- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz Kareszovics #6802 üzenetére
Akkor valamirol lemaradtam.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
válasz Kareszovics #6802 üzenetére
Jaja, én is akkor vettem, de azóta el sem indítottam (soha). Most viszont kedvet kaptam hozzá...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bul07
nagyúr
Másnál sincs Mai ajánlat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SenorGrande
senior tag
De van, csak valamiért nincs kint a főoldalon:
Gondolom majd javítják.
A játékot nem ismerem.Szerk.: Már kint is van.
(#6810) bul07
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bul07
nagyúr
válasz SenorGrande #6809 üzenetére
Hát részemről, ahogy nézem ezt a játékot, akár ne is lett volna
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ProEvoFan
nagyúr
uh. már elvonási tüneteim vannak... lassan 1 hete nem voltam Steamen, de remélem jövő héten már meglesz a gépem
Honlapon láttam h meglehet venni a Dead Islandot 50 euróért ...inkább CDGalaxis, 8K.A bónuszok is megegyeznek!
-
veterán
Dead Island
"Fontos tudni: A játékot tudomásunk szerint használatba vétel előtt a Steam-en aktiválni kell majd."
legalább a steambe benne lesz nemkell külön lemezről installálni
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Serpiko
addikt
válasz SenorGrande #6809 üzenetére
Mr. Robot brrr. Ez nagyon gagyi szégyelljék magukat.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Wolverine #6815 üzenetére
Lefelejtettem oda írni, hogy nekem nem tetszik ez lemaradt szégyellem magam. Természetesen ettől még lehet jó és másnak lehet bejön ezzel nincs is baj.
(#6816) KubanitoS
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
bazsi83vp
senior tag
A dead islandot lehet four packban előrendelni - úgy csak 37,5 euro/fő. Most én is inkább a dobozosra szavazok. De ha valakiket érdekel.
-
pethYeti
addikt
Valaki próbálta már a Dungeons of Dredmor-t?
-
Wolverine
félisten
-
veterán
Nemrég írtam be hogy
"Fontos tudni: A játékot tudomásunk szerint használatba vétel előtt a Steam-en aktiválni kell majd."
Szóval itt nemkell félni attól hogy a lemez lerohad : D bennelesz a steambe
jólesz nagyon ez a dead island, de steamen nagyon drága. De ha télleg lehet aktiválni steamen a dobozost akkor az nagyon jólesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
intercooler
őstag
Jónak néz ki ez a Dead Island lehet be is rendelem de a dobozost
Rage-t várom az ütős lesz
-
Serpiko
addikt
válasz TazLeacher #6825 üzenetére
Ez tetszik kidobod a rákba. Igazad van na.
-
bazsi83vp
senior tag
Iróniának szántam - amúgy még egy gyári lemezem nem halt le (írott az más kérdés, más technológia)
-
polonic
félisten
Ennyire jó lenne a Dead Island?
A rage-et én is várom, bár nem annyira. . . Remélhetőleg az is steam-es lesz és akkor dobozosan jó megvenni.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Shattered Horizon -75% % 5 euro
-
veterán
válasz TazLeacher #6825 üzenetére
7990-es áron cdg-be nagyon jó áron van a dead island. Steamen meg kicsivel több mint 13k ugyanmár, hogy lehetnek ennyire elárazva játékok steamen, nemis értem. De igazad van, aki steamworks-os gamet vesz az a lemezt úgyse rakja be a dvd olvasoba, hanem csak addig van nyitva a doboz amíg a keyt beírja steambe és aktiválja.
iPhone 13 Pro Max
-
Jakesz
addikt
Amúgy a Dead Island-et a GameStartól érdemes előrendelni, mert ott jóval komolyabb DLC-t adnak hozzá, és nem csak egy fegyvert.
intercooler:
A Dead island-et egy Left 4 Dead + Borderlands keveréknek foghatjuk fel.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz jozsi252 #6831 üzenetére
Nem a ft-ba átszámolt árból kell kiindulni. 50 € az semmi pénz azokban az országokban, ahol az a fizetőeszköz.
A Magyarországon kapható dobozos játékok meg azért "olcsók", mert a forgalmazó berendel belőle sokat, ezért tudja ilyen áron adni. De még így is sok haszna lehet rajta. -
veterán
válasz polonic #6834 üzenetére
Persze igazad van, de sajnos most ittvagyunk mo-n. És úgyvélem itt 1 játékért sok az 50 euro. De a 7990 már jól hangzik egy jó játékért, ami remélem méltó ellenfele lesz a l4d2-nek.
Télleg abból lesz szerintetek 3.ik rész vagy valaki olvasott valami hírt ezzel kapcsolatban
iPhone 13 Pro Max
-
-
veterán
ITT egy gameplay videó dead islandról ha valaki még nem látta volna.
Wolverine:
Igen tudom hogy egységes áron van, attól függ persze hol vagy, dollárba gondolom olcsóbb lenne a game. Ezt hogy nekem drága arra értettem hogy máshol ahol euro van az átlagkereset nem ilyen csekély mint itt, és ott könnyedén megtudják venni annyiért amennyiért steamen van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
BandiHUN
veterán
válasz intercooler #6832 üzenetére
a Rage csak pont abban lesz más,amit a Borderben szeretni lehet....nem lesz coop,pár féle fegyó pár lőszerrel,ami kicsit dob,"folyosós" és kevés helyszín,lineáris játékmenet.
Mnden más jó lesz benne...szóval akinek elég 1 végigjátszás vagy 2 vegye,aki inkább a Borderból a jáékmenetet szeretné,az meg Dead Island.Ez utóbbira elő is rendelek,a BF3-at meg mondtam is vissza a p...ba,egy vacak BC2-CoD keverék lesz,de a BC2 része jól lebutítva,még árkádosabban,megbolondítva egy kis MoH-feelinggel,ami önmagában is egy vacak klóngém lett...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
whisperity
tag
válasz jozsi252 #6831 üzenetére
Nincsenek elárazva, csak magyarországon kicsi a fizetés a többi országhoz képest. Egyébként tényleg drága, bár a Call of Duty-k lassan beérik Steames árukat. Az MW2 10k volt 576-ban, a Black Ops már 11. Ha így haladunk, és minden évben 60 € lesz egy játék, 3-4 év múlva beérik az árukat.
A Portal 2-t én Steamen vettem meg (még elővételben). Szerettem volna dobozosan, de két okból döntöttem a Steam mellett. Az első ok az volt, hogy a Steames Portal 2 az 576/CDGalaxis árhoz képest majdnem 1.000 forinttal olcsóbb volt, a másik pedig, hogy a Portal 2 dobozos kiadása számomra agyrém a két gyökér robottal. Nem igaz, hogy nem tudtak egy
dobozosGLaDOS-os kiadást készíteni. Bezzeg a HL2-ből háromfajta borító (Gordon, Alyx, GMan) is készült.A VAT az kb. ugyanaz, mint az ÁFA, bár az ár már tartalmazza. Vásárláskor is ki van írva, hogy az ár tartalmazza az ÁFA-t (VAT-ot), ha szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz whisperity #6846 üzenetére
Ha GLaDOS szerepel rajta, akkor az lehet, hogy spoiler lett volna.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
BandiHUN
veterán
válasz intercooler #6847 üzenetére
Én azt olvastam a játékról,hogy a single-hez kapcsolódó multi a hagyományos formában nem lesz,hanem lesz valami külső terület,ahol lesz lehetőség coopban irtani+az autós részből lesz valami versenyzős-arénás kivitel,mert nem akarják elrontani a "single" élményt...
A Bordert pont azért szeretem,mert ugyanoda mész coopozni is,ugyanazt a kalandozást csinálhatod végig,mint a szingli,még átvezetők,stb. is ugyanúgy mennek,főellenségek,stb...pont az a lényeg,hogy ha azt szereted/segítség kell,akkor csinálhatjátok többen.
De ha akar a brigád,lemegy egy arénába és nyomja egymás ellen,avagy ott van a bármikori egymás elleni párbaj lehetősége,vagy ott a direkt coop arénaharc kiegészítő,a Mad Moxxi,avagy a kalandokban-dlc-kben is van több ilyen arénaszerű kihívássorozat,ami remek coopban,de akár csak cuccot szerezni is el lehet őgyelegni csoportosan.
Ehhez hasonlónak van leírva a Dead Island,ahol szintén menni fog ez a menetközben ki-belépés másokhoz,de lesz arénaharc,avagy ahogy írták,lesz a CoD zombi részéhez hasonlóan hullámokban jövő zombik elleni harc is...
És itt lesz barkácsolgatás is,a videókban is látszik,hogy kismillió mindenféle kacatot jelez felszedhetőnek,innentől már egy jó kombinációs rendszer,és nyert ügy.Talán gond lehet,ha jól láttam,hogy lesz a fegyvereknek amortizációja,de mivel elsősorban közelharcra gyúrnak,bár lesz lőfegyver is,végülis legalább a lőszer nem lesz annyira gond,ha ugye fel lehet markolni szinte mindent,ami útbaesik.
Erre jön a szintlépés,zombik által dobált cuccok-gyógyszerek,és ha jól lövik be az extra képességfát,avagy hogy mit befolyásol a szint,stb,a nyílt tereppel kombinálva itt is jó lesz csak úgymond céltalanul elmarhulni is az embereknek többedmagukban.Mindenesetre van jópár ingame videó,ami alapján jó kis valami.
Nem olyan szép persze,mint a Rage talán(bár az is becsapós...sokminden csak háttér a videókon,nagyon folyosós a pálya,hiába szép,ha nem mászkálhatsz szabadon...),de a zombis játékok Crysise azért lehet,elég szép ez is.
Ha lesz sokféle zombi és érdekes sztori,sok mellékküldivel,kihívásokkal,jó extrákkal,nagy meglepi lehet.
Mint a Border,amit az év coop játékának választottak sok helyen ilyennel szemben,mint az utána jövő Left 4Dead 2....Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gyenge47
aktív tag
Hali
Nem tudom, hogy mennyire w4rez, de megpróbálom az ilyen irányultságát redukálni, hogy a modiknak is megfeleljen.
Rám írt egy srác aki szerette volna megvenni az accomat. Rövid beszélgetés után kibökte, hogy azért kell neki, merthogy régi: egészen konkrétan 2003 szept 12-i. Eléggé próbált ragaszkodni a vásárláshoz, de nyilván eszem ágában sincs eladni.. mert minek.
A kérdésem a következő: ez valami új dolog, hogy a régi acc az többet ér?
Nyilván nem adásvételi szempontból érdekel, csak a kíváncsiság hajt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs