- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz whisperity #6448 üzenetére
Hasonlóm nekem is van Red Orchestra Ostfront 41-45höz.
Live-Die-Respawn
-
chatran
őstag
A 4Packban vásárolt játékok mennyi ideig maradhatnak nálam? Egy idő után elvesztem őket, ha nem ajándékozom el?
-
olly
aktív tag
válasz whisperity #6448 üzenetére
engem a killing floor érdekelne, kíváncsi vagyok miről maradtam le az akció alatt
-
whisperity
tag
válasz chatran #6452 üzenetére
Amíg nem ajándékozod el őket, addig a "Manage Gifts and Guest Passes" opcióban kiküldhetőek.
@olly (#6453) Vegyél fel Steamen (account nevem megegyezik a PH!-s nevemmel) és küldöm is. Killing Floor elküldve
Miről maradtam le az akció alatt?
Sok jóról, nekem a Killing Floor nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
Monday Night Combat játékhoz nekem is van egy 1 guest passom, ha kell valakinek szívesen átadom
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: IL-2 Sturmovik: 1946 -50% 4,99 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Jakesz
addikt
Nekem meg egy teljes verziós Audiosurf vár a giftlistámon, amely a Potato Sack megvásárlása után került rá, mert a játék már azelőtt is megvolt nekem.
-
whisperity
tag
Akció alatt megvettem a STALKER: Clear Sky-t, most nekiállok letölteni. El sem hiszem, 7.2 MB/s-kel tölt a Steam. Meglátszik, hogy vége az akciónak.
-
hyperspace
őstag
sziasztok.
hol kell átállítani, hogy máshova töltődjön a játék, mert ahol a win van, nincs elég hely. :S
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
Doki16
addikt
válasz hyperspace #6461 üzenetére
Oda telepíted a steamet ahova játékot is szeretnéd.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, segitsetek már nekem légyszi most kaptam ez a steamtöl:
"We've received a request to access your Steam account from a new computer
or web browser.To complete this process, enter the following special access code into the
authorization dialog before trying to log in again:
[kiszedve]If you did not attempt this action, please change your password immediately.
Thanks for helping us maintain the security of your account.
The Steam Support Team"
Mi lenne ez?? Nincs másik gépem és másik böngészöt sem használok, a tegnap esti játék óta??
Köszi!![ Módosította: Pompi ]
-
polonic
félisten
válasz strebacom #6464 üzenetére
Ha nem te akartál más böngészőből vagy gépről belépni a steam fiókodba, akkor nagyon gyanús, hogy megszerezték a jelszavadat és mások akartak belépni vele. És ilyenkor a steam guard küld kódot, aminek a beírásával be lehetne lépni. Nagyon hasznos lépés volt a steam guard bevezetése.
Változtasd meg a jelszavadat, de előtte víruskeresés több írtóval, keyloggerek után kutatva és azon is elgondolkozni, hogy steam-en kívül megadtad-e a jelszavad valahol, ha igen, akkor azt a weboldalt jelenteni adathalász oldalnak. -
rt06
veterán
válasz strebacom #6464 üzenetére
ezt (illetve a mindenkor aktualis) a kodot soha, senkinek, semmilyen korulmenyek kozt ne add ki a tovabbiakban
mint irtak, olyan geprol kiserelt meg valaki belepni a steam account-odba, ahooan eddig nem leptel meg be, s a steam azt nem megbizhato helykent kezeli
ekkor a steam guard kuld email-ben egy egyszeri kodot, ami megadasaval lehet csak belepnituzoltaskent szerintme most surgosen cserelj jelszot
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Tedd fel az Ad-Aware nevű progit(ingyenes),és futtasd le,a legjobb cuccos az ilyen online terjedő dolgok ellen...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz strebacom #6476 üzenetére
ez lehet trükk is ám,akár következménye a ferőzöttségednek,vannak olyan kártékony cuccok,amik megakadályozzák,hogy megpróbáld letakarítani őket...
Eredeti NOD32-m van nekem is Ad-aware-vel már sokadik éve,természetesen naprakészen,és GYÖNYÖRŰEN megférnek egymás mellett!
Szóval lépj ki a NOD-ból,amíg felteszed,és jó eséllyel lesz némi meglepi...
Ja egyébként amióta gépem volt,nem is volt soha semmim,rendszeresen nyomok ellenőrzést is...egy átlagos napon olyan 250 betörési kísérlet van naplózva,szóval..[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
olly
aktív tag
ez mi, valami summer camp bejelentés
-
Zamery
senior tag
Nyert valaki a Summer Camp sorsoláson?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
ProEvoFan
nagyúr
Kedves fórum társak!Valaki nyert közületek?
-
SenorGrande
senior tag
Hétvégi Steam akció: Zeno Clash -75%
11,99€3,--€Valaki ismeri? Vélemények róla? Érdekesen betegnek tűnik. . .
(#6485) ProEvoFan
Én sajnos nem.
(#6488) lordjancso
Köszi, javítva!
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
lordjancso
senior tag
válasz SenorGrande #6487 üzenetére
Egész hétvégés akció.
Én is szemezek vele, de nem ismerem túlzottan ezt a játékot.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Jakesz
addikt
Nekem megvan, de nem valami nagy cucc. Elég monoton és rövid.
-
olly
aktív tag
a csudába
szinte az össze sjáték ott va, ami nekem a kívánság listámon van kivéve a wtcc 2010 pack
mivel azt nem találtam, szóval akkro így le is tehetek arról hogy nyertem pedgi az összes játék ott volt -
ProEvoFan
nagyúr
válasz Kareszovics #6486 üzenetére
Hamar tettem fel a kérdéstMa éjfélig küldik ki az emailtHátha...
-
HS 2142
őstag
Nekem tetszett, nem is ismerek más belső nézetes verekedős játékot, de az tény hogy rövid, még a challange mapokkal is és multi sincs.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
hyperspace
őstag
letöltöttem a dirt 3-at, rányomtam a play-re, végigment egy csík, utána ki kellett másolni a kulcsot, rányomtam ott is, hogy play, de nem történik semmi. mi a teendő ilyenkor?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
KubanitoS
veterán
Nem mintha különösebb jelentősége lenne, de nekem mind a tíz wishlistes játékom bekerült a listába.
9 Sid Meier's Civilization V
27 Deus Ex: Human Revolution
4 Dragon Age: Origins - Ultimate Edition
26 The Witcher 2
4 DiRT 3
13 Might & Magic« Heroes« VI
4 Metro Last Light
4 Bulletstorm
9 Dragon Age II
2 Back to the Future: Ep 1 - It's About TimeNothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem igazából értem, hogy miért számít az, hogy azok a játékok, amiket Te szerettél volna, más is szerette volna...ettől sem több, sem kevesebb esélyed nem volt nyerni...nem azt sorsolták ki, hogy azok kapnak nyereményt, akinek xy játék bent van a kívánságlistájában. Nem igazából értem...ez egy olyan lista, hogy mit osztottak ki, tehát nem, nem is várhatod a nyereményed, mert már kiosztották, hiszen abból készült a lista.
-
KubanitoS
veterán
válasz TazLeacher #6498 üzenetére
Kiosztani még nem osztottak ki semmit. Éjfélig lehet még reménykedni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szacsee
nagyúr
válasz KubanitoS #6497 üzenetére
Az a bibi, hogy ekkora játéknál nagyon kicsi az esély akkor is ha benn vannak a játékaid a kiosztott listában. Meglestem a profilod, 17 ticket-et szereztél, ami pár darabbal több mint amit ingyen össze lehetett szedni. Ollie-t nem is merem mondani, de jól belehúzott annyi biztos. 27 jött össze nekem és 2 játék hibádzik a listából, ami a kívánságlistán van.
Elvileg nyerhet 1 tickettel is valaki, de fél millió emberből tuti én kiesek, nincs annyi szerencsém.... inkább a fontosakat megveszem őszi, vagy Jézuskás akcióban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest