- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky2Ster
senior tag
Olyan kérdésem lenne,hogy ingyenes hétvége van most Grid 2 és payday 2 játéknál ha a két nap játszok velük dobnak kártyát ?
-
ayo
veterán
-
Arkennys
addikt
válasz FollowTheORI #71150 üzenetére
Köszi, ez egy használható ötlet, megfogadom
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arcképgyáros
válasz BomiBoogie #71154 üzenetére
Itt fórumon 1. hsz.
Miután lejárt a szerk. idő én is észrevettem, hogy picit hülyén fogalmaztam.
-
dante0425
tag
"151 tárgyat kínáltál már fel idén. Mielőtt 200 darabnál több tárgyat kínálhatnál fel egy naptári évben, be kell kérnünk tőled bizonyos információkat." Ez most mi akar lenni?
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Vásároltam már a steam-en már pár játékot és azt szeretném kérdezni,hogyha a letöltések között megjelentek játékok melyekre az van írva,hogy tisztelet példány azt letöltöm és megmaradnak vagy törlődnek egy idő után?Koko
-
Arkennys
addikt
válasz kokoaliga #71161 üzenetére
Ahogy fiók részleteimnél nézem, nekem a free hétvégésekre írja ki a tiszteletpéldány dolgot, amik a dolog lejárta után eltűnnek könyvtáradból, ha nem vetted meg őket. Kivétel most pl a payday 1, de ez ritkábbik eset.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Arkennys #71162 üzenetére
Ja, az ingyen megszerezhető játékok is Tiszteletpéldány (Complimentary) címkével futnak. Tehát pl az ingyen L4D2 is így van a felsorolásban nálam.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
prtvlogan
aktív tag
Játék eltávolításakor milyen adatokat kell megadni a steam-nek?
Konkrétan ez nem tiszta: If you choose to proceed, you will need to provide the name of the package that contained these games rather than the names of the games contained in the package. ... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nektek tud most csatlakozni a kliens? A weboldal rendben bejön.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #71170 üzenetére
itt tudod csekkolni, perpill. DOWN a státusz
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Arkennys
addikt
valaki tud olyan MMORPG-t steamen, aminek multija élvezhető, és maga a játék is az? (az sem baj ha ingyenes hozzáférésű, de nem elsődleges szempont. Barátnőm rágja a fülem ilyen miatt, én nem vagyok annyira otthon a témában.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Mate
nagyúr
-
Arkennys
addikt
dungeonst olvastam könyvben, megnézem majd neki, EVE kizárós Guild warst is meglesem, köszönöm a javaslatokat.
Mint mondtam nem játszottam még ilyennel, így a nedves vizet kérem, igen. Épp ezért kérdeztem, mert nem vagyok otthon a témában (egyébként a zsírtalanított zsírszövet korában élve /vagdaltak/ már nem kell csodálkozni )
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Arkennys
addikt
válasz Wolverine #71182 üzenetére
fantasy
csapoati: elhiszem, de direkt steames játék iránt érdeklődtem pl, szerintem belefér. Másik hogy no offense, de másik topic látogatottságáról nem tudok sokat, engem nem is foglalkoztat igazán ami ott folyik/fog folyni, itt viszont kb tudom, hogy számíthatok ennek a topicnak a közösségétől normális válaszra ha nem így érzed, szólj, és felhagyok az érdeklődéssel.
-
Wolverine
félisten
válasz Arkennys #71184 üzenetére
Neverwinter?
szerk: illetve egy féloff. A SteamGifts a jelek szerint 10 órával ezelőtt meghalt, és cg posztja szerint elvesztek a jelentkezések adatsérülés miatt. Mindenki kapott 150 ingyen pontot; persze aki ennél nagyobb értékben jelentkezett, az szívni fog...
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Csapoati
nagyúr
válasz Arkennys #71184 üzenetére
Nem az erdeklodessel van baj, csak nem akarom megint a rinyakat olvasni (szerintem is elferne ide meg a testvertopikba sok minden). Lehet, hogy csak a "nem megy a steam, gabe szuljon sunt!" megnyilvanulasok elol vesszuk el a helyet.
Hogy on is legyek: en meg fogom varni a TESO f2p-ve valasat, aztan abba is belecsapok. A Lotrot viszont tenyleg probaljatok ki, ketten eleg jol lehet haladni, a grafika es a tortenet is jo, a gameplay meg jelentosen elter a wowtol.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
anfieldman
csendes tag
Helló mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, valaki nem tud egy helyet ahonnan Fifa 15 Origin key-t tudok venni?
-
Arkennys
addikt
válasz Wolverine #71185 üzenetére
az már a listán van De szerintem ennyi elég is, majd utánuk nézek holnap, ha normális géphez kerülök, köszöntem mindenkinek az ötleteket
Csapoati: igen, nagy csend van a topicban egyébként sokszor, de rögtön beindul a hisztigép ha nem totálisan topicba passzoló dolog kerül be 4 hsz erejéig. Ismerem a dolgot. Mindegy, nekem elég ennyi javaslat most, tehát folytatódhat a csendfesztivál
-
csaba951
veterán
válasz anfieldman #71188 üzenetére
Próbáld meg Aprón vagy esetleg a G2A.com-on. Egyébként csodákra ne számíts, már annak is örülhetsz ha 1000-2000 Ft-ot tudsz spórolni a magyar bolti áron.
#71191 Arkennys
De manapság már egy SP játék is 40-50 GB![ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Olvasgattam a nyitó hozzászólást, de nem találtam választ. Valahogy, bárhogy át lehet vinni egy játékot x steam accról y-ra?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
csaba951
veterán
válasz Oliverda #71199 üzenetére
Steam Family Sharing
Csak olyanokkal oszd meg a fiókod, akikben 100%-ban megbízol. Ha az illető csal, és ban-t kap, akkor a ban a te fiókodat is érinteni fogja. Egyébként sok játékot nem lehet így megosztani, jellemzően azokat amikhez egyedi Uplay/Origin fiók is kell a játékhoz (vagy csak simán letiltotta a FS-t a kiadó)! Erre általában a játék adatlapján felhívják a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest