- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz vadászcsiga #137535 üzenetére
Akkor most kiderült,hogy ténylegesen mi volt benne? Mert gondolkodom egy beszerzésén.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Misi1979
őstag
-
resool
aktív tag
-
ltatrai
csendes tag
válasz phranxinatra #137499 üzenetére
-
TemFug
csendes tag
válasz vadászcsiga #137535 üzenetére
Szóval mégis vannak csodák. Jó tudni. Köszönöm a felvilágosítást!
Tempus Fugit
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Erről az óráról mi a véleményetek? Belépő szintü órának megteszi? -
vadászcsiga
félisten
válasz KelemenUhr #137526 üzenetére
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #137561 üzenetére
Sajnos egyelőre nem engedheti meg magának. 900$ körül kezdődnek használtan chronon, de amint lesz ekkora keretem óra projectre, inkább gyűjtögetek még, aztán még és veszek egy használt LLD-t, mert hát az az igazi vágyálmom. Nem azt mondom, hogy nem tudnám megvenni akár ezt, akár az LLD-t, de egyetemistaként úgy áll a dolog, hogy vagy óra, vagy utazgatás nyáron. Az óra mégiscsak egy tárgy, az élmény meg élmény, a tárgyak várhatnak.
ltatrai: Gyönyörűség.
Más: Ez az SKX mod tetszik id meg nem is. A rakott indexek és a számlapszínű dátumtárcsa valahogy összeszedetebbé teszi, bár ugyanezzel elvesz egy kicsit abból a "toolwatch" jellegéből, ami a bája is ennek a divernek.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
vadászcsiga
félisten
válasz KelemenUhr #137578 üzenetére
Ez nem kifejezett mod, csak egy skx171-ről van levéve az eredeti lunetta es rápattintva egy 007-é.
Az enyém megrendelése elott Bati77 ötletére volt egy ilyen gondolatom de eredeti 007 lunettát nem nagyon talaltam, meg a 171 drága is volt. Sky-on nem talaltam.Én is az élmény mellett szavazok, maradandóbb.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz vadászcsiga #137579 üzenetére
Na én meg azt hittem, számlap+dátumtárcsa lett kicserélve, ezt a típust nem ismertem, de így kevésbé csavaros. Tetszik.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
kovsol
titán
válasz KelemenUhr #137578 üzenetére
Nekem eddig fel se tűnt, hogy az SKX számlapja nem rakott. Egyébként a Citizennek van gyárilag is ehhez nagyon hasonlító órája: [link] Én meg még mindig nagyon imádom az enyémet, igaz ezen nincs nap kijelzés, meg nem is automata: [link]
May the Force be with you!
-
ltatrai
csendes tag
válasz vadászcsiga #137573 üzenetére
Örülök, hogy enniy embernek tetszik az óra, a "drágaságom", köszönöm! a GSOTM Vagy DSOTM volt tervben, de aztán megláttam Őt élőben...elcsábított!
@vadászcsiga: GMT az adottsag a 43mm-hez, anélkü csak kisebb átmérővel vannak AT-k, az én ogre kezemre pedig ez a minimum, sajnos[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz vadászcsiga #137583 üzenetére
Ne törd le a lelkesedését Ez az óra tényleg szép. De amúgy is az a lényeg, hogy a tulaj szeresse, és elégedett legyen.
May the Force be with you!
-
fagyalllo
őstag
Eu-ban már kapható a népszerű pilótás Eco-Drive két új színben: AW1360-55E és AW1360-55A
Elég pofásak. És van kronográf változat is.[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
BAti77
aktív tag
válasz KelemenUhr #137526 üzenetére
Miért nem gyúrsz egy Davosa Ternos-ra? Az elérhetőbb, ha kisebb a keret...
ltatrai
Ez nagyon szép... ...a GMT meg egyálltalán nem hátrány...Viseld egészséggel![ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
krionius
csendes tag
Egy kis kvíz pénteken: mi világít a sötétben? Segítség: a másodperc kronográf része
-
terjekfoxy6
újonc
Sziasztok!
Érdeklődnék ismeri-e valaki a Vostok europe órákat?
Ami tetszik bennük elérhető áron vannak limitált darabosak 3000 db-nál leállnak a gyártással.
Vannak titánium házas automaták is pl.: vostok anchar titánium -
TemFug
csendes tag
válasz terjekfoxy6 #137594 üzenetére
Szia!
Litván cég, többnyire Miyota szerkezetekkel, mutatós óráik vannak, de nem túl komolyak, az árazás is ennek megfelelő.Tempus Fugit
-
troland26
őstag
Srácok 100-200k környékén milyen sportos automata karórát ajánlanátok nekem ? Nincs vastag csuklóm nagy krumplit azért nem szeretnék .....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest