.
Babarnew : Rengeteget dob az a lünetta az Amfíbián, grat.
Squir : Láttam élőben, nekem kicsi volt a számlap optikailag. Döntöttem, Spacematic Pilot kell majd.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
ricsik
őstag
válasz 5-ös kezelő #164121 üzenetére
Nekem a nagy kedvencem a flieger professional. Bár élőben még nem láttam. Talán emberi áron a legszebb pilot. Nekem.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ricsik #164122 üzenetére
Fliegerem volt, a mutató forma és a fehér dátumtárcsa miatt ment - a DS Certina Powermatic lett helyette. Csere-bere. [link] - Nem rossz képen, fel kellene próbálni. Mutató miatt nekem kiesik /nem látom pontosan, ill. többet látok belőle, italozás nélkül is /.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
csabulaxi
senior tag
-
oba
addikt
Nem tudom, hogy offtopik e, de valamit nem értek. Vagyis értek... csak nem tudom megérteni. Egy Bulova 96B229 -ről lenne szó. Nagyon megtetszett amióta ajánlottátok nekem legutóbb. Be akarok szerezni egyet. A kérdés, hogy honnan... és ugye nagyon nem mindegy. A timecenternél 100.000 Ft. El is könyveltem, hogy ez az óra ennyibe kerül. Más magyar üzletben nem találtam meg, de lehet csak nem kerestem elég jól. De azért googleztam egy kicsit. Az amazonon 111 dollár... szállítással együtt durván 50e lenne. Az ebayen is ilyesmi áron lehet hozzájutni. Aprón is lehet találni újat belőle 55ért. ITT is 55ezer (plusz szállítás gondolom). A magyar és a többi forrás között gondolom az itthon érvényesíthető garancia a különbség, de javítsatok ki ha tévedek. Ez megéri (vagy úgy kérdezem, hogy reális) a 2x -es árkülönbözetet?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
evo87
őstag
A garancia necces, mert ugye általában 2 év...és általában a 2 év alatt nem történik semmi. Csak mindig ott van az a "de ha mégis". Ha mégis pont egy hibásat fgosz ki, akkor utálni fogod magad amiért a garancián spóroltál. Ha a nagyobb eséllyel előforduló, garancia alatt nem meghibásodót fogsz ki, akkor 2 év után áldani fogod a döntést, hogy féláron rendelted meg gari nélkül.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
C0RVUS
tag
Akkómá legyen itt egy ilyen is:
(Nem is olyan drága, ~haccázötven forint.)Vajon jól sejtem, hogy az "Orient Star" és a "Royal Orient" között ez az "Orient Star Royal" még egy külön fokozat?
-
petymeg
addikt
Ez milyen vétel? Kinek milyenek a tapasztalatai a külföldi rendelésekkel?
Igazából nekem most ez tetszik a legjobban, csak elég drága. 130+20e posta. Kár hogy Magyarhonban nem kapni ilyet.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
ricsik
őstag
válasz 5-ös kezelő #164123 üzenetére
A dátumablak nekem tetszik így. A mutatót meg majd megnézem a boltban, kösz a tippet. Képeken amúgy nincs bajom avval sem.
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz fagyalllo #164146 üzenetére
Bár erre a kérdésemre ugrottak volna így a "nagytudású" őstagjaink.....
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Spet
addikt
válasz Tiszteletes #164149 üzenetére
Bocs, hogy nem vagyok órás (mint sokan mások sem).
Ha meg már hivatalos szervizbe vitted megkérdezhetted volna másnap nyugodtan....
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest